depilacija

Depilacija

Depilacija je učinkovita metoda pol-trajna metoda odstranjevanja dlak, ki odstrani dlako skupaj s korenino s toplim naravnim voskom z trakovi ali brez.  Po depilaciji dlačice  rastejo dosti počasneje, so tanjše in redkejše. Koža po depilaciji ostane brez dlak tudi po več tednov. 

Center Perfect Body se je posebej specializa brazilsko depilacijo z voskom brez trakov Perron Rigot, ki omogoča depilacijo bikini predela brez bolečin. :)

 

 

Brazilska depilacija ima ime po Brazilkah in njihovih tangicah, ki jih nosijo na plažah ali na karnevalu. Za tako miniaturen košček blaga je seveda potrebna prav posebne vrste depilacija, ki se ne izvaja samo na notranjem delu stegen, temveč tudi po velikih sramnih ustnicah. 

 

 

Za uspešno odstranitev dlak vam ponujamo zraven klasične depilacije še lasersko depilacijo, t.i. trajna depilacija z IPL tehnologijo, ter novost - depilacijo z ultrazvokom, ki trajno odstrani tudi bele, sive in rdeče dlačice (dlačice brez melanina).

 

V našem  kozmetičnem salonu vam nudimo več vrst depilacije na različnih predelih telesa:

  • depilacija obraza,
  • depilacija rok,
  • depilacija trebuha,
  • depilacija nog,
  • depilacija hrbta,
  • depilacija podpazduhe,
  • depilacija bikini predela - brazilska depilacija.

 

Uporabljamo dve tehniki klasične depilacije:

Depilacija s trakovi in voskom v kaseti z valjčkom:
Topel vosek namažemo na kožo, na vosek pa položimo trak nato dlačice odstranimo s hitrim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlak. Depilacija s trakovi se izvaja predvsem pri depilaciji nog, rok, hrbta, trebuha in obraza.

Depilacija z  voskom brez trakov (bikini brazil predel:
Za depilacijo brez trakov uporabljamo vosek Perron Rigot, ki ga nanašamo na kožo s spatulo. Vosek z dlačicami potegnemo v nasprotni smeri rasti dlak. Depilacija brez trakov je primerno za najbolj občutljive dele telesa in dele obraza (bikini, bikini brazil, pazduha, obraz).

 

Bikini brazil depilacija:

 

Intimna depilacija ali poznana kot brazilska depilacija (bikini brazil) pomeni odstranjevanje vseh dlačic z venerinega hribčka, sramnih ustnic ter predela bikinija ter zadnjice. Klasična bikini depilacija ter brazilska depilacija bikinija se razlikujeta v tem, da depilacija brazil odstrani vse dlake na celotnem intimnem predelu, ne samo na bikini predelu.

Depilacija bikinija (brazilska depilacija)  traja od dvajset do petinštirideset minut, dlačice morajo biti dolge najmanj  od dva do tri milimetre. 

 

Koža je po bikini brazil depilaciji nežnejša in bolj gladka. Za kožo brez dlak je potrebno bikini brazil depilacijo ponavljati na približno vsake tri tedne. Dan pred in dan po bikini brazil depilaciji ne smete obiskati solarija, savne ali se sončiti!

Za več informacij glede bikini brazil depilacije lahko pokličete na telefonsko številko  031 760 280 ali pišete na mail info@perfectbody.si.

 

Intimni Swarovski nakit Vajazzle

Preseneti dragega za novo leto, valentinovo, obletnico... z Vajazzle Swarovski kristalčki! Okraševanje intimnih delov s Swarovski kristalčki. Kristalčki Swarovski Vajazzle so obstojni  nekaj dni in so dermatološko testirani.

 

Vsi se sprašujejo:  Kaj je Vajazzle? In zakaj je Jennifer Love Hewitt tako obsedena z Vajazzle?


Vajazzle je zabaven dodatek, za popestritev vašega  "V vrha", z bleščečimi okrasnimi kamenčki, s prelepimi modeli iz bleščic, lahko pa se odločite za kombinacijo Vajazzle s Perfect tattoo poslikavo.  Vajazzle je super dodatek k brazilskemu voskanju (brazilski depilaciji).  Že malo bleščic ali kamenčkov  je dovolj, da se počutimo se bolj posebno.


1.korak: Izberite svoj model za intimno dekoracijo
Bleščice Perfect Tattoo  ali kamenčki Swarovski ali oboje? To je vprašanje.  Za bleščice imamo na razpolago celo knjigo polno različnih šablon, kjer izbira sega od metuljev, src do bolj drznih šablon vampirjev.  Za vsako željo se najde šablona.
Okrasni kamenčki Vajazzle vsebujejo določen dizajn s pravimi Swarovskimi  kristali.  Imamo določene favorite kot je "srček šablona" ali bleščeča "pristajalna steza".  


2.korak: Izberite svoje barve 
Na voljo imamo več kot 20 različnih, neverjetnih bleščic, vključno z neon barvami, ki svetijo pod temnimi lučmi. Na razpolago imamo vse barve mavrice in se več. Za najboljši rezultat priporočamo do 5 različnih barv, ki jih nanesemo na šablono. K temu lahko dodate dodaten blišč  s kamenčki po  1.00 eur po kamenčku.  Naši okrasni kamenčki so najbolj čisti, svetlikajoči  Swarovski kristali, ki smo jih lahko našli.  Svetijo se kot diamanti.


3.Korak: Sprostite se!
Ulezite se in se sprostite. Postopek okrasitve intimnega predela z bleščicami Perfect Tattoo ali Swarovski kamenčki traja samo nekaj nebolečih minut.  Z uporabo hipoalergenega lepila za telo,  leščic in kamenčkov bomo ustvarili bleščečo mojstrovino.


4.korak: Uživajte
Uživajte v svoji bleščeči skrivnosti.
Model iz bleščic Perfect Tattoo drži na koži od 3-7+ dni, kristalčki Swarovski pa od 2-5 dni. Da okrasitev  ostane čim dlje, priporočamo, da na tem predelu ne uporabljate nobenih izdelkov, ki vsebujejo alkohol ali olje.  Če ste se naveličali okrasitve, jo brez napora lahko odstranite z izdelki, ki vsebujejo olje ali alkohol.
Vaša okrasitev je vodoodporna. Vseeno bo premočno oz. predolgo izpostavljanje vodi oslabelo (popustilo) lepilo. Ne pozabite, da mora biti predel suh, vendar pazite na močno brisanje.

Svetite se!          

 

 

cena Vajazzle Swarovski nakit:  15,00 €

 

NOVO - oblikovanje intimne frizurce v različnih oblikah (srček, črtica, trikotnik,...)

 

 

Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko  031 760 280 ali pišete na mail info@perfectbody.si.
 
Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.