Kisikova terapija

 

KISIKOVA TERAPIJA za pomlajevanje obraza, vratu in dekolteja

 

 

Kisikova terapija, ki jemlje zrak iz okolice in s pomočjo posebnega filtra ločuje kisik od ostalih plinov. Z nanosom čistega kisika se poveča mikrocirkulacija, učvrsti se vezivno tkivo in regenerira kožo ter poveča nivo vlage v koži in je primerna nega za vse tipe kože.

 

Kisikova terapija – revolucionarna pomlajevalna metoda, ki na osnovi čistega kisika in v kombinaciji z vrhunskimi kozmetičnimi preparati vidno zmanjša že nastale gubice, povrne koži izgubljeno svežino, okrepi njeno vezivno tkivo, jo regenerira, revitalizira, oža pore in jo »nahrani«. 

 

 

 

 

Kisikova terapija je posebej primerna za kožo, ki je suha, dehidrirana in kaže znake prezgodnjega staranja, kožo ki je občutljiva, poškodovano kožo od sončenja, kožo s pigmentnimi madeži, ter za glajenje drobnih gubic, gub in izboljšanje tonusa kože, globinsko nahrani kožo.

Kisikova terapija zmanjša gubice, oža pore, revitalizira, vlaži ter poveča napetost kože.

 

Najboljši učinek dosežemo po 3-5 kisikovih terapijah, ki si sledijo v razmiku enega tedna (lahko se kombinira z drugimi tretmaji), za vzdrževanje pa zadošča po ena kisikova terapija mesečno.

 

Brezplačen pregled in posvet za vse tretmaje pomlajevanja obraza, vratu in dekolteja

 Za naročilo na brezplačni pregled v zvezi z pomlajevanjem obraza lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišete na mail info@perfectbody.si.

Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .