Izjave zadovoljnih strank

Martina V., 43 let, Maribor

Vsak dan znova se veselim dneva, ker vem, da me čakata užitek in sprostitev, ki mi ga prinašata lipomasaža in spodbuda  za hujšanje v vašem prijetnem salonu. Hvala za vaš trud in dobro voljo.

 

Urška P., Maribor

Pozdravljeni;

rada bi se zahvalila osebju za prijaznost in strokovnost pri odpravljanju mojih težav glede tonusa kože in celulita.
Težav s kilogrami nimam, zato mi je po strokovnem posvetu z zaposlenimi bil predlagan program LPG oblikovanja telesa s katerim sem bila zadovoljna, saj opažam občutno izboljšanje v smislu manj vidnega celulita, bolj gladke kože, pa tudi maščobne blazinice na trebuhu in ledvenem delu so izginile. Še enkrat hvala za vaš trud!

 

 

Niko Mrevlje, 32 let, Maribor

Ker so bili zobje po beljenju res beli.

 

Sabina Vreščak, 18 let, Maribor

Zobni nakit je zakon. Polepšal je moj maturantski ples. Hvala za čudovito ličenje in vse nasvete.

 

Martina Planjšak, Celje

Lasersko odstranjevanje dlak - Pohvalila bi strokovnost in seveda uspešnost odstranjevanja dlak. Rešili ste me velike nadloge. Res hvala

 

Polona J., Maribor

Hvala za vaš čudežen aparat LPGLP, ki mi je pomagal, da se je moje telo po porodu povrnilo v prejšnje stanje. Pohvala tudi prijaznemu osebju.

 

  

Lidija Hedl, Maribor

Privoščila sem si lasersko odstranjevanje dlak v salonu Perfect Body v Mariboru in z rezultatom sem zelo, zelo zadovoljna. Presenetili so me s prijaznostjo, strokovnostjo in diskretnostjo. Pri brezplačnem pregledu sem dobila vse potrebne informacije. Všeč mi je bilo, da si je terapevtka vzela čas za mene in mi z nasmehom na obrazu odgovorila na vsa postavljena vprašanja.  Sam postopek je bil neboleč in rezultati so bili vidni že po prvem tretmanu. S tretmani bom nadaljevala v tem salonu in preizkusila tudi na drugih delih telesa. Super!
 

 

Tanja P., Dravograd

Odločila sem se, da preizkusim novo ultrazvočno tehnologijo za odstranjevanje dlačic na obrazu. Sprva sem bila rahlo skeptična, saj nisem vedela kakšen bo občutek in rezultat. Dlačice so namreč bele in svetle. Do sedaj jih nisem mogla drugače odstraniti, kot s puljenjem. Sam postopek me je pozitivno presenetil, saj med tretmanom na obrazu nisem čutila nobene neprijetne bolečine, občasno le rahlo toploto. Lahko sem se lahko popolnoma sprostila in spočila. Poleg tega sem opazila, da so se mi dlake na bradi razredčile, zato sem se odločila, da mi trajno oblikujejo tudi obrvi. Ni mi žal. Priporočam vsem, ki imate težave z nadležnimi dlačicami na obrazu. 
 

 

Študentka, Fram

Imam težave z mozolji. Čeprav sem redno hodila na čiščenje obraza, se mozoljev nisem rešila. Šla sem tudi v lekarno, kjer sem dobila kreme in čistila, ki so mi težavo le ublažile, niso mi pa je odpravile. Ker me res zelo moti sem se odločila, da na internetu pogledam ali obstaja še kakšna rešitev. Na internetni strani salona Perfect Body, sem zasledila, da salon ponuja lasersko odstranjevanje aken. Odločila sem se za postopek, da vidim, če mi bo pomagalo. Na obravnavi sem bila že štirikrat in koža se mi je ful popravila. Mozolji so se posušili, koža  pa je gladka. Zelo sem vesela, hvala!

 

Upokojenka Marija, Ptuj

Nikoli nisem imela dlak na obrazu, sedaj pa so se mi pojavile trde, ščetinaste dlake, tako na bradi kot na vratu. Opaznejše so tudi dlačice nad zgornjo ustnico. Dolgo sem si pulila, ampak dlake niso izginile, celo pojavljale so se nove. Da bi bila mera polna, je koža na predelih kjer sem si pulil postala groba in dobila sem izpuščaje. V Večeru sem zasledila oglas za ultrazvočno odstranjevanje dlačic, zato sem se odločila, da poskusim. Najprej sem mislila, da je ena izmed številnih reklam, vendar sem bila prijetno presenečena.  Z rezultatom sem zadovoljna in bom nadaljevala s posegi, tudi koža se je izboljšala. Dekleta v salonu so pa zelo prijazna in lepo skrbijo za mene.
 

 

Srečko Budihna

V časopisu sem našel kupon s popustom za trajno odstranjevanje dlak. Motijo me dlake v ušesu in na nosu.  Zelo sem zadovoljen z delom in prijaznim osebjem v salonu. 
 

