Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 227

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 180

Podaljševanje trepalnic

Urejen izgled brez vsakdanjega nanašanja maskare je le ena od prednosti permanentnega podaljševanja trepalnic. Nudimo vam kar tri metode za podaljševanje trepalnic:

- Luxus Lashes, podaljševanje s trepalnicami ena po eno

- Russian Volume ali volumenska metoda podaljševanja trepalnic -  3-6D 

- naravno vihanje trepalnic Elleebana lash lift

 

LUXUSLASHES. Podaljševanje in zgostitev vaših naravnih trepalnic 

Decembrska akcija - 30 % na prvi obisk za podaljševanje trepalnic (1 na 1 ali 3 d metoda)

 

 

 

Novo  - najnovejši trend v Sloveniji - Russian Volume ali volumenska metoda podaljševanja trepalnic -  3D volumen metoda podaljševanja trepalnic 

Pri  Russian Volume ali volumenski metodi podaljševanja trepalnic 3d se na naravne trepalnice nalepijo z zelo fine, tanke trepalnicami, običajno z debelino 0,05mm  in 0,07 mm. Razlika med klasično metodo 1 na 1 je, da so pri tej trepalnice debeline 0,20 mm.
 
 
Podaljševanje trepalnic 3d na desni strani
 
Pri ruski 3d metodi podaljševanja trepalnic se z posebno tehniko se na naravno trepalnico pritrdijo 3 trepalnice, ker so trepalnice veliko lažje in tanjše. 
 
3d trepalnice ustvarijo popolnoma naraven učinek in so zelo polne in tridimenzionalne.
3d trepalnice so na občutek identične naravnim, so izjemno lahke in mehke in se ob dotiku ne čuti da so umetne. Priporočamo jih tistim, ki imajo zelo malo naravnih trepalnic.

 

 

 

"VAŠE OČI SE SVETIJO KOT ZVEZDE" - podaljšanje trepalnic Luxus Lashes

 

 

 
V Luxus Lashes – podaljševanje trepalnic so se zgledovali po trendih Hollywooda in vam tako ponudili novo možnost lepega videza. Zakaj ne bi tudi vi sledili trendom, ki jih uporabljajo filmske dive, kot sta Jennifer Lopez in Penelope Cruz…

 

LUXUS LASHES - podaljševanje in zgostitev vaših trepalnic

Podaljševanje trepalnic je modni trend, ki osvaja svet.

Urejen izgled brez vsakdanjega nanašanja maskare je le ena od prednosti permanentnega podaljševanja trepalnic.

Efekt vaših trepalnic je izjemen, videz pa popolnima naraven. Zahvaljujoč posebnemu lepilu, ki ga je razvilo podjetje Luxus lashes, podaljšane umetne trepalnice držijo , dokler ne izpade naravna trepalnica, kar je odvisno od cikla rasti posameznika. Za vzdrževanje volumna umetnih trepalnic priporočamo redne korekture oz. obnove. Postopek je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Čudovite LUXUS LASHES TREPALNICE so izjemno priljubljene po vsem svetu, uporabljajo jih celo največje Hollywoodske dive. 

 

 

Z  tehniko podaljševanja trepalnic podaljšamo, zgostimo in oblikujemo vaše trepalnice. Podaljšane trepalnice izgledajo popolnoma naravne in so tako lahke, da jih ne čutite in jih zato lahko nosite vsak dan ali ob posebnih priložnostih (poroka, modni styling, maturantski ples..).


Kako poteka podaljševanje trepalnic?  Glede na vaše želje in tip vaših naravnih trepalnic izbere primerno dolžino, ukrivljenost in debelino trepalnic. Nato se prepustite udobju našega centra ter spretnim rokam naše terapevtke. Čez dobro uro se boste prebudili s pravljično dolgimi trepalnicami. Ko odidete iz našega centra, se pripravite na plaz komplimentov pa tudi kakšen kanček skrite zavisti.

Lep, gost in naraven videz Luxus podaljšanih trepalnic bo dodal vašim očem lepoto, ki bo očarala ljudi okoli vas. 

 

 

Za brezplačen posvet ali na naročilo lahko obiščete center Perfect Body, Turnerjeva 41, Mb ali  pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

 

Elleebana Lash Lift

 

Elleebana Lash Lift za temnejše, daljše, privzdignjene in privihane naravne trepalnice obogatene s keratinsko nego, ki bodo nahranile vaše trepalnice, vašemu obrazu pa omogočile lep in odprt pogled.

 

Elleebana lash lift postopetk traja le 30 minut. Elebana Lash Lift ne poškuduje naravnih trepalnic. Keratinska nega vaše naravne trepalnice nahrani in okrepi vse od korena do konice. Elebana lash lift je posebej primerna za vse, ki so si pravkar odstranile umetne trepalnice, saj pomaga pri obnavljanju le teh. Vsi naši izdelki ne vsebujejo FORMALDEHIDA.

DOLGA OBSTOJNOST

Učinek elebana Lash Lift traja vse od 8 - 12 tednov.

