Hujšanje

33 dni do popolne postave - MY WAY to PERFECT BODY

popolna kombinacija za učinkovito preoblikovanje telesa pred poletjem

 

Poletje nam že pošteno diha za ovratnik, kar pomeni, da se bo počasi začela sezona kopalk. Čeprav ni več veliko časa ti v nadaljevanju ponujamo nekaj nasvetov kako se znebiti odvečnih kilogramov in vsem že tako poznanega in nadležnega celulita tik pred poletjem.

 

LPG lipomasaža je zelo učinkovita tehnika za odpravo maščobe in izgubo celulita, vendar je s kombinacijo uravnotežene prehrane in ukvarjanja s športom popolna kombinacija za hitrejše doseganje vrhunskih rezultatov.

 

 


LPG lipomasaža + uravnotežena prehrana + šport =  MY WAY to PERFECT BODY

 

Zato smo pripravili perfect  33 dnevni program oblikovanja telesa MY WAY to PERFECT BODY, ki vsebuje:

 • 8 x LPG lipomasažo (30 min),
 • 4 x limfno drenažo (presso terapija 30 min),
 • 1 x neomejena mesečna karta za fitnes Red Power,
 • 33 dnevna vadba pod vodstvom trenerjev skupine My way,
 • delavnica in jedilnik uravnotežene prehrane.

Cena: 333,00 eur

 

Z  programom MY WAY TO PERFECT BODY  boš na zdrav in prijeten način dosegla:

 • Izgubo odvečne maščobe na kritičnih predelih telesa.
 • Zmanjšanje obsega okoli zadnjice, stegen in trebuha.
 • Odpravo celulita in  bolj napeto kožo.
 • Oblikovano, skladno, vitko in zavidljivo postavo.
 • Povečano samozavest.
 • Boljšo fizično kondicijo, splošno počutje ter več energije.
 • Dolgoročni rezultat (brez Yo-Yo učinka).
 • Pridobila informacije o zdravi prehrani.

O učinkovitosti programa MY WAY TO PERFECT BODY  smo tako prepričani, da ti z veseljem ponujamo  brezplačni pregled,  posvet in prvo terapijo LPG lipomasaže  v centru Perfect Body ter prvo vadbo programa My way, da se na lastne oči prepričaš tudi sama!  

Za rezervacijo termina lahko pokličeš na telefonsko številko 031 760 280 ali pišeš na e-mail naslov: info@perfectbody.si ali nas obišči v centru Perfect Body, Turnerjeva 41, Mb.

Pridruži se učinkovitemu MY WAY TO PERFECT BODY programu s katerim boš preoblikovala svoje telo in se znebila odvečnih kilogramov in celulita!

 

 

Program my way to perfect body je primeren za vse starosti. Fizična kondicija ni potrebna.

Za uspešno izgubo kilogramov, maščobnih oblog je potrebna kominacija pravilne prehrane, telesne vadbe, ter terapije za pospešitev metabolizma in izločanje maščobe iz maščobnih celic. Koliko kilogramov in centimetrov boste izgubili je odvisno od upoštevanja navodil strokovnega osebja.

Paket hujšanja temelji na postopnem načinu zniževanja teže in redefiniciji telesa, saj le tak način omogoča tudi dolgoročno vzdrževanje rezultata. Primerna izguba teže je nekje med 3 do 4 kg na mesec.

Po končanih terapijah bo vaša koža spet čvrsta, zmanjšan bo vaš obseg in povečano dobro počutje.

 

Seveda pa ti omogočamo tudi  individualno sestavo osebnega programa po tvojih potrebah in željah. Katera tehnologija oziroma program za učinkovito odpravo maščobe je za tebe najprimernejši, da dosežeš vitko postavo in telo oblikovano po tvoji želji, bo pokazala analiza telesa in definiranje tipa kože ter posvet.

Zato je medicinsko estetski center Perfect Body pravilna izbira, če si želiš preoblikovati telo s pomočjo izobraženega, strokovnega kadra, ki na podlagi predhodnega pogovora natančno ve, kako uresničiti tvoje želje.

 

Za brezplačen pregled, posvet lahko pokličete na telefonsko številko  031 760 280  ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

Vsem imetnikom kartice American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

Možen nakup darilnih bonov.