 

Katja P., Maribor

Že od nekdaj sem imela težave s odvečnimi dlačicami, uporabila sem vse kar je bilo možno dobit na tržišču. Nisem se mogla rešiti dlak, najhujše pa je bilo, da so se mi dlake začele vraščat, koža je bila poškodovana, žilice na nogah so mi popokale. Ko sem v salonu preizkusila IPL aparat za trajno odstranjevanje dlak, nisem mogla verjet. Končno sem se rešila nadloge in sem zelo vesela. Začela sem z nogami, zdaj sem si že odstranila dlačice pod pazduho in še nisem končala. Nadloge ni več, adijo nočne more! 
 

 

Marko, Selnica

Hvala, da ste mi pomagali se znebit aken. Ta nova metoda z laserjem  je res dobra!

 

Mateja, 32 let

Do hujšanja in oblikovanja telesa v raznih lepotnih centrih sem bila vedno skeptična, saj sem jih že kar nekaj preizkusila. Vedno je bil rezultat enak: zapravila sem ogromno denarja, učinek pa je bil kratkotrajen. Po porodu pa sem naključno prek facebooka našla tudi vas in sem poskusila. Z velikim zadovoljstvom in iskreno lahko povem, da mi ni žal nobene minute, kilometrov (skoraj 40 km živim iz MB) in denarja, ki sem ga porabila zase, saj tako prijaznega in strokovno podkovanega kolektiva ne najdeš povsod. Z metodo lpg se mi je tonus kože znatno izboljšal, veliko manj imam celilita, kar pa je najpomembnejše, izgubila sem obseg tudi na predelih, ki ga z hujšanjem nikakor ne moreš (pri kolenih, ledveni del, po rokah...). Sem zelo zadovoljna in z veseljem se bom vračala v vaš center tudi v prihodnje.

 

Suzana Pantelič

Pozdravljeni,

rada bi se zahvalila skupini Perfect body, zato ker sem z njihovo pomočjo oz. z laserskim aparatom znebila dlačic na obrazu, zaradi katerih sem bila zelo negotova in sramežljiva, sej je to za mene bilo veliko breme. Priporočam lasersko epilacijo in tim Perfect Body:))) Hvala Vam :)

 

 

Petra, 33 let

V vaš salon hodim redno na pedikuro in manikuro, zelo sem zadovoljna z gelom, ki ga nanašate na nohte, saj mi res drži nekaj tednov, klub temu, da res veliko delam in mi je lakiranje včasih vzelo veliko časa. Ker se gel ne pili, so nohti nepoškodovani in ostanejo lepi. Pohvaliti pa moram tudi terapevtke, ki se mi res posvetijo in mi svetujejo tudi pri izbiri barv, skratka pohvala celotnemu kolektivu.

 

Claudia Hercog

Prvič mi je všeč sam ambient že,ko vstopim v salon,se mi zdi ,da si naberem pozitivne energije. Ko pa še me sprejme prijazno osebje, vključno s simpatičnim moškim, pa je zadovoljstvo skoraj popolno. No ,še prej me vedno razvajajo z LPG, kjer  se vidno zmanjšuje maščoba in oblikuje telo,t am kjer si to želim. Tudi kisikove komore se ne bi več odrekla, saj sem prej imela vedno željo iti v savno in nisem zdržala visokih temperatur. Kisikova komora,pa je prav to, nahrani telo, da mi energijo , zmanjšuje celulit in sprosti  vse moje celice,k ar je najpomembneje ,da lahko diham  normalno , povrh vsega pa še dobim masažo in nego rok...kaj si lahko ženska želi lepšega, kot razvajanje s profesionalnim osebjem v salonu Perfect Body.

 

 

VIDA, Maribor

 

Profesionalen in prijazen odnos do strank in kvalitetne storitve. Priporočam!

 

 

 

 

MATEJ DROFENIK, 24 let, Maribor

Z delom v salonu Perfect Body sem zelo zadovoljen zaradi profesionalnega odnosa in odlično usposobljenega osebja, ki vsakič poskrbi za udobje in sprostitev svojih strank.
Zelo sem zadovoljen z depilacijo zgornjega dela telesa, ki so mi jo opravili v salonu Perfect Body.

 

 

Mateja Mule, Maribor

Hej vsi…
Moram napisat vse to, ker se vaša zadovoljna stranka in ker vam želim, da bi vam v vašem podjetju šlo vse kot vam je šlo do zdaj in še bolje..da bomo vaše stranke zadovoljne še naprej.. imam frizerski salon in še predobro vem, kako je delo s strankami.. veliko truda in dela je vloženega.. a se splača.. tako je enako z vami.. odkar hodim k vam, vsaki stranki, ki me vpraša o kozmetični posegih, povem za vaše usluge.. ker sem z vsem pri vas zelo zadovoljna, z rezultatom in prijaznostjo zaposlenih..tukaj bi predvsem izpostavila Marušo, ki je meni »simply the best«.. zna mi svetovati in narediti vse točno tak,kot si želim..tudi druge so vse zelo prijazne, a jaz sem pač Marušina stranka in bom zelo vesela,če bo tudi naprej tako..priporočam pa vse, ki berete,da sprobate vse, kar si lahko privoščite, rezultati so super!!  Veliko poslovnih uspehov vam želim še naprej!! se vidimo..