Perfect anti age nega obraza

Anti age pomlajevalna nega obraza

Vrhunski tretma perfect anti age nege obraza  za nego zrele kože, je namenjen proti staranju ter za glajenje gubic in tonifikacijo kože in je kombinacija nege in aparaturne tehnike za pomlajevanje obraza.

Perfect anti age nega je prestižna nega in je primerna za vse tipe kože, tudi za zrelo in suho kožo in vključuje nego in odpravo gub in lifting obraza, nudimo tudi aparaturne tehnike s pomočjo raznih neinvazivnih postopkov (diamantni piling, kisikova terapija, radiofrekvenca obraza. 

 

 

 

Perfect anti age nega obraza, vratu in dekolteja zajema:

  • odstranjevanje ličil z obraza, vratu in dekolteja,
  • površinsko čiščenje kože s pomočjo ultrazvočnega čistilca za obraz,
  • diagnoza kože,
  • piling kože (amino kisline ali diamantni piling),
  • priprava kože na globinsko vlaženje (kisikova terapija ali vtiranje anti age seruma s pomočjo ultrazvoka),
  • po potrebi lifting obraza z radiofrekvenco,
  • maska,
  • nanos kreme.

Piling, maske in kreme in uporaba aparaturne tehnike se izbere glede na tip kože kože. Po tretmaju nege obraza bo vaša koža sijoča, koža bo pomirjena in nahranjena in opazno spremenjena.

AKCIJSKA CENA: 48,00 eur namesto 70,00 eur

 

Perfect anti age nega obraza preprečuje proces staranja, opazno zmanjšuje drobne linije in gladi gube. Najprej s specialnim pilingom iz amino kislin (ali z diamantnim pilingom - mikrodermabrazijo), temeljito odstranimo odmrlo povrhnjico in ustvarimo idealne pogoje za vnos aktivnih učinkovin za globlje plasti kože. Nato s pomočjo kisikove terapije, ki z nanosom čistega kisika povečuje mikrocirkulacijo, učvrsti se vezivno tkivo in regenerira kožo ter poveča  se nivo vlage v koži.

Kisikova terapija je posebej primerna za kožo, ki je suha, dehidrirana in kaže znake prezgodnjega staranja, kožo ki je občutljiva, poškodovano kožo od sončenja, kožo s pigmentnimi madeži, ter za glajenje drobnih gubic, gub in izboljšanje tonusa kože, globinsko nahrani kožo.

V kolikor pa je koža že ustrezno hidrirana, ni pa dovolj elestična pa anti age nego nadaljujemo s multipolarnao radiofrekvenco, ki izboljšuje stanje povešene kože, povečuje njeno elastičnost, gladi oz. odpravlja gube,  ter ima učinek liftinga. Presenetljivi rezultati radiofrekvenčne terapije so vidni že takoj po zaključku, končni učinek  pa je viden nekaj tednov po končanih radiofrekvenčnih terapijah (ko se začne tvoriti nov kolagen). 

 

Perfect anti age nego priporočamo zrelim osebam in tistim z debelejšo povrhnjico, kjer so že vidni znaki staranja, ohlapnost in gubice. Perfect anti age nega je priporočljiva tudi za moške. Najboljše rezultate pomlajevanja dosežemo ob večih zaporednih anti age negah.

 

Za brezplačen pregled ali posvet za nego obraza lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa. 

Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB in osvojite lahko brezplačen tretma nego obraza.