Masaža obraza

Masaža obraza, vratu in dekolteja

Masaža obraza, vratu in dekolteja je popolna sprostitev duha z pozitivnimi učinki na kožo. Masaža obraza pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavitev in s tem oskrbo ter nahranitev celic s kisikom ter pospešuje izločanje odpadnih snovi. Masaža obraza kožo mehča in pomaga pri hitrejši regeneraciji tkiv, zavira nastanek gubic in obraz preplavi s svežino.

Pri masaži obraza masiramo več kot devetdest mišic na obrazu in vratu. Točke katere masiramo pri masaži obraza se aktivirajo in spodbujajo pretok energije, sproščajo mišice in  krepijo vezivno tkivo.

Čeprav lahko vidite razliko že po eni masaži obraza, za najboljši rezultat priporočamo paket vsaj 6 masaž obraza.   

 

 

Prednosti masaže obraza

Masaža obraza povzroči, da so gube in linije izražanja so mehkejše, zaradi česar je videz bolj živahen in mladosten. Koža po masaži obraza postane mehkejša, polt je bolj sveža in napeta. Masaža obraza daje občutek sproščenosti, spanje je boljše, manj je glavobola in drugih simptomov stresa. 

 

 

Za brezplačen pregled ali posvet za nego obraza lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB in osvojite lahko brezplačen tretma nego obraza.