Odprava celulita z Vela Shape aparatom

Vse novice » Odprava celulita z Vela Shape aparatom

Odstranjevanje celulita Vela Shape z ELOS tehnologijo:

Tehnologija Vela Shape ti omogoča, da dosežeš napeto in lepo oblikovano telo brez celulita po samo nekaj tretmajih.

Sistem Vela Shape z ELOS tehnologijo ponuja pravo rešitev pri takojšnji odpravi celulita. Z združitvijo infrardeče svetlobe, bi-polarne radiofrekvence, vakuuma in globoke masaže tkiva s pomočjo masažnih valjčkov ter posebne anticelulitne kreme se problematični predeli hitro in vidno polepšajo, koža postane gladka in svilnato mehka. Izboljša se struktura kože, zmanjša se obseg na obdelovanem predelu telesa, zaradi izboljšane prekrvavitve pa se spodbudi lokalni metabolizem.

Vela Shape je s strani strokovnjakov potrjena metoda, ki učinkovito ter varno zmanjšuje celulit in učvrsti problematična področja v kratkem časovnem razmahu. Vela Shape metoda je praktično neboleča in brez kirurških posegov. Ob segrevanju ciljnega področja je odprava celulita  varna in učinkovita. 

Število terapij je odvisno od posameznika in stopnje problema. Priporočeno je opraviti vsaj 4 terapije, prve spremembe pa se lahko opazijo že takoj. Postopek se lahko izvaja na stegnih, mečih, zadnjici, ledvičnemu predelu, trebuhu in rokah. Terapije se izvajajo enkrat tedensko. Posebna predpriprava kože ni potrebna, terapije se lahko izvajajo čez celo poletje.

V medicinsko estetskem centru Perfect Body,  vam za odpravo celulita ponujamo široko izbiro anticelulitnih tretmajev z  ELOS tehnologijo (aparat Vela Shape).

Za brezplačen pregled in posvet lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.