Akcije, novosti

tečaj madero terapije - perfect body metoda

TEČAJI MADEROTERAPIJE

Tečaj maderoterapije po perfect body metodi za odpravo celulita in preoblikovanje telesa.

Dopolni svojo ponudbo z preoblikovanjem telesa in z najnovejšo tehniko posebne masaže – maderoterapijo po perfect body metodi.

KAJ JE MADEROTERAPIJA PO PERFECT BODY METODI?

Maderoterapija (terapija z lesom) je tehnika masaže s poreklom iz Kolumbije, ki temelji na uporabi anatomsko izdelanih lesnih pripomočkov, ki naredijo terapijo 100 % naravno brez alergijskih reakcij.

Maderoterapija predstavlja zelo učinkovito masažo in je namenjena ljudem z lokaliziranimi maščobnimi oblogami, celulitom in problemom z zatekanjem vode.

Maderoterapija po perfect body metodi je metoda, ki stranko pripelje do popolnih rezultatov, terapevtki pa da samozavest že od prvega dne izvajanja terapije, saj so v njej združena vsa znanja in praksa, ki smo ju pridobili skozi vsa leta delovanja v centru Perfect Body.

ZAKAJ MADEROTERAPIJA PO PERFECT BODY METODI:

Tečaj maderoterapije je odlična investicija, ker je preoblikovanje telesa storitev, ki je aktualna skozi vso leto, prinaša vidne rezultate pri preoblikovanju telesa, izgubi maščobe in odpravi celulita ter zadovoljne stranke.

Vložek v tečaj je zelo nizka investicija proti aparaturni tehnologiji in odlična dopolnitev za popestritev ponudbe.

maderoterapija perfect body metoda

Ob teoretičnem delu je najbolj pomembna praksa. Zraven praktičnega prikaza maderoterapije, tečajnice vadijo maderoterapijo dokler je ne osvojijo in so dovolj samozavestne za samostojno delo.

Z veseljem predajamo vso znanje in dolgoletne izkušnje na področju oblikovanja telesa, ki smo ga v centru Perfect Body osvojili skozi leta in vam. Razkrijemo vam tudi marketinške skrivnosti, v uporabo dobite tudi ves marketinški material in oglaševanje na spetni strani ter na socialnih omrežjih ter v tiskanih medijih. 

Tečaji so oblikovani tako, da so majhne skupine in več madero coachev (odvisno od št. prijavljenih) zato že v intenzivnem enodnevnem tečaju osvojite tehniko maderoterapije.

VSEBINA TEČAJA MADEROTERAPIJE:

TEORETIČEN DEL 20 % TEČAJA MADEROTERAPIJE:

 • Kaj je celulit in zakaj nastane, stopnje in vrste celulita.
 • Vodenje stranke skozi proces od pregleda do mnenja zadovoljne stranke.
 • Kaj je maderoterapija?
 • Kontraindikacije.
 • Učinki maderoterapije.
 • Kako kombiniramo maderoterapijo z ostalimi tretmaji?
 • Sestava paketa, slikanje.
 • Marketinški plan.
 • Odgovori na FAQ.

PRAKTIČNI DEL 80 % TEČAJA MADEROTERAPIJE:

 • Maderoterapija – masaža.

TAKO NA TEČAJU MADEROTERAPIJE PREJMEŠ:

 • set lesenih pripomočkov,
 • vse praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa,
 • teoretično in praktično znanje maderoterapije,
 • izkušnje na področju marketinga,
 • tiskan promo material in promocijske fotografije v uporabo,
 • vpis salona na spetno stran maderoterapija.si in objave na soc. omrežjih,
 • certifikat,
 • vso podporo v prihodnje.

KDO IZVAJA TEČAJ MADEROTRAPIJE:

Ker obstaja več vrst različnih tehnik madero terapije, več različnih pripomočkov, smo opravili več šolanj pri različnih strokovnjakih v tujini in vso znanje ter seveda dolgoletno praksno na področju preoblikovanja telesa združili v metodo MADERO TERAPIJA – perfect body metoda.

 

madero coach za maderoterapijo

madero coachi

Tečaj madero terapije izvajajo madero trenerji Maja Mrevlje, Matej Zmazek, Teja Korez in Dražena Vujić (odvisno od števila udeleženk), ki so specializirani za madero terapijo po perfect body metodi. Sledimo in uvajamo najnovejše trende na področju oblikovanja telesa in tako sestavljamo strokovno ekipo, ki zagotavlja najboljše možne rezultate.

