Zobni nakit Swarovski

Zobni nakit je modna smernica s katero izkazujemo svojo elegantnost in poudarimo lep nasmeh. Primeren je za ženske in moške vseh starosti.

Ko se boste odločili poudariti svoj nasmeh vam bomo ponudili široko paleto zobnega nakita Swarovski. Zobni kristalček Swarovski je izdelan po tehnologiji Swarovski, ki omogoča da se kristalček sveti in lepo odbija svetlobo.


Zobni nakit se pritrdi hitro in brez bolečin, in kar je najpomembnejše da je postopek popolnoma neškodljiv, saj ne pušča nikakršnih trajnih posledic, je hitro pritrjen in po želji hitro odstranjen. Zobni nakit vam pritrdimo s photo ligt aparatom, (plava lučka) ki ga uporabljajo stomatologi za strjevanje belih zalivk.

Potek pritrditve zobnega nakita


Zob je potrebno na pritrditev zobnega nakita pripraviti. Le to storimo tako da zobno površino dodobra očistimo. Na očiščen zob pa se nanese lepilo, katerega se strdi s posebno modro lučko, na lepilo pa se v simetriji prilepi kristalček. Ko je lepilo strjeno je postopek gotov.

Obstojnost zobnega nakita


Obstojnost zobnega naikta je odvisna od higiene zob, od kvalitete pritrditve ter tudi od tega na katerem zobu je kristalček pritrjen. Kajti če je kristalček pritrjen na sprednjih zobeh – enice, je bolj izpostavljen tujkom (hrani ipd …), kakor če je pritrjen na zobeh ki so malenkost pomaknjeni v ustno votlino (dvojke in trojke). Če upoštevamo vse dejavnike lahko doseže kristlček obstojnost do nekaj let.
Seveda pa lahko zobni nakit po želji, v primeru da se ga naveličate, brez posebnih težav odstrani zobozdravnik. Le ta bo odstranil kamenček in nato še ostanke lepila ter po želji zob tudi spoliral.

Nujna higiena


Za obstojnost zobnega kristalčka potrebna tudi higiena zob. Ni pa s tem zadeva končana, kajti higieno zob moramo nadgraditi ob pritrditvi zobnega nakita, saj moramo paziti predel okrog kristalčka, le ta naj bo vedno dovolj čist, kajti drugače lahko okrog zobnega nakita nastane karies (še posebej, če se odločite kristalček nositi več let zapored).
Atraktiven in privlačen nasmeh z zobnim nakitom v studiu Perfect Body!


Zatorej ne odlašajte ZABLESTITE V NOVI PODOBI in si polepšajte svoj nasmeh še danes!

 

BREZPLAČEN pregled in posvet!

 

 

 Za brezplačen pregled, posvet  lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

 

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB.