Aparati

aparat O.U.I. ultrazvočna inverzna osmoza

aparat O.U.I.™ ultrazvočna inverzna osmoza  je najnovejša, najnaprednejša metoda za trajno, neinvazivno odpravo lokalizirane maščobe.

aparat proizvajalca AMI O.U.I.™ za ultrazvočno inverzno osmozo

 

 

Ultrazvočna inverzna osmoza je bazirana na novi tehnologiji, ki predstavlja evolucijo ultrazvoka pri  tretmajih oblikovanja telesa.

Pri ultrazvočni inverzni osmozi se koristi inovativni sistem ultrazvočnih valov, ki spreminja prepustnost membrane maščobne celice na neinvaziven način in s tem omogoča sproščanje maščob. Sproščena maščoba se nato izloči po naravni fiziološki poti.

Rezultat ultrazvočne osmoze je trajen in opazen že po prvem tretmaju.

Ultrazvočna osmoza je namenjena ženskam in moškim z normalno do prekomerno telesno težo, odstranjuje pa predvsem maščobne obloge na trebuhu, zunanji in notranji strani stegen in pasu.  

Ultrazvočna inverzna osmoza  je najboljša potrjena alternativna metoda tradicionalni kirurški liposukciji in drugih starejših metod, brez reza, povojev, anestezije, dolgega okrevanja.  Rezultat je trajna odprava maščobnih oblog na tretiranem področju.

 

Kako se ultrazvočna inverzna osmoza razlikuje od ostalih tretmajev?

Aparat O.U.I. za ultrazvočno inverzno osmozo je opremljen z štirimi tretmanskimi glavami:

  • Konveksna glava (za 1-2 cm globine),
  • konkavna glava (za 2-3 cm globine),
  • ravna glava (za 3-4 cm globine),
  • mala glava za majhna področja (za 1-3 cm globine).

 

Tretmanske glave prenašajo energijo in povzročajo želeno reakcijo (sprostitev maščobe iz maščobne celice) v hiperdermisu.

Vsaka glava deluje na različni globini (od 1 do 4 centimetrov) in zaradi svoje oblike z različnim valovanjem ultrazvoka, zato lahko tretiramo tudi osebe, ki imajo zelo malo lokalizirane maščobe in tretma ultrazvočne osmoze je tako učinkovit in varen.

Kako vemo katero tretmansko glavo moramo izbrati nam pokaže ultrazvočna slika Adipometra,  ki nam prikazuje, kje točno se nahaja maščobno tkivo in koliko centimetrov je globoko.

 

 

Za več informacij o aparatu O.U.I. za ultrazvočno inverzno osmozo pišite na info@perfectbody.si ali pokličite na 031 760 280.