CENA:

CENA TEČAJA ZA MADEROTERAPIJO:

300,00 eur (skupinski), 450,00 eur (individualni):

 • priročnik,
 • delovni material,
 • certifikat,
 • sveže sadje, voda, kava

MATERIAL ZA MADEROTERAPIJO:

Set valjčkov (6 kom):

210,00 eur

MARKETING MATERIAL ZA MADEROTERAPIJO:

90,00 eur

 • tiskani material – letaki,
 • promocijski material (fotografije, besedila, članki),
 • vpis salona na spletno stran maderoterapija.si, reklamiranje na socialnih omrežjih.

 

SKUPAJ AKCIJSKA CENA ZA TEČAJ MADEROTERAPIJE:

500,00 EUR (NAMESTO 600,00 EUR) Z DDV – SKUPINSKI TEČAJ MADEROTERAPIJE

 750,00 EUR Z DDV – INDIVIDUALNI TEČAJ MADEROTERAPIJE

Ob prijavi se plača 30 % (150 eur), ostalo dva dni pred tečajem maderoterapije. S plačilom prijavnine si zagotovite mesto na tečaju maderoterapije.

Druga oseba iz istega salona plača za udeležbo na tečaju maderoterapije + 50 % (samo tečaj, brez seta valjčkov in marketing materiala).

Naša prednost so izkušnje na preoblikovanju telesa, ki jih skušamo prenesti vsaki tečajnici za maderoterapijo. Maja je skušala vso znanje prenesti v zajeten priročnik in teoretični del tečaja maderoterapije.

Tečaj maderoterapije je zelo intenziven in traja en dan, smo pa tudi po tečaju na voljo za učenje maderoterapije v centeru Perfect Body v Mariboru ali na naslednjem tečaju v bližini.

Druga prednost je popolnoma brezplačna uporaba vseh fotografij in promo materiala (100 letakov za maderoterapijo) tako, da ni potrebno vlagati v fotografiranje ali nakup slik.

Tretja prednost pa je znanje iz več različnih tečajev strokovnjakov maderoterapije (Sneki ubica celulita, Lotos, Pedja Filipovič, Elite,…) in uporaba prakse in izkušenj združena v perfectbody metodo maderoterapije, ne pa kopiranje nekoga.

Četrta prednost je to, da te na tečaju skozi praktični del vodimo skozi postopek kako poteka pregled, posvet in razgovor stranke in slikanje stranke. Prav tako dobiš kartoteko o preoblikovanju telesa, da lažje vodiš stranke tudi na vzdrževalnih terapijah.

Peta prednost so 4 madero trenerji, ki poskrbijo, da hitro osvojiš tehniko maderoterapije.

Za več informacij o maderoterapiji, madero centrih, ali o organizaciji tečaja, pokliči tel. št 031 445 802 ali piši na mail info@maderoterapija.si.

PRIDRUŽI SE MADERO TERAPEVTKAM PO SLOVENIJI:

madero centri

Madero centri – po Sloveniji

MNENJA UDELEŽENK TEČAJA MADEROTERAPIJE:

Tečaji za maderoterapijo – perfectbody metoda so na zelo kakovostni ravni, zadovoljne tečajnice so dokaz našega strokovnega in uspešnega dela:

Lifeclass Portorož team in madero coach Teja

Lifeclass Portorož team in madero coach Teja

zadovoljna stranka Ines Juranovič

zadovoljna stranka Ines Juranovič

perfect tečajnice maderoterapije

perfect tečajnice maderoterapije

rezultati maderoterapije

rezultati maderoterapije

Kozmetika Afrodita team in madero coach Matej

Kozmetika Afrodita team in madero coach Matej

KRISTINA KOCJANČIČ, KLEMEN MEDEOT, DOTIK VEČNE MLADOSTI:

“Tečaj maderoterapije po perfectbody metodi je bil TOP! Teoretičen del poučen, razumljiv, uporaben in pol zanimivih informacij. Praktični del isto zanimiv, lepo predstavljen, sproščen.”

KATI GROM, DERMATOLOGIJA METKA ADAMIČ:

“Tečaj maderoterapije je bil zelo intenziven in uspešen. ”

AIDA BLAŽEVIČ, MUZA BEAUTY STUDIO:

Tečaj maderoterapije mi je bil zelo všeč, dobila sem potrebne informacije, dobila sem potrebne infromacije, ki mi prej niso bile jasne. Samo mnenje o maderoterapiji pa me je že na tečaju prepričalo in se že veselim dela na strankah.”