Prednost Elleebana lash lift je, da se ne razmaže, ni "panda oči", ne draži oči, kot nekatere maskare na trgu. Z Elebana Lash Lift lahko plavate tako v morju kot v kloriranih bazenih, obiskujete savne, se ukvarjate z športom ali spite z obrazom v vzglavniku. Vaše trepalnice bodo čudovite in idealne karkoli boste počeli.

Elebana Lash Lift je vodilna znamka v svetu lepotne industrijem kar dokazujejo tudi številni certifikati in nagrade. Certifikati ustrezajo novi uredbi EU o kozmetičnih izdelkih.

 

 

 

 

 

 

 

 

Podaljševanje trepalnic – pogosta vprašanja 

 

Ker nam zadnje čase dosti punc postavlja takšna  in drugačna vprašanja glede podaljševanja trepalnic smo izbrale najpogostejša vprašanja in odgovore. Če pa te zanima še kaj, nas lahko pokličeš na 031 760 280 ali nam pišeš na info@perfectbody.si in ti z veseljem pomagamo.  Lahko pa za rokav pocukaš naše punce, ki jih z veseljem nosijo že nekaj časa:

 

1.       Ali podaljšane trepalnice poškodujejo naravne trepalnice?

Podaljšane trepalnice NE poškodujejo naravne trepalnice v kolikor so le te nalepljene strokovno.

Strokovno  pomeni ena  podaljšana trepalnica na eno naravno trepalnico, paziti je potrebno na:

-          količino lepila, ki ga nalepimo na trepalnico,

-          na vrsto lepila, ki ga uporabljamo (Luxus Lashes),

-          kakovost trepalnic,

-          dolžino naravne trepalnice in podaljšane trepalnice.

-          Seveda je kasneje pomembna tudi nadaljnja nega doma.

 

 

2.       Ali si lahko sama odstranim podaljšane trepalnice?

Ne. Odstranitev podaljšanih trepalnic opravljamo  s  posebnim odstranjevalcem za lepilo, da ne poškodujemo naravnih trepalnic. Podaljšane trepalnice vam odstranimo brezplačno. Odstranitev traja 10 minut in ne poškoduje vaših naravnih trepalnic.  Po odstranitvi podaljšanih trepalnic, so vaše trepalnice popolnoma enake kot pred podaljšanjem.

 

3.       Pred leti sem imela podaljšane trepalnice s čopki ali je to podobno?

Podaljševanje trepalnic Luxus Lashes je podaljševanje trepalnic, ki se lepijo ena trepalnica na eno trepalnico in ni enako podaljševanju s čopki.

 

4.       Prijateljica ima podaljšane trepalnice, ki meni ne izgledajo naravno. Lahko prilagodite videz podaljšanih trepalnic?

Končni videz podaljšanih trepalnic lahko prilagodimo na željo stranke, potrebno pa je upoštevati omejitve pri maksimalni dolžini in debelini trepalnic. Vedno pa lahko naredimo bolj naraven videz podaljšanih trepalnic.

 

5.       Znanka  ima skupaj zlepljene podaljšane trepalnice in s tem nenaravni videz. Ali je možno drugače podaljšati trepalnice?

Skupaj zlepljene podaljšane trepalnice niso pravilno nalepljene in strokovno narejene. Podaljšane trepalnice morajo biti nalepljene ena podaljšana trepalnica nalepljena na eno naravno trepalnico. S primerno dolžino in obliko in strokovnim nanosom ustvarimo naravni videz podaljšanih trepalnic.

 

6.       Nega podaljšanih trepalnic Luxus lashes doma:

-          v 24 urah po postopku se podaljšanih trepalnic ne smemo dotikati ali jih kakorkoli mastiti s kremami ali čistili,

-          v prvih 2 dneh po postopku podaljšanja trepalnic ne smemo v savno, plavati pod vodo, oz trepalnic  izpostavljati visoki temperaturi,

-          izogibajmo se čistil za očesni make-up, ki vsebujejo olja,

-          izogibajmo se grobih manipulacij in dotikov trepalnic,

-          ne smemo uporabljati klešč za vihanje trepalnic,

-          priporočljiva je uporaba seruma za trepalnice, ki le te krepi in podaljšuje njihovo obstojnost in življenjsko dobo,

-          ne uporabljajte barvne vodoodporne maskare – ker za odstranjevanje le te potrebujemo oljni odstranjevalec.

-          priporočamo čiščenje z sterilnimi robčki, da ostranimo vso umazanijo, ki bi se lahko nabirala okoli trepalnic.

 

7.       Ali lahko s podaljšanimi trepalnicami kljub temu uporabljamo maskaro?
Podaljšane trepalnice potemnijo in zgostijo vaše naravne trepalnice, zato uporaba maskare ni več potrebna. Če pa želite, lahko kljub temu uporabljate maskaro, ki ne sme biti vodoodporna.

 

 

8.       Ali so podaljšane trepalnice primerne za vsakogar?
Podaljšane trepalnice so primerne za dame vseh starosti. Trepalnic pa ne moremo podaljšati osebam, ki nimajo svojih naravnih trepalnic in osebam, ki imajo katerokoli bolezen okoli oči ali so alergične na lepilo.

