Kemični piling Priori

Kemični piling Priori AHA 30 % kisline 

Priori AHA kisline so edina linija izdelkov, ki vsebujejo AHA kisline z LCA kompleksom: kombinacija mlečne kisline (z ustrezno pH vrednostjo) in močnih antioksidantov: vitaminov A, C, E in provitamina A.
Kemični piling Priori 30 % AHA kisline so najboljša rešitev za zdravljenje aken, obnova kože, vlaženje, odstranjevanje odmrlih celic, odpravo drobnih gub.

Kemični piling kože

Kemični piling z AHA kislinami je tretma namenjen izboljšanju videza kože na področju obraza, vratu, dekolteja in hrbtišča rok. Pri tretmaju kemičnega pilinga na kožo nanesemo raztopino 30 % kisline, ki povzroči nadzorovano poškodbo, saj se zunanji, poškodovani sloj kože odlušči in odstranijo se odmrle celice. Spodnji sloj »nove« kože je gladek, boljše teksture in izenačene pigmentacije. Koži kemični piling tako povrne gladkost, zdrav lesk in mladosten videz.

Po tretmaju  kemičnega pilinga  se sprožijo kompleksni procesi celjenja kože, pospešene tvorbe kolagena, elastina ter obnavljanja strukture kože, kar vpliva na izboljšanje površine kože, gub, izrastkov, brazgotin, lis in aken.

Tretma kemičnega pilinga se opravlja v razmaku 10 dni.

Kemični piling z AHA kislinami je namenjen :

  • za pigmentne nepravilnosti (npr. starostne pege, sončne pege …),
  • suha in hrapava koža,
  • akne,
  • manjše brazgotine,
  • drobne gube,
  • kožne nepravilnosti, ki nastanejo zaradi mastne kože in razširjenih por.

 

Kemični piling z AHA kislinami je primeren je za moške in ženske vseh starosti.

 

Kakšen je tretma kemičnega pilinga z AHA kislinami?

Pred pilingom z AHA kislino na kožo običajno nanesemo enega od ojačevalcev pilinga  (booster), ki še dodatno obogatijo učinek pilinga. Lahko imajo antioksidativni, razmastitveni ali belilni učinek, za katerega se odločimo glede na lastnosti kože, na kateri piling izvajamo.

Po ustrezni pripravi kože na predel, ki ga bomo tretirali, nanesemo AHA kislino primerne koncentracije in pustimo da deluje. Ko ocenimo, da je dosežen primeren učinek, kislino nevtraliziramo in tako ustavimo njeno delovanje. Kemični piling  traja približno 30 minut.

Med samim delovanjem kisline boste na koži občutili pekoč občutek blage do zmerne jakosti. V kolikor je pekoča bolečina preveč intenzivna, morate na to opozoriti izvajalca pilinga, ki bo le-tega z nevtralizacijo kisline takoj prekinil, da ne bi prišlo do opeklinske poškodbe kože. 

Če kemečni piling izvajamo s katero od drugih kislin večjih jakosti in globine delovanja, koža po posegu pordi, oteče in se lušči, omenjene posledice pilinga pa običajno izzvenijo šele v 1 do 2 tednih, kar je za marsikoga zelo moteče. V današnjem tempu življenja le malokdo lahko okrevanju po takšnem pilingu nameni potreben čas.

Pri uporabi kemičnega pilinga z AHA kislinami ni motečega luščenja in rdečice in se lahko takoj vrnemo k vsakdanjim življenjskim opravilom.

 

Za brezplačen tretma ali posvet za nego obraza lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

 

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB in osvojite lahko brezplačen tretma nego obraza.