VANESA MESAREC, KOZMETIČNE STORITVE VANESSA:

“Najprej bi pohvalila predvsem osebje, sproščeno vzdušje in ODLIČEN ambient. Vrnem se definitivno ob prvi priliki. Kar tako naprej! HVALA”

NUŠA PEČNIK, MIMOS:

“Super predavatelji. Teorija zelo podrobno, prav tako praksa. S tečajem maderoterapije sem zelo zadovoljna.”

ALENKA ZEMLJIČ, ARTIST BEAUTY HOUSE:

“Vzdušje je bilo super in sproščeno. Tečaj maderoterapije je zelo intenziven. Odnesli smo veliko znanja. Predavatelji se zelo potrudijo, da nam podajo čim več  uporabnega znanja na razumljiv način.”

TOM CIGLAR, ARIST BEAUTY HOUSE & LIŠPALNICA:

“Prijeten, poučen tečaj maderoterapije. Odnesli smo veliko teoretičnega in praktičnega znanja. Se še bomo vrnili!”

ANJA KNEZ, PALAČA SPROSTITVE IN ZDRAVJA, KOZMETIČNI SALON ANJA:

“Tečaj maderoterapije je bil super, praktični del je bil super. Prikazano in izvajanje smo hitro osvojili. Posvetijo se.”

ANKICA VANGELOVA:

“Maderoterapija je super za odpravljanje celulita in fit postavo. Tečaj – TOP!! Matej, Teja, Maja – vsi super, delijo znanje z nasmehom. Veselim se nadaljnih srečanj! Hvala vam!!”

ZDENKA BUČAR, MASAŽE BOGASTVO ZDRAVJA:

“Zelo zadovoljna s tečajem maderoterapije. Odlično in zelo raumljivo podana teorija. Praktični del vrhunski, če je bilo potrebno večkrat pokazano in prez problemov ponovljeno. Res vrhunski predavatelji. Za vse pridobljeno znanje se od srca zahvaljujem. Čista 10!!! Pa še na razpolago so vedno za dodatna vprašanja.”

BARBARA KOLAR, BARBEELEEN MAKE UP & COSMETICS:

“Sam tečaj maderoterapije je bil TOP! Sproščeno vzdušje, veliko novega znanja, dober prikaz ter učenje. Super je bilo, ker ni bilo občutka hitenja, smo lahko vse vprašale in se prepričale o pravilnem rokovanju. Seveda smeha ni manjkalo. Pozitivno presenečena tudi za ves tiskovni in promo material, ki se ga dobi zraven.”

JULIJA TRŠAR, KOZMETIČNI SALON SIMFONIJA:

“Pozitivno sem presenečena, tečaj maderoterapije je bil super, odnesla sem dosti znanja in novih informacij. Vsa pohvala osebju, ki so zelo strokovni in prijazni, tako da je tečaj potekal zelo sproščeno. Vesela sem, da sem madero terapijo spoznala tudi bolj podrobno in jo bom z veseljem uporabila kot kombinacijo shujševalnih tretmajev in masaže.”

TANJA HANŽEL, KOZMETIČNI STUDIO T:

“Same pohvale za ves trud in profesionalno predavanje. Navdušena nad maderoterapijo in ekipo! ”

GORDANA JEZERNIK, LEPOTILNICA:

 • gradivo – 10.
 • praksa – 10. ,
 • temeljit prikaz,
 • zadovoljivi odgovori na vsa vprašanja,
 • odlična podpora.

MARJETKA ŠAJN, MASAŽE ZEN-HOLI:

” Tečaj maderoterapije je bil odlično organiziran, učitelji so bili super.”

PETRA MULEJ GRM, HARITE, NEGA IN LEPOTA OBRAZA IN TELESA:

“Zelo strokovno izveden tečaj maderoterapije. Podanih je bilo zelo veliko koristnih informacij. Zelo všeč mije, da imamo po opravljenem tečaju možnost da se ponovno oglasimo na naslednjem izobraževanju in dopolnimo svoje znanje.”

MARIJA BOŽNIK, IZOLA:

” Menim, da je tečaj maderoterapje zelo dober, saj je dobra investicija v bodoče. Glede na to, da se čedalje bolj zavzemamo za za lep videz, bo to nekoč redna masaža skoraj vsake ženske. Tečaj maderoterapje je bil zelo dobro izpeljan. Zelo sem zadovoljna. Pridobila sem veliko novega znanja.”

