Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 227

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 180

Do popolne postave s pomočjo centra Perfect Body

 

Predstavljamo vam NOVOST:

 

MADERO TERAPIJO za odpravo celulita in preoblikovanje postave:

http://www.estetika.perfectbody.si/ponudba/35/Madero-terapija#ponudba

 

 

 

V estetskem centru Perfect Body ti bo strokovna ekipa za oblikovanje telesa sestavila individualen program s pomočjo kombinacije najučinkovitejših tehnologij za odpravo odvečnih kilogramov, celulita in preoblikovanje telesa tako, da je rezultat zagotovljen.
Ker verjamemo v učinkovitost naših tretmajev, ti nudimo 100 % garancijo na zadovoljstvo, brezplačen pregled in posvet ter testno LPG lipomasažo, ultrazvočno osmozo, radiofrekvenco, maderoterapijo in X Body EMS vadbo.
 
 
 
Do popolne postave s pomočjo vrhunske tehnologije, strokovnih terapevtk in osebnega trenerja:
1. pregled prehranjevanja, svetovanje, sestava jedilnika Področje zdravega prehranjevanja je eno izmed tistih, ko velikokrat pride do nasprotujočih si mnenj in lahko bi rekli, da toliko kot je ljudi, toliko je teorij o zdravem prehranjevanju. Zato se svetovanje in sestava jedilnika v največji možni meri prilagodi posamezniku, vendar pa s premišljenim izborom živil oziroma strategij prehranjevanja, ki pomaga izboljšati težave in doseči želene cilje.
2. LPG lipomasaža (globinska mehanska masaža za preoblikovanje telesa) Za preoblikovanje telesa priporočamo LPG lipomasažo, ki zmehča tkivo, pospeši delovanje limfe, poveča elastičnost vezivnega tkiva in pomaga pri zmanjšanju maščobnih celic ter izboljšuje tonus kože in odpravlja celulit, s pomočjo večje prekrvavitve in pospešene presnove. Rezultat LPG lipomasaže pri zmanjšanju maščobnih oblog je odprava maščobe - aktivacija lipolize povečana za 70 %.
3. Madero terapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi lesenimi pripomočki. Pri madero terapiji se uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).  
4. O.U.I. ultrazvočna inverzna osmoza (nekirurška liposukcija) za odpravo maščobe in celulita Aparat ultrazvočne inverzne osmoze koristi inovativni sistem ultrazvočnih valov, ki omogoča hitrejše sproščanje maščob iz maščobne celice in zagotavlja opazen rezultat že po prvem tretmaju. Ultrazvočna inverzna osmoza je bila iz strani strokovnjakov spoznana za najboljšo alternativo tradicionalni kirurški liposukciji in drugim starejšim metodam, brez reza, povojev, anestezije in dolgega okrevanja. Za tretma hujšanja in odprave maščobnih oblog je najbolj priporočljiva metoda ultrazvočne inverzne osmoze – nekirurška liposukcija, ki na podlagi ultrazvoka spodbuja sproščanje maščobe iz maščobnih celic in daje hitre in trajne rezultate. S pomočjo ultrazvočne inverzne osmoze bomo odpravili lokalizirano maščobo na trebuhu ter na zunanji in notranji strani stegen, rok in pasu.
5. revolucionarna EMS vadba X Body X Body - nova, revolucionarna vadba, pri kateri uporabljamo kombinacijo hotenega mišičnega krčenja (navadna vadba) s sočasno z uporabo elektro mišične stimulacije (EMS), zato je rezultat hitro opazen in učinkovit. Vaš osebni trener lahko nadzoruje vsako mišično skupino in prilagaja intenzivnost vadbe, glede na vaše individualne cilje, zato boste z X Body EMS vadbo dosegli viden uspeh v zelo kratkem času.
X Body EMS vadba povzroči večjo mišično moč in vzdržljivost in je odlična vadba pri preoblikovanju telesa, saj ima neverjeten učinek pri porabi maščob v telesu, pospeši presnovni proces in ne obremenjuje sklepov.
Poraba kalorij pri X Body EMS vadbi: 500 kcal – v roku do 6 ur po treningu 1200 kcal – v roku do 24 ur po treningu do 4000 kcal – v roku do 48 ur po treningu
Prednosti X Body EMS vadbe: rezultat že pri 2 x 20 min na teden razvoj maksimalne moči razvoj in krepitev trebušnih mišic (six pack) povečanje vzdržljivosti rast mišic in povečanje mišične mase ravnavanje mišičnega ravnotežja povečanje učinkovitosti treninga izboljšana telesna drža krepitev kardiovaskularnega sistema in cirkulacije izguba odvečnih kilogramov izboljšanje metabolizma učvrstitev kože in tkiva zmanjšanje celulita
6. Radiofrekvenca izboljšuje stanje povešene kože (obraz, roke, prsi, trebuh, boki ...), povečuje njeno elastičnost, gladi oz. odpravlja gube, pomaga pri sanaciji strijaste kože, hkrati pa izničuje videz pomarančne kože na nogah (celulita) in zadnjici, ter ima učinek liftinga zadnjice. Presenetljivi rezultati radiofrekvenčne terapije so vidni že takoj po zaključku, končni učinek  pa je viden nekaj tednov po končanih radiofrekvenčnih terapijah (ko se začne tvoriti nov kolagen).
 
 
7. mentorski program in delavnice Uspelo mi bo, kjer spoznamo vlogo našega uma pri doseganju vitkosti Delavnice USPELO MI BO so namenjene temu, da se srečujemo vsi z enakimi težavami pri hujšanju in podobnimi cilji in da s pomočjo znanja, informacij in izkušenj osvojimo veščine za zdrav življenjski slog, spreminjanje prehranskih in gibalnih navad, prepričanj ter samopodobe.
 
 

 

Te zanima kaj pravi Aleksandra Rose (Aleksandra Rose Blog) o preoblikovanju telesa in kakšni so njeni rezultati?

Aleksandra Rosič, 23,

"Preden sem se odločila za obisk centra Perfect Body sem imela nizko samozavest, odvečno težo (15 pridobljenih kilogramov v letu in pol), celulit, nezdravo življenje,.. Pred obiskom sem sicer imela velike pomisleke, dvom v terapije, sicer zaupanje v salon ampak velik dvom, ker sem pred tem letom in pol cca 5let vsakodnevno trenirala, se zdravo prehranjevala, preizkusila sem tudi kar nekaj mazil za odpravljanje celulita pa nisem bila zadovoljna s svojo postavo.
V centru Perfect Body so mi sestavili paket iz terapij: LPG, Osmoza, Xbody vadba, 1x Radio frekvenca, limfne hlače. Po 5h tednih je bil rezultat -11cm na predelu bokov in stegen, manjši pas, izguba kilogramov, bolj učvrščena postava, boljša samozavest, boljša kondicija, v celoti boljše počutje in pridobljena volja za zdravo življenje.

Od obiska centra Perfect Body sem ponovno začela živeti življenje. Slaba kondicija me več ne ovira pri vsakdanjih stvareh kot so sprehod do bližnje prodajalne, obisk prodajalne z oblačili ni več nočna mora ampak veselo opravilo, celulita skorajda ne poznam več in v Xbody vadbe sem se zaljubila. Telo je nekoliko učvrščeno, je pa tudi veliko zagona za nadaljevanje in nadaljnji napredek."

Aleksandro lahko spremljaš tukaj 

www.aleksandrarose.net/sl

Bi želela BREZPLAČNI posvet, pregled in testno terapijo za preoblikovanje telesa? Zate smo tukaj:
 Od ponedeljka do petka od 8.00 do 20.00, 
sobota od 8.00 do 14.00.
Rezervacije na: 
 031 760 280, info@perfectbody.si 

 
Katera tehnologija oz. kombinacija za preoblikovanje telesa je najprimernejša, da dosežeš vitko postavo in telo oblikovano po želji, bo pokazala analiza telesa in navad po brezplačnem pregledu. Zato rezerviraj svoj termin za BREZPLAČEN pregled, posvet ali testni tretma za preoblikovanje telesa po želji na številki 031 760 280 ali preko maila - info@perfectbody.si, center Perfect Body, Lackova 41, Maribor
Program doseganja popolne postave v centru Perfect Body
- 100 % garancija na zadovoljstvo

- brezplačen pregled, posvet in testna LPG lipomasaža in X Body vadba

- najnovejša tehnologija

- dokazani rezultati

- ugodni paketi

- mentorski program za pomoč pri hujšanju

 

BREZPLAČEN PREGLED

 

 

 

 

V centru Perfect Body v ta namen ponujamo BREZPLAČEN in NEOBVEZUJOČ pregled na katerega se preprosto naročiš na telefonski številki 031 760 280 ali nam pišeš na e-mail naslov: info@perfectbody.si

 

Center Perfect Body ti pomaga, da boš na zdrav in prijeten način dosegla:

·         Izgubo odvečne maščobe na kritičnih predelih telesa.

·         Zmanjšanje obsega okoli zadnjice, stegen in trebuha.

·         Odpravo celulita in  bolj napeto kožo.

·         Oblikovano, skladno, vitko in zavidljivo postavo.

·         Dolgoročni rezultat (brez Yo-Yo učinka).

 

Rezultat oblikovanja telesa s kombinacijo tretmajev v centru Perfect Body

 

Brezplačen, neobvezujoč pregled in brezplačno testno terapijo za oblikovanje telesa.

 

Za uresničitev sanj pokliči telefonsko številko 031 760 280 ali  piši na e-mail naslov: info@perfectbody.si, ali nas obišči medicinsko estetski center Perfect Body, Lackova 41, Maribor.

 

Kako poteka oblikovanje telesa v centru Perfect Body:

 

Najprej bomo v estetskem centru Perfect Body opravili uvodni razgovor, pregled in posvet z osebno terapevtko, ki je strokovnjakinja na področju oblikovanja telesa.

 

V kolikor bi radi shujšali po pregledu sledi ultrazvočna slika z aparatom Adipometer, ki natančno prikaže debelino maščobnega tkiva. Tako lahko tretmaje za oblikovanje telesa  prilagodimo točno za določeno mesto, kjer se nahaja lokalizirana maščoba.

 

Merjenje maščobe z Adipometrom

 

Opravili bomo tudi meritve ter analizo telesne sestave. Na podlagi analize telesa in želje kandidatke bomo sestavili  individualni paket tretmajev preobblikovanja telesa.

 

Tehtanje in merjenje obsega

 

 

Za oblikovanje postave, izgubljene centimetre in kilograme je potrebna sprememba življenjskega stila, kjer bomo pomagali z nasveti in priporočili.

 

 

Za oblikovanje telesa  v centru Perfect Body uporabljamo različne tehnologije:

 

ULTRAZVOČNA INVERZNA OSMOZA

(prva pomoč pri prekomerni telesni teži)

 

Ali si vedela, da je rezultat ultrazvočne inverzne osmoze viden že po prvi terapiji? Ne? No, sedaj veš. To je mogoče, ker je ultrazvočna inverzna osmoza zasnovana na novi tehnologiji, ki na nek način predstavlja pravo evolucijo ultrazvoka pri tretmajih oblikovanja telesa.

Aparat ultrazvočne inverzne osmoze koristi inovativni sistem ultrazvočnih valov, ki omogoča hitrejše sproščanje maščob iz maščobne celice in zagotavlja opazen rezultat že po prvem tretmaju.

Ultrazvočna inverzna osmoza je bila iz strani strokovnjakov spoznana za najboljšo alternativo tradicionalni kirurški liposukciji in drugim starejšim metodam, brez reza, povojev, anestezije in dolgega okrevanja.

 

Nina Maurovič: “Kombinacija ultrazvočne inverzne osmoze, pravilne prehrane in vadbe je neverjetna.”

 

 

 

 

LPG ANTICELULITNA LIPOMASAŽA

(učinkovita odprava celulita in izguba maščobe)

LPG lipomasaža je na tržišču prisotna že več kot 24 let in velja med strokovnjaki za učinkovito neinvazivno tehniko, ki pomaga v borbi proti celulitu.

Pripomore k ustvarjanju novega vezivnega tkiva, povečuje lokalno mikrocirkulacijo in limfo, pospešuje metabolizem in izločanje toksinov iz telesa ter s tem izločanje celulita in zmanjšanje maščobnih oblog.

Rezultati LPG lipomasaže ti omogočajo izgubo odvečne maščobe, preoblikovanje telesa, odpravo celulita ter izboljšan tonus kože. Poleg tega pa je tudi za učvrstitev povešene in ohlapne kože, poporodno rehabilitacijo in post kirurško okrevanje.

 

 

Miss Slovenija, Nives Orešnik: “Prisegam na LPG lipomasažo, saj po terapiji moja koža postane bolj gladka in mehkejša. Opazila sem  tudi, da celulit postopoma izginja.”

 

 

 

PRESOTERAPIJA in BODYWRAPPING

(zmagovalna kombinacija)

 

Presoterapija ali drugače rečeno aparaturna limfna drenaža je zasnovana tako, da deluje po načelih  ročne limfne drenaže.  Pri presoterapiji bistveno izboljšamo prekrvavitev, preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi ter zmanjšamo količino proste tekočine med celicami.

Body wrapping ali povijanje telesa, je terapija, pri kateri namažemo kritične predele telesa  z anticelulitno kremo ter jih nato ovijemo s folijo.  Terapija že vrsto let velja za preverjeno in zelo učinkovito metodo za odpravo celulita.

 

Kombinacija presoterapije in body wrappinga smo poimenovali zmagovalna kombinacija, zato ker je učinek viden že po prvi terapiji.

 

Miss Casino Portorož, Sara Zemljič: ”Presoterapija je res zmagovalna kombinacija, ker je zelo učinkovita pri odstranjevanju celulita.”

 

 

 

Tv voditeljica Mina Pal:

 

 

UGODNI PAKETI ZA PREOBLIKOVANJE TELESA 

 

V centru Perfect Body smo  pripravili popust za vse tretmaje oblikovanja telesa, s katerimi zagotavljamo izjemne rezultate pri odpravi odvečnih kilogramov, celulita in obsega telesa ter poskrbimo za celoten pristop k hujšanju z znanstveno potrjenim in v praksi preizkušenim programom vodenega hujšanja.

 

 

 

Rezultat oblikovanja telesa s kombinacijo tretmajev v centru Perfect Body

 

 

S paketom hujšanja  boš na zdrav in prijeten način dosegla:

 • Izgubo odvečne maščobe na kritičnih predelih telesa.
 • Zmanjšanje obsega okoli zadnjice, stegen in trebuha.
 • Odpravo celulita in  bolj napeto kožo.
 • Oblikovano, skladno, vitko in zavidljivo postavo.
 • Povečano samozavest.
 • Boljšo fizično kondicijo, splošno počutje ter več energije.
 • Dolgoročni rezultat (brez Yo-Yo učinka).
 • Pridobila informacije o zdravi prehrani.

 

Katera tehnologija za učinkovito odpravo maščobe je najprimernejša, da dosežeš vitko postavo in telo oblikovano po želji, bo pokazala analiza telesa in definiranje tipa kože. V centru Perfect Body ponujamo brezplačen, neobvezujoč pregled in brezplačno prvo terapijo LPG lipomasaže. Za več informacij pokliči telefonsko številko 031 760 280 ali  piši na e-mail naslov: info@perfectbody.siOblikovanje telesa v kozmetičnem salonu Perfect Body

 

 

BREZPLAČEN pregled in prva terapija LPG lipomasaže (30 min)

 

Za oblikovanje postave, izgubljene centimetre in kilograme pa je potrebna tudi sprememba življenjskega stila, kjer vam lahko pomagamo z nasveti in priporočili. Naša strokovna ekipa za oblikovanje telesa bo za vas pripravila poseben individualni program, kjer boste vitalni, zdravi in ponosni nase. Lahko pa izbirate med že sestavljenimi paketi za oblikovanje telesa in odpravo celulita.

 

 

Za brezplačen pregled, posvet in prvo terapijo lipomasaže lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

 

 

 

S pomočjo najnovejših medicinskih spoznanj in tehnologij za oblikovanje telesa rešujemo problem prekomerne telesne teže. Vključujemo sodobne in varne metode »kurjenja« maščobnih oblog, učvrstitev in lifting ohlapnih delov telesa, spodbujanje gibljivosti, elastičnosti in regeneracije tkiv. Rezultate pa izboljša trening, saj pospešuje razgradnjo maščob v celicah, uravnava metabolizem ter izboljšuje kondicijo in imunsko sposobnost telesa in pravilna zdrava prehrana.

 

 

Kako izbrati pravi tretma za oblikovanje telesa ob vsej tej poplavi salonov in različnih aparatov?

 

Kaj more imeti dober salon in kako prepoznate dober aparat?

Prvo moramo vedeti kaj za nekoga pomeni dober salon. Za nekoga je dober salon tisti, ki ima ugodne cene, za druge je dober salon tisti, ki ima izobraženo osebje, za druge je pomembna raznolika ponudba,…

V našem centru Perfect Body dajemo na prvo mesto strokovnost in neprestano izobraževanje na različnih področjih in zaradi  tega imamo v našem centru samo najboljše aparate, ki so  dokazano učinkoviti, imajo svojo zgodovino in niso trenutni hit in kar je najpomembnejše imajo tudi ustrezne certifikate.

Vendar najboljši aparat sam po sebi ne predstavlja nič, če ga ne upravlja oseba, ki ima vso potrebno znanje in izkušnje. V našem centru je zato osebje ključnega pomena. Zato so redna šolanja, obnovitev certifikatov znanja, dodatna izobraževanje redno na mesečnem programu dela. Prav tako se držimo načela, da ena oseba ne more blesteti na vseh področjih, zato so naše terapevtke specializirane vsaka za svoje področje. Pomembno je, da vsaka opravlja svoje delo z največjim zadovoljstvom in veseljem.

Prav tako je pomembna higiena v salonu. Potrebno je upoštevali pravilnik o minimalnih sanitarnih pogojih in uporabljati stvari, ki se lahko sterilizirajo ter stvari, ki so za enkratno uporabo (copati, podloga na mizi, kapa, rokavice, papirnate brisače,…).

Zakaj pravimo, da so naši aparati najboljše, dokazano učinkoviti?

Aparate izberemo na podlagi ustreznih predhodnih testiranj. Zraven učinkovitosti aparatov nam je pomembno tudi:

 • Da ima aparat ustrezen certifikat, da je aparat namenjen za delo v kozmetičnem salonu, CE certifikat, certifikat kakovosti,…
 • Da dobavitelj aparatov zagotavlja ustrezno strokovno izobraževanje o aparatu in o problemih, ki jih aparat rešuje. Se pravi, da ni samo šolanje kako se upravlja aparat, temveč tudi kdaj, kako, zakaj,… Ponavadi se izda certifikat o končanem izobraževanju na osebo, ki pa ga je potrebno obnavljat.
 • Pomemben je zagotovljen servis aparatov pri ustrezno pooblaščenem serviserju, ki spet potrebuje certifikat proizvajalca aparata.
 • Da je aparat evropskega ali Izraelskega porekla, saj le ti nudijo najvišjo raven varnosti in učinkovitosti in ustrezne certifikate.
 • Da je proizvajalec aparatov na tržišču že dosti časa.
 • Da ima aparat verodostojne klinične študije, ki dokazujejo učinkovitost.
 • Da je tretma prijeten  in učinkovit.

Kaj je še zelo pomembno pri izbiri aparata?

Zelo pomembno je, da vaša terapevtka ve kaj želite s tretmajem doseči, kakšne so vaše želje, pričakovanja, zdravstveno stanje. Prav tako je pomembno, da se opravi pregled in posvet in šele nato lahko ugotovite ali je aparat primeren temu kaj si z njim želite doseči.

Zato vam v našem centru Perfect Body nudimo brezplačen pregled in posvet za vse storitve s področja estetike. Vsi certifikati za aparate pa se nahajajo pri osebju.

 

 

 

 

 Za naročilo na brezplačni pregled v zvezi z oblikovanjem telesa lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišete na mail info@perfectbody.si.

Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .