Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 227

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 180

Nega obraza

Nega obraza je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo. Z redno nego obraza upočasnimo staranje, koža pa dobi mehkobo, svežino in sijaj mladosti. Z nego obraza dosežemo bleščečo, prečiščeno polt, pomirimo kožo, jo matiramo  in poživljamo.

Naše storitve za nego obraza vključujejo nego obraza, vratu in dekolteja vseh vrst kože z vrhunsko kozmetiko Afrodita.

     

Izbiramo lahko med več vrstami neg za obraz (lepotna nega, nega za aknasto kožo, anti age nega, moška nega,…) odvisno od problema kože in od tega kaj želimo z nego doseči. Novost so posebne dermo kozmetične nege namenjene reševanju problemov kože (hidracija, pomlajevanje, izboljšanje stanja kože)

 

 

Naše strokovno podkovne terapevtke bodo prisluhnile vašim željam in vam ustrezno svetovale.

 Za naročilo na brezplačni pregled v zvezi z nego obraza lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišete na mail info@perfectbody.si.

Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .