Estetski center
Perfect Body

 

Perfect zgodba se je začela pisati leta 2009, ko sem zaradi želje znebiti se celulita ustanovila estetski center Perfect Body.

 

No, v bistvu se je začela že mnogo prej, ko sem prišla v puberteto in se se začela obremenjevati zaradi svojega telesa, celulita. Poskušala sem na vse možne načine, da se ga znebim in da izgubim tisti košček odvečne maščobe (takrat sem imela cca 12 kg manj kot jih imam danes in res ne vem kje sem videla maščobo). 

 

Probala sem vse možne diete, ki so v rumenem tisku obljubljale čudežen rezultat (takrat še ni bil internet razširjen tako kot danes), poskusila čudežne kreme, ki so se kupile v drogerijah, obiskovala kozmetične salone in probala tudi body wraping, povijanje z grelno blazino, elektrostimulacijo, prepovedane tablete,… 

 

Pri 17. letih sem videla reklamo v časopisu in obiskala dr. ….. (z mamo, ker sem bila mladoletna), plačala posvet in dobila “strokovni” nasvet da bi mi pri moji postavi in stanju pomagala edino liposukcija. In to pri mojih takratnih 47 ali 48 kilogramih. OMG. 

Hvala bogu, da je bila mama z menoj, da me je “nežno” spustila na realna tla. 

Moje sanje o odpravi celulita so se nadaljevale in ob pisanju diplomske naloge, kjer sem preučila takrat različne tehnike za odpravo celulita, naredila poslovni plan in dobila idejo, da se lotim tega posla. 

 

Nabavila sem rabljen LPG aparat za oblikovanje telesa, preuredila kletne prostore solarij centra, kjer sem delala, v studio Perfect Body.

 

Zaradi radovednosti sem spremljala vse novosti na področju preoblikovanja telesa in pričela raziskovati ostale kozmetične storitve. Zaradi vse večjega povpraševanja strank smo začeli uvajati dodatne storitve, nove aparate za preoblikovanje telesa, se skupaj z medicino preselili na novo lokacijo, zaposlili nove sodelavke, sledili trendom in uvajali novosti. 

 

Ugotovili smo, da je preoblikovanje najuspešnjejše, ko spremenimo oziroma odpravimo različna prepričanja in začeli smo z izvajanjem delavnice Uspelo mi bo, kjer smo se posvetili našemu umu in z raznimi delavnicami pričeli ozaveščati, da je za spremembo telesa potrebno spremeniti tudi naš um.

 

Kmalu smo se preselili na novo lokacijo in dodali nekaj kaj nam je na področju preoblikovanja telesa manjkalo - telovadnico in vadbo z elektro mišično stimulacijo - napravo X Body.

 

Ob spremljanju novosti na področju preoblikovanja telesa v tujini, smo naleteli na zanimivost, ki jo še ni na našem tržišču na - MADERO TERAPIJO. Najprej smo na spletu preverili kaj je to, toda  najprej nas madero terapija ni prepričala, ker sem bila še vedno zaljubljena v LPG aparat, in se je zdela res smešna metoda. 

Dokler nas ni s svojim navdušenjem nad madero terapijo prepričala stranka, ki je poznala in preizkusila vse naše metode za preoblikovanje telesa.

 

Kmalu smo jo preizkusili tudi sami in se v njo zaljubili. Tako močno, da smo jo res v globino preučili, stestirali, jo malenkost spremenili, združili z vsem našim znanjem in dolgoletno prakso in naredili madero terapijo po perfect body metodi. Ker je naša osnovna vrednota strokovnost in ker sem zaljubljena v učenje, se nenehno dodatno izobražujemo, znanje pa na tečajih madero terapije z veseljem predajamo naprej.

 

http://www.estetika.perfectbody.si/ponudba/35/Madero-terapija#ponudba

 

Estetski center Perfect Body  je specializiran za:

1. preoblikovanje telesa, saj združuje metode za celovito preobrazbo:

vrhunska tehnologija za preoblikovanje telesa (LPG lipomasaža, ultrazvočna inverzna osmoza O.U.I., multipolarna radiofrekvenca, Dermapen,....) in najnovejša metoda za odpravo celulita MADERO TERAPIJA

- fitnes nove generacije - EMS tehnologijo z X Body vadbo

- individualno prehransko svetovanje

- osebno coaching za dolgoročno spreminjanje prehranjevalnih navad

 

2. pomlajevanje obraza, s pomočjo različnih tehnologij:

- LPG liftmasaža

- diamantni piling - microdermabrazija

- multipolarna radiofrekvenca

- iglična mezoterapija

- kisikova terapija

- pomlajevanje s kislinami

 

3. odstranjevanje dlak:

-  z IPL tehnologijo

- depilacijo

 

4. solne terapije v solnih sobah

 

 

V centru Perfect Body lahko doživite tudi popolno sprostitev ter lajšanje vseh dihalnih težav z obiskom solnih sob, ki so balzam za vaše težave pri obolenjih dihal, ter dosežete teleso in duševno sprostitev z najsodobnejšimi masažnimi tehnikami. 

 

 


Ker se zavedamo dragocenosti vašega časa je naša ponudba strokovna, kakovostna in vas popelje v svet užitkov.

 

 

V našem centru vam na podlagi naših dolgoletnih izkušenj nudimo brezplačen posvet, pregled telesa in svetovanje.

  

 

              

Zaradi skrbi za čim večje zadovoljstvo naših gostov so rezervacije storitev našega centra obvezne.

 

 

 

Za rezervacijo nas pokličite na telefonsko številko 031 760 280.

Potrudili se bomo, da cilji ne bodo le nekaj namišljenega in nedosegljivega, pač pa, da bomo skupaj z Vami dosegli in presegli vse zastavljene cilje..

Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 

Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .

 

 

Logo Perfect Body:

 

Krogla izraža celostnost, popolnost in neskončnost. Je celota, ki se nikoli ne zaključi, zato nam predstavlja »Vse, kar je in kar obstaja«. 

 

Perfect body team