SUZANA ŠIMEK, STUDIO BETNAVČICA:

“ Tečaj maderoterapije mi je bil všeč.”

MAŠA BEAUTY STUDIO:

“Tečaj maderoterapije je bil super, odlična energija.”

 

Če bi se tudi ti rada pridružila skupini maderoterapevtk po perfect body metody, pokliči 031 445 802 ali piši na info info@maderoterapija.si.

POGOSTA VPRAŠANJA O IZVAJANJU TEČAJA ZA MADEROTERAPIJO:

1.KJE SE IZVAJAJO TEČAJI ZA MADEROTERAPIJO?

Točno lokacijo preveri na tel. številki 041 507 003 ali na mail info@maderoterapija.si.

2. ZAKAJ TRAJA TEČAJ ZA MADERO TERAPIJO SAMO EN DAN?

Ker se zavedamo kako dragocen je čas, smo tečaj združili v intenziven tečaj, ki traja 8 ur z vmesnim odmorom. Ker ima vsaka tečajnica svoj model in ker je število udeleženk zelo omejeno, da se lahko madero coach posveti vsaki tečajnici, je praksa pokazala, da osvojimo tehniko v enem dnevu. V kolikor je potrebno več časa, smo vam vedno na voljo za praktično izvajanje madero terapije v centru Perfect Body v Mariboru. vadite lahko neomejeno dolgo in kolikrat želite. Na voljs oso vam tudi vse stvari za izvajanje terapije (olje, podloga, brisače, dezinfekcijsko sredstvo,..). Po potrebi vam poskrbimo tudi model.

3. ALI ZA TEČAJ ZA MADEROTRAPIJO POTREBUJEM MODEL?

Da se lahko naučiš maderoterapije v praksi, potrebuješ model na katerem se boš na tečaju učila. V Mariboru, v centru Perfect Body ti model priskrbimo mi, na drugih lokacijah pa ne moremo garantirati za prisotost modela (praksa je pokazala, da so nekatere punce neresne in zato ne moremo zagotoviti 100 %).

4. ALI ZA TEČAJ ZA MADEROTERAPIJO POTREBUJEM KAKŠNO PREDZNANJE, DOLOČENO IZOBRAZBO?

Za udeležbo na tečaju je zaželjeno znanje anatomije, ki ga imajo kozmetičarke ali maserji. Na tečaju za maderoterapijo začnemo z osnovami anatomije, vendar je teoreitčnemu delu posvečena samo ura in pol, zato je potrebno to znanje imeti ali ga potem ustrezno nadgraditi.

5. KDO SO MADERO COACHI, KOLIKO JIH JE NA TEČAJU MADEROTERAPIJE IN KAKŠNO ZNANJE TER IZKUŠNJE IMAJO?

Naš tim sestavljamo 4 madero coachi, ki imajo različno praksno in izkušnje. Maja je ustanovila center Perfect Body, ki je že od začetka specializiran na področju oblikovanja telesa in odprave celulita in se od takrat podrobno posveča tej temi, svoje znanje vsakoletno dopolnjuje z šolanji doma in v tujini. Praktične izkušnje od aparaturne in masažne tehnike je združila v čudovit teoretičen del, ki tudi nestrokovnemu osebju jasno in nadzorno prikaže temo preoblikovanja telesa. Matej ima izkušnje z gibanjem in športno vadbo in s strankami, ki si želijo korenito spremeniti svoj način življenja in izgubiti kar nekaj kilogramov. Teja ima z masažami že mnogo let praktične izkušnje, saj obvlada in z veseljem opravlja to delo. Pri podajanju znanja pri masaži  pa se je izkazala tudi na šoli v Mariboru, kjer poučuje predmet masaža. Dražena ima praktične izkušnje z delom s strankami in obožuje maderoterapijo.

6. KJE SE IZVAJAJO INDIVIDUALNI TEČAJI?

Individualni tečaji se izvajajo pri vas ali v našem centru Perfect Body v Mariboru.

7. V ČEM SE RAZLIKUJEJO TEČAJI PRI VAS OD OSTALIH PONUDNIKOV?

Kako potekajo tečaju drugje, boš morala preveriti sama. Pri nas dobiš celoten paket znanja, izkušenj in vsega kaj potrebuješ za uspešno madero terapijo in zadovoljne stranke:

 • set 6 lesenih pripomočkov,
 • teoretično in praktično znanje maderoterapije,