 

9.       Ali je postopek podaljševanja trepalnic boleč?
Ne, postopek podaljševanja trepalnic je popolnoma neboleč in primeren za uporabnice kontaktnih leč, katerih med postopkom podaljševanja trepalnic ni potrebno odstranjevati.

 

10.   Kakšen je občutek »nošenja« podaljšanih trepalnic?

Podaljšane trepalnice so peresno lahke in jih ob nošenju ne čutimo. Terapevtka, ki izvaja podaljševanje trepalnic, oceni s kakšno dolžino podaljšane trepalnice sme obremeniti naravno trepalnico, da se ta ne bi poškodovala ob dolgotrajnem nošenju podaljšanih trepalnic. Podaljšane trepalnice so različnih dolžin, debelin, oblik in barv.

 

11.   Kako dolgo lahko nosimo podaljšane trepalnice?

Podaljšane trepalnice izpadajo s ciklom izpadanja naravnih trepalnic. Povprečna življenjska doba naravne trepalnice je 5-6 tednov.  V tej dobi odpadejo tudi podaljšane trepalnice, ki so nalepljene na naravne trepalnice. Zato je potreben ponovni nanos  podaljšanih trepalnic, ki so izpadle na približno 3,4 tedne.  Podaljšane trepalnice ne poškodujejo naravnih trepalnic, zato jih lahko imamo podaljšane neomejeno dolgo, priporočamo pa odstranitev vsakih nekaj mesecev.

 

12.   Ali lahko z podaljšanimi trepalnicami obiščemo tudi bazen?

Seveda. Plavanje oz. močenje podaljšanih trepalnic z vodo ni škodljivo. Prav tako se brez škode lahko ukvarjate z ostalimi športi. Edino prvih 48 ur po podaljšanju trepalnic se je potrebno izogibati vodi, pari in visoki temperaturi.

 

13.   Kakšno lepilo se uporablja, so možne kakšne alergijske reakcije?

Možna je rahla iritacija očesne sluznice, ki ponavadi hitro mine. Druge alergijske reakcije niso znane, ker so lepila in ostali preparati, ki se uporabljajo pri postopku, hipoalergeni. Lepilo je podobno lepilu, ki ga uporabljajo v kirurgiji.

 

14.   Kako poteka postopek podaljševanja trepalnic?

Terapevtka vam glede na dolžino, ukrivljenost in debelino vaših naravnih trepalnic izbere optimalno obliko, debelino  in dolžino  trepalnic. Postopek podaljševanja trepalnic  je prijeten in neboleč. Pogosto stranke med postopkom, ki traja dobro uro , zaspijo.

 

15.   Kako dolgo so obstojne podaljšane  trepalnice?

Približno 2- 4 tedne. Življenjska doba naravne trepalnice je 5-6 tednov. Takrat bo skupaj z naravno trepalnico izpadla tudi podaljšana trepalnica.  Nikoli ne izpadejo vse trepalnice naenkrat. Po 2-4 tednih se razredčijo in takrat je za popoln videz priporočljiva korektura. Ni pa potrebno več toliko podaljšanih trepalnic kot prvič.

 

16.   Ali  kaj podaljšanih trepalnic izpade takoj?

Nekaj podaljšanih trepalnic lahko izpade in sicer tiste, katerih naravna trepalnica izpade in je zaključila ciklus.

 

17.   Zakaj ima prijateljica daljše in gostejše podaljšane trepalnice, čeprav sva si obe podaljšali trepalnice pri iste terapevtki?

Gostota podaljšanih trepalnic je seveda odvisna od gostote vaših naravnih trepalnic. Trepalnic ne more biti več, kot je vaših naravnih, ker se lepijo na naravno trepalnico. Prav tako je odvisna dolžina naravnih trepalnic, saj na naravno zelo kratke trepalnice ne smemo nalepiti najdaljši trepalnic, saj bi zaradi teže podaljšane trepalnice lahko povzročile poškodbo naravnih trepalnic. Tako je končni  videz podaljšanih trepalnic odvisen od videza naravnih trepalnic in se razlikuje od stranke do stranke.

 
 

Myscara

Metoda za permanentno barvanje trepalnic MYscara je svetovna uspešnica, ki je dobitnica številnih prestižnih  nagrad v Veliki Britaniji.

Pri MYscari gre za trajno maskaro, ki je ob pravilnem nanosu in uporabi obstojna cca 3 tedne. Myscara je zasnovana je na osnovi materialov razvitih v NASI. Puder iz mikrovlaken in poseben akrilat dajeta MYscari maskari obstojen in lep videz, povečata volumen in navidezno podaljšujeta trepalnice. Extra črni pigment MYscare poskrbi za čudovito obarvane trepalnice. Material Myscare ima gumijaste lastnosti, kar daje MYscari maskari fleksibilnost,elastičnost in vododopornost. 

MYscara je edinstveno zasnovana tako, da ne povzroča hlapov in s tem ne draži očesa med samim postopkom ali po njem. Primerna je tudi za uporabnice leč.

 
 Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišete na mail info@perfectbody.si.

Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .