Darilni bon

 Darilni bon centra Perfect Body

Želite podarite nekaj preprostega, a hkrati dragocenega?

Brez skrbi, našli ste čudovito in zapeljivo rešitev:  darilni bon estetskega centra PERFECT BODY.

 

 

Darilni bon je perfect ideja, lepa gesta in še lepše darilo, ki se skriva za njim. Darilni bon pomeni praktičen nakup in že v svojem imenu obljublja obilo možnosti, zato boste z njim gotovo osrečili prav vse obdarovance, ki so lahko vaši prijatelji, družinski člani ali poslovni partnerji.

Darilni bon se odlično obnese ob posebnih priložnostih, kot poslovno darilo, lahko pa ga podarite tudi kot čisto vsakdanjo pozornost.

 

 

Vrednostni darilni bon je primerno darilo, ko želite obdarovancu prepustiti izbiro, za katero storitev bo vaše darilo uporabil.

Nakup darilnih bonov je nadvse preprost. Oglasite se v estetskem centru PERFECT BODY na Lackovi 41, kjer vam  bomo darilni bon izročili v darilni embalaži, pripravljen, da razveseli vaše najbližje. Lahko pa pokličete na telefonsko številko 031 760 280 in vam darilni bon pošljemo po pošti (plačilo po povzetju ali po predračunu). 

 

 

 

Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .