odstranjevanje dlak z IPL tehnologijo

Odstranjevanje dlak z IPL tehnologijo - EFB beauty

 

AKCIJA: Plačaš 3, dobiš 6 tretmajev za odstranjevanje dlačic z IPL tehnologijo EFB beaute

 

Ob plačilu 3 tretmajev, ti podarimo 3 tretmaje na enakom predelu. 

 

 

 

 

Najnovejša IPL  tehnologija aparata EFB beaute Adena zagotavlja hitro, varno in učinkovito odstranjevanje dlak.

Leta 1989 so 4 inženirji ustanovili Eurofeedback (EFB), v mestecu Evry (predmestje Pariza) in hitro postali vodilni proizvajalec opreme za industrijo, medicino in kozmetično področje.
 
Kot vodilno podjetje v oblikovanju in izdelavi opreme impulzne svetlobe - IPL, je leta 2000 Eurofeedback proizvedel svoje prve modele za estetske in medicinske potrebe in jih kasneje združil pod lastno blagovno znamko EFB beauty Paris.
Z ustanovitvijo zelo aktivnega raziskovalnega in razvojnega oddelka, ki je izumilo in zaščitilo 17 patentov IPL tehnologije, je EFB danes vodilno podjetje na področju IPL tehnologije.
 
Med številnimi dosežki družbe, ima EFB ekskluzivno patentirano znanje in tehnologijo, ki s pomočjo fotoepilacije trajno odstrani svetle in bele dlačice, katere prej ni bilo mogoče uničiti.
 
 
 
Brezplačen poskusni tretma IPL odstranjevanje dlak, pregled in posvet. 
 
 
 
 
 

 

BREZPLAČEN pregled, posvet in test za tretmaje odstranjevanja dlak!

 

Za naročilo lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

 

Odstranjevanje dlačic  (depilacija)  z IPL tehnologijo je učinkovit, varen in neboleč postopek odstranjevanja dlačic,  ki prinaša dolgotrajne rezultate.

Estetski center Perfect Body odlikuje vrhunska kvaliteta, strokovno osebje, ustrezni certifikati in učinkovite storitve odstranjevanja dlak.

 

 

V aparatu Adéna® IPL so vključeni številni patenti, ki jih je registriralo EFB Beauty podjetje. Aparat Adena je hitrejši, bolj zanesljivi in ponuja bistveno večjo zmogljivost kot večina aparatov, ki je trenutno na trgu. EFB Adena aparat IPL je združitev visoke tehnologije, ki se izvaža v več kot 20 držav po svetu.

 

Dolgotrajno odstranjevanje dlak z IPL tehnologijo z aparatom EFB beauty Adena je popolni sistem za odstranjevanje dlak, najnovejša inovacija, ki ponuja nebolečo in hitro odstranjevanje dlak z vrhunskimi rezultati.

Moč in učinkovitost žarnice (IPL pulza) se ne zmanjšuje z njeno porabo, zato se vsi tretmaji odstranjevanja dlak enako učinkoviti, kot opravljen prvi tretma. Boljši rezultati v vseh fazah odstranjevanja dlak. Moč pulza je enaka po celotni površini ročke (7,5  cm3) , kar pomeni, da je odstranjevanje zelo učinkovito.

Prednost aparata  je ta, da se moč in učinkovitost žarnice (IPL pulza) ne zmanjšuje z njeno porabo. Moč žarnice je skozi njeno življenjsko dobo vedno enaka, zato je odstranjevanje dlak  uspešnejše.

Prednost aparata je v tem, da se lahko menjavajo parametri z različnimi konfiguracijami pultov v vseh fazah obiskov, ker se dlaka spreminja skozi proces (1 – 6 obiska) odstranjevanja dlak.

IPL pomeni intense pulsed light – intenzivna pulzna svetloba, ki deluje na različnih valovnih dolžinah (635 – 950 nm). Različne valovne dolžine nam omogočajo veliko možnosti pri izboru individualnih parametrov za nastavitev najbolj učinkovite terapije.

 

Ciklus rasti dlake:

Vsaka oseba ima različen cikel rasti dlak, odvisno od starosti, teže, metabolizma, hormonov, medicinskih in drugih razlogov. Toda vse dlake rastejo v treh fazah rasti: 

 1) Aktivna faza rasti imenovana ANAGEN faza. Med to fazo dlaka vsebuje melanin. Dlaka je povezana s krvno žilico. V tej fazi je dlaka najobčutljivejša in najprimernejša za trajno odstranjevanje.


2) Regresivna faza imenovana CATAGEN faza, ko dlaka neha rasti. Dlaka ni več povezana, ni več dovoda hranil, zato te dlake ne moremo trajno uničit. Traja samo nekaj dni, nato se rast dlake neha.


3) Faza odmora imenovana TELOGEN faza. V tej fazi dlaka izpade. V telogeni fazi je dlaka brez melanina. 
 

 

Ker se samo 10 do 20 % vseh dlak nahaja v anageni fazi je potrebno postopek odstranjevanja dlak ponoviti večkrat (najpogosteje od 6 – 8 krat) v razmiku štirih do desetih tednov. To je odvisno od različnih faktorjev. Faktorji, ki vplivajo na rezultat celotne terapije odstranjevanja dlak z IPL tehnologijo, so: cikel rasti dlake, barva kože, barva dlake ter gostota in kvaliteta posameznikovih dlak.

Dlačice  lahko trajno odstranimo  le v fazi aktivne rasti, v anageni fazi,  zato moramo tretmaje laserskega odstranjevanja dlak ponavljati. Klinične raziskave so dokazale, da za 90 % dolgotrajno redukcijo poraščenosti, zadostuje med 6 in 8 tretmajev odstranjevanja dlak z IPL tehnologijo za odstranitev dlačic po telesu, medtem, ko je za uspešno redukcijo poraščenosti na obrazu potrebnih več kot 10 tretmajev.  V kolikor so dlačice na obrazu temne in močne, koža pa svetla, je odstranjevanje dlačic uspešno. Pri tem pa moramo upoštevati zakaj je prišlo do poraščenosti na obrazu. V kolikor so to hormonske spremembe, je potrebno odpraviti vzrok, saj odstranjevanje ni dolgotrajno ampak gre samo za redukcijo dlačic.Na brezplačnem pregledu in posvetu vam bo terapevtka po pregledu povedala kakšne rezultate lahko pričakujete.  

Število ponovitev odstranjevanja dlak z IL tehnologijo je seveda zelo individualno. Dlačice lahko odstranjujemo na vseh predelih telesa. Takoj po tretmaju laserskega odstranjevanja dlak lahko opravljate vsakodnevne aktivnosti.

 

V našem centru nekaj strank po pregledu zavrnemo, če smo mnenja, da odstranjevanje ne bo dovolj uspešno in ne moremo izdati garancije na poseg. Včasih napravimo nekaj posegov in število dlačic se zmanjša. Nekateri so zelo zadovoljni že s tem, da je dlačic manj.
 

 

BREZPLAČEN pregled in posvet za tretmaje odstranjevanja dlak!

 

Za brezplačen pregled, posvet za ODSTRANJEVANJE DLAK lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 

Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB.

 

Najpogostejša vprašanja o laserskem odstranjevanju dlak z IPL tehnologijo:

 

 1. Kaj je IPL tehnologija za odstranjevanje dlak?

V centru Perfect Body delamo z vrhunskim aparatom FEFB beaute Adena, francoskega porekla.

IPL pomeni intenzivna pulzna svetloba, ki deluje na podlagi kontrolirane pulzne svetlobe, ki se spremeni v toploto in prodre skozi kožo, do mešička in uniči dlako.

 

 1. Kako deluje IPL tehnologija za odstranjevanje dlak - epilacijo:

IPL tehnologija deluje tako, da s pomočjo svetlobnih žarkov trajno uniči posamezne dlake v celoti. Pomembno je, da se uničijo mešički, iz katerih rastejo dlake. Torej gre za dovolj močen sunek svetlobe, ki ga ciljno mesto, v našem primeru lasni mešiček absorbira, spremeni v toploto in tako uniči, aktivno hlajenje kože pa zagotavlja povsem varen in neboleč postopek. Za uničenje mešičkov pa mora melanin, ki je v dlaki, svetlobo absorbirati in jo prenesti po dlaki v mešiček.

Za trajno uničenje dlak je potrebna močna termalna poškodba mešička, ki prekine normalno rast dlake. Mešiček uničimo z zadostnim segrevanjem, za segrevanje pa so svetlejše in tanjše dlake manj dovzetne, saj ne vsebujejo melanina.

Vedeti pa je potrebno, da se dlake lahko odstranijo samo v fazi rasti- v anageni fazi, saj samo v tej fazi, v lasnem mešičku nastaja melanin . Torej je melanin v dlaki tisti, ki absorbira svetlobo. Prav tako se samo v anageni fazi - fazi rasti  lahko uničijo strukture, ki skrbijo za ponovno rast dlake. Vse ostale dlake, ki niso v fazi rasti pa je potrebno ponovit, da tudi njih ujamemo v fazi rasti.

 

 

 1. Potek laserskega odstranjevanja dlak z IPL tehnologijo:
 • Stranka mora dlačice pred tretmajem čisto pobriti, ne sme jih pulit ali barvat.
 • Najprej očistimo in posušimo obravnavan predel.
 • S svinčnikom na večjih površinah zarišemo predel, ki ga bomo tretirali, tako terapevtka lažje in natančneje dela.
 • Nato stranki in sebi nadenemo zaščitna očala.
 • Postopek pričnemo, tako da IPL ročko pod pravim kotom položimo na kožo ter spustimo energijo in svetlobni pulz na obravnavan predele.
 • Po tretmaju obravnavan predel namažemo s vlažilno kremo, ki kožo pomiri.
 • Dlake je priporočljivo pustiti rasti, če le gre jih ne brijte, nikakor pa ne puliti.

 

 1. Na koliko časa in koliko krat je potrebno postopek laserske depilacije z IPL tehnologijo ponoviti:

Postopek odstranjevanja dlak z IPL tehnologijo je potrebno ponavljati na 4 - 10 tednov, nekje 6 do 8 krat obiskov, odvisno od predela, kjer se izvaja odstranjevanje dlak. IPL tehnologija se uporablja od zgodne jeseni pa do pozne pomladi.

 

 1. A se vse dlake odstranijo in kakšna je trajnost:

Postopek odstranjevanja dlačic ni 100% trajen. Govorimo med 80 do 90% redukciji dlačic, ki se lahko (po 3-5 letih) spet pojavijo. Zato priporočamo, vzdrževalne obravnave odstranjevanja dlak 1 do 2 krat letno, odvisno od posameznika.

 

 1. Katere dlake odstranimo z IPL tehnologijo:

Tu se odstranjujejo dlačice, ki vsebujejo melanin. To pomeni barvilo v dlaki. Če dlaka nima barvila je ne moremo odstraniti.  Zato nastane težava pri belih, svetlih in sivih dlakah, saj se ne  dajo odstranit v takšni meri kot bi si želeli. Poleti se tretmaji odstranjevanja dlak z IPL tehnologijo ne smejo delati na koži, ki je izpostavljena soncu -  zaradi melanina. Melanin je tako v koži kot v dlaki. Poleti zaradi sončenja koža pridobi na melaninu in takrat aparat ne more razločit ali gre za dlako ali kožo. Zato lahko pride do stranskih učinkov.

 

 1. Kaj mora stranka upoštevati med IPL tretmaji odstranjevanja dlak:
 • ne sme se izpostavljati soncu in UV žarkom (naravnemu, v solariju),
 • ne sme uporabljati samoporjavitvenih izdelkov (krem ali losionov),
 • dlake lahko samo brije, ne sme dlak puliti (voski, električni epilatorji, pincete …) z puljenjem mora stranka prekiniti vsaj 2-3 tedne pred pričetkom tretmaja,
 • med tretmaji se dlake ne sme barvat ali belit,
 • ter se ne uporablja zdravil, ki povzročajo fotosenzibilnost,
 • da se torej med tretmaji  samo brije,
 • če ima stranka menstruacijo, vneto kožo, rane, alergijo, preveliko rdečico, se tretma odstranjevanja dlak ne more narediti .

 

Zelo pomembno je, da se tretmaji opravljajo v enakih zaporedjih v obdobju 4 - 10 tednov, odvisno od hitrosti rasti. Ker le tako lahko dlake odstranimo in vemo da so dlake v fazi rasti.

 

Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišete na mail info@perfectbody.si.

100 % garancija na zadovoljstvo za odstranjevanje dlak z IPL tehnologijo EFB Adena aparatom

BREZPLAČEN pregled, posvet in test tretma za tretmaje odstranjevanja dlak!

 

Za naročilo lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .