Perfect Tattoo

POSLIKAVA TELESA z začasnimi tattoo-ji

Vsakdo izmed nas si kdaj zaželi popestriti svoje telo. Naj se želje prelevijo v dejanja.

S Perfect Tattoo-ji je to mogoče!

Perfect tattoo je lahko narejen z bleščicami vseh barv ali s posebno črno, rdečo, modro, pinki ali belo barvo Colorini, ki izgleda kot pravi tattoo. Vse začasne tattooje pa lahko dodatno okrasimo s Swarovski kristali.

Perfect tattoo je lahko narejen z bleščicami vseh barv ali s posebno črno barvo Colorini, ki izgleda kot pravi tattoo. Začasni tattoo se lahko izdela po šabloni ali je narisan prostoročno, okrašen z Swarovski kristali.

Tattoo-ji so obstojni od enega do dva tedna, odvisno od kože, potenja, na katerem mestu je tattoo. Tattooji so vodoodporni, lahko se tuširate, plavate,... Čudovito se svetijo na plaži, pod lučmi. Primerni za otroke in odrasle, za posebne priložnosti ali čisto navaden dan.

 

Tattoo se enostavno odstranijo z baby oljem, oljno kremo, oljem za sončenje,....

 

Če iščete nekaj kaj popestri vaš vsakdan, dopolni vaš videz, poživi zabavo, vas naredi opazne in zanimive, potem zablestite v novi podobi s Perfect Tattoo-jem!

 

Bodimo izvirni, sledimo velikim modnim ustvarjalcem in si namesto nakita olepšajmo telo z začasnimi tattooji. Poslikavo telesa so si izdelovali že praljudje, ki so s slikami uprizarjali svoja razpoloženja in telesa prilagajali določenim situacijam.


Začasni tattoo / poslikava telesa se obstoji do 14 dni. Če pa jo želimo odstraniti prej, je tudi to mogoče z baby oljem, oljno kremo, oljem za sončenje, odstranjevalci make upov,...


Če želite biti opazni in slediti modnim trendom se odločite za poslikavo telesa s Perfect Tattooji.

 

Popestrite si vsakdan, dopolnite vaš videz, poživite zabavo,bodite opazne in zanimive! Zablestite v novi podobi s Perfect Tattoo-jem!


Za naročilo ali več informacij pokličite 031 760 280 ali pišite na info@perfectbody.si.