Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 227

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 180

Beljenje zob

BELJENJE ZOB 

 

Si želite bolj bele zobe? Revolucionaren, učinkovit in varen način beljenja zob, ki vam v enem obisku odstrani dolgoletne madeže in zabarvanost zob! 

Beljenje zob PEARLSMILE® in Tooth Fairy je posebna revolucionarna metoda, ki deluje v kombinaciji nanosa belilnega gela posebne sestave in hladne LED in halogenske svetlobe. Pod vplivom svetlobe se gel aktivira in prodre v skleninski in dentinski del zoba, kjer razgrajuje pigmentne verige oz. madeže. 

Rezultat beljenja zob so vidno bolj beli in bleščeči zobje.

 

 

Klinično preizkušen varen in učinkovit belilni gel, ki se uporablja kot aplikacija, vsebuje minimalno vrednost peroksida (manj kot 0,1 %) in zagotavlja strankam varnost, udobje in zadovoljstvo pri beljenju zob. Zobje so po beljenju zob svetlejši tudi do 8 odtenkov

 

POSTOPEK BELJENJA ZOB

Postopek beljenja zob po revolucionarni metodi PEARLSMILE® in Tooth Fairy:

1.       Določimo obarvanost zob.

Najprej s pomočjo palete za določitev barve zob določimo vašo trenutno obarvanost zob.

 

 

 

2.       Nanesemo belilni gel.

V  poseben ustnik se vstavi gel PEARLSMILE®. Za vsako beljenje se uporablja poseben komplet belilnih izdelkov PEARLSMILE®, ki se po uporabi zavrže.

     

PEARLSMILE® metoda beljenja

 

Če je v predelu nasmeha veliko zobnih zalivk (mostičkov, zobnega porcelana, močan žrelni refleks) ali se ustnik za beljenje zob pravilno ne prilega, uporabimo metodo beljenja Tooth Fairy  z belilno palčko.

 beljenje po Tooth Fairy metodi

 

3.       Beljenje s pomočjo LED in halogenske svetlobe.

Nato pričnemo z beljenjem s pomočjo belilne luči Beyond Polus, ki deluje z LED in halogensko svetlobo. Z osvetlitvijo se aktivira belilni gel.

aparat za beljenje zob

BEYOND belilna tehnologija je najhitrejši, najbolj nežen in najbolj učinkovit način beljenja zob, ki zagotavlja superiorne belilne rezultate. BEYOND Polus belilna luč je prejemnik eksluzivnega odlikovanja najboljšega belilnega »in office« sistema v letu 2011 s strani priznane strokovne organizacije Dental Advisors.

 

4.       Primerjava in ocena doseženega rezultata beljenja.

 

Po končanem beljenju primerjamo  dosežen rezultat beljenja. Po beljenju je lahko odtenek vaših zob svetlejši tudi do osem odtenkov.

 

REZULTAT BELJENJA ZOB

Rezultat beljenja je odvisen  predvsem od naravne barve zob, stopnje obarvanosti. Po beljenju je lahko odtenek vaših zob svetlejši tudi do osem odtenkov.  Dosežena belina je odvisna od ustne higiene, prehrane, morebitnih razvad (kajenje, kava čaj).

Postopek beljenja traja približno eno uro. Beljenje z metodo PEARLSMILE®  in Tooth Fairy omogoča neomejeno število ponovitev beljenja, zaradi nizke vsebnosti peroksida (manj kot 0,1 %). Učinkovitost in varnost kozmetičnega beljenja zob je potrjena s pomočjo kliničnih testov in večletnih raziskav v Evropi in ZDA. Belilni gel  ustreza obstoječi direktivi EU, sprejeti na podlagi predloga Evropske komisije 5.3.2010 (EU Direktiva 76/768/EEC).

Beljenje zob po metodi PEARLSMILE® in Tooth Fairy sodi v spekter kozmetičnih storitev in ne zahteva profesionalne stomatološke opreme in osebja.  Zaradi kombinacije belilnega gela in belilne luči Beyond Polus  omogoča popolnoma neškodljivo in neboleče beljenje zob  s popolnim rezultatom – sijočimi belimi zobmi. Zato je storitev beljenja z metodo PEARLSMILE®  in Tooth Fairy cenovno ugodnejša od ostalih beljenj, je udobna in neškodljiva ter prinaša zavidljive rezultate.  

Belilni gel PEARLSMILE® in Tooth Fairy  vsebuje minimalno vsebnost peroksida (manj kot 0,1 %) in v kombinaciji z vrhunskim belilnim sistemom Beyond Polus, ki zmanjšuje dehidriranost zobnih in obzobnih tkiv in tako zagotavlja neboleče, nežno, vendar učinkovito beljenje zob. Celoten postopek beljenja temelji na bazi nevtralnega PH-ja, v postopku beljenja ne prihaja do nikakršnih kemičnih reakcij v ustni votlini. Belilni gel z nizko vsebnostjo peroksida 0,1 % zagotavlja neškodljivost za sklenino in dlesni. Periodični osvežilni belilni tretmaji se priporočajo vsem, ki kadite, pogosto pijete kavo oz. druge intenzivno zabarvane pijače in jedi (čaj, vino, coca cola ipd).

 

POPOLNI NASMEH

Privoščite si bleščeče bel nasmeh vsak dan ali za posebne priložnosti.

 

V kolikor imate vprašanje o beljenju zob, na katerega odgovora na naših straneh ne najdete, bomo veseli vašega klica na telefonsko številko 031 760 280 oz. elektronskega sporočila info@perfectbody.si.

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .

 

Je beljenje zob varno?
Da. Kar zadeva varnost tovrstnega beljenja zob, je ključnega pomena kakovost belilne luči, usposobljenost osebja, ki beljenje izvaja in koncentracija belilnih gelov. Varna belilna luč ne sme prepuščati le hladno svetlobo nizkih valovnih dolžin od 450 do 520nm in zagotavljati popolno blokado škodljive UV oziroma infrardeče svetlobe.  Poseben patentiran gel, ki se uporablja kot aplikacija, vsebuje minimalno vrednost peroksida (manj kot 0,1 %). V kombinaciji s hladnimi LED lučmi omogoča nežno, neškodljivo in neboleče, a učinkovito beljenje. Inovativna tehnologija metode beljenja sodi v spekter kozmetičnih storitev. Je udobna in neškodljiva ter prinaša zavidljive rezultate. Gel z zgolj 0,1 % vsebnostjo hidrogen peroksida zagotavlja neškodljivost za sklenino in dlesni.
 
Je metoda za beljenje zob primerna za vsakogar, ki si želi pobeliti zobe?
Belilni postopek zagotavlja bistveno bolj bele zobe za vsakogar, ki si to želi. Metoda za beljenje zob pobeli zobe in odstrani madeže, ki so nastali zaradi kajenja, uživanje kave, čaja in drugih pigmentiranih pijač ter jedi. Beljenje zob je učinkovito tudi v primeru notranje zabarvanosti zaradi tetraciklinov (jemanja antibiotikov v mladosti), fluoroze oz. dedno pogojene barve zob, vendar je v teh primerih potrebno postopek večkrat ponoviti. Belilna metoda ni primerna za nosečnice, doječe matere in mlajše od 18 let.
 
Koliko časa belilni učinek traja?
Kako dolgo boste obdržali bel in bleščeč nasmeh je odvisno od vaših higienskih navad in načina življenja. V povprečju učinek beljenja traja od 6 mesecev do enega leta, ob dosledni higieni zob pa celo več. Periodični osvežilni belilni tretmaji se priporočajo vsem, ki kadite, pogosto pijete kavo oz. druge intenzivno zabarvane pijače in jedi (čaj, vino, coca cola ipd).
 
Komu se beljenje zob odsvetuje?
Beljenje zob ima učinek le na naravno sklenino. Porcelan, umetni zobje in plombe se med postopkom beljenja površinsko očistijo, ne pa obelijo. Strankam s porozno-krhkimi zobmi in strankam s kariesom, obolelimi dlesnimi in razpokah v zobeh ter zelo občutljivimi zobmi na hladno, vroče in pekoče  ter nosečnicam se beljenje odsvetuje.
 
Kaj moramo paziti po beljenju zob?
Zobje so v obdobju nekaj dni po beljenju najbolj dovzetni za ponovno pigmentacijo. Neposredno po beljenju se morate izogibati obarvani pijači in hrani ter nikotinu, sicer se lahko ponovno zabarvajo. Kako dolgo boste obdržali bel in bleščeč nasmeh pa je odvisno od vaših higienskih navad in načina življenja.
 
Kakšen je učinek beljenja zob?
Rezultati beljenja so vedno odvisni od posameznikove strukture zob, intenzivnosti in starosti madežev na njih ter njihove naraven barve, zato se dosežene beline zob v naprej ne da zagotoviti. Pri izjemno trdovratni pigmentaciji zobovja ali naravno zabarvanih zobeh od rojstva je možno, da bo učinek prvega beljenja majhen in prav je, da se stranka tega zaveda. Lahko pa so zobje po beljenju zob svetlejši tudi do 8 odtenkov. Rezultat beljenja zob je odvisen od zabarvanosti zob.