Odprava celulita

Recite celulitu stop

in si s pomočjo sodobne tehnologije zagotovite gladko in čvrsto kožo brez celulita.

S kozmetično - estetskimi tretmaji za odpravo celulita povečujemo cirkulacijo, presnovo v celicah, razstrupljanje telesa, izboljšamo tonus kože in obnavljamo lepvidez. Pri izvajanju anticelulitnih programov uporabljamo kakovostne izdelke priznane blagovne znamke Kozmetika Afrodita.

Tretmaji za odpravo celulita:

LPG anticelilitna lipomasaža

LPG lipomasaža je na tržišču prisotna že več kot 30 let in velja med strokovnjaki (Svetovno združenje lepotnih kirurgov) za edino neinvazivno tehniko, ki dejansko pomaga v borbi proti celulitu.

Pri lipomasaži uporabljamo patentirano napravo - keymodul s tretmansko komoro z dvema valjema, ki izvajata posebno masažo z različnimi rotacijami in vakumom, ki služi vsesavanju tkiva v tretmansko komoro. S tem se aktivira vezno tkivo in poveča cirkulacija, rezultat je pospešena tkivna izmenjava tekočin in krčenje maščobnega tkiva.

 

Lipomasaža učinkovito odpravlja celulit in oblikuje telo, izboljšuje cirkulacijo, izboljšuje tonus kože in podkožnega tkiva.

Lipomasaža pripomore k ustvarjanju novega vezivnega tkiva, povečuje lokalno mikrocirkulacijo in limfo, pospešuje metabolizem in izločanje toksinov iz telesa ter s tem izločanje celulita in zmanjšanje maščobnih oblog.

Rezultat tretmaja lipomasaže je vitko telo, nežna in elastična koža.

Poleg anticelulitne terapije je lipomasaža namenjena tudi za učvrstitev povešene in ohlapne kože, poporodno rehabilitacijo in post kirurško okrevanje.


Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža pospešuje prekrvavitev kože in podkožnega tkiva, pomaga pri razgradnji maščobe, aktivira delovanje limfnega sistema in s tem odvajanje zastalih toksinov iz telesa in tako zmanjšuje celulit.

 

 

Body wrapping

Body wrapping je namenjen zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri celulitu, strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Kremo za body wrapping vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo ovijemo z posebno folijo, ki zagotavlja, da vse sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in detoksifirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiv


Celulit se najlažje odstranjuje v zgodnji fazi. Da bi rešili problem celulita je potrebna ponovna vzpostavitev elastičnosti in prožnosti iz vezivnega tkiva, se rešiti  škodljivih snovi in  jih odpraviti.
Celulit se uspešno odstranjuje z rednimi terapijami in z vztrajnostjo.

 

 

V našem centru Perfect Body smo združili več načinov odprave celulita, odvisno od vrste celulita in splošnega stanja podkožnega tkiva, vendar je potrebno upoštevati naslednje nasvete:

 

  • Posebni dodatki tretmaju odprave celulita  – kozmetična sredstva za odpravo celulita (blato, kreme in geli), ki vsebujejo zelene alge, kofein, izvlečke bršljana, divjega kostanja, breze, in guarana, in delujejo proti celulitu, zmanjšujejo maščobno, spodbujajo izločanje vode iz telesa, pospešujejo cirkulacijo.
  • Pravilna prehrana.
  • Telesna dejavnost.
  • Vnesite čim več tekočine - vode.
 Za boljše rezultate v času obiska pri nas, priporočamo zdravo prehrano, veliko zaužite tekočine (najbolje 2-3 litra vode ali nesladkanega zeliščnega čaja na dan), povečano telesno aktivnost in izbrane vaje za odpravljanje celulita, za dopolnilno domačo nego pa uporabo anticelulitnih izdelkov.

Ponujamo vam že naprej sestavljene pakete raznih storitev, ki so cenovno ugodni. Paketi oziroma tretmaje lahko osebno prikrojimo, da dosežemo optimalne rezultate.

 Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

Možen nakup darilnih bonov.

Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB  in osvojite lahko brezplačen tretma za odpravo celulita.

 

  

Brezplačen pregled in testna LPG lipomasaža

 

 

Pokličite 031 760 280 in se naročite na brezplačen pregled, analizo telesa in pripravo individualnega paketa.

 

 

Kaj je celulit?


Kaj je celulit? Ali veš kakšna je razlika med moško in žensko kožo? Oziroma zakaj moški nimajo celulita? Pa ne zato, ker je to grdo. :)

 

Da bi pojasnili zakaj moški (večinoma) nimajo celulita najprej poglejmo kaj sploh je celulit. 

 

Koža je sestavljena  iz  treh osnovnih plasti: epidermisa, dermisa in  hipodermisa. V hipodermisu - podkožju se nahaja  septa - kolagenska vlaka.

 

Poznamo dva tipa septe – kolagenskih vlaken, ki se razlikujeta po razporeditvi kolagenskih vlaken na usnjico:  pri moškem podkožju in pri ženskem podkožju :

  • moško podkožje : razporeditev kolagenskih vlaken poteka pod kotom 45 stopinj,
  • žensko podkožje: razporeditev kolagenskih vlaken poteka pravokotno na usnjico in tvorijo prekate, v katerih se nahajajo maščobne celice,

 

 

Če se maščobne celice povečajo (se zredimo), maščobne celice zapolnijo prekate.

 

Pri moških je zaradi razporeditve kolagenskih vlaken –(pod kotom 45 stopinj) septe pritisk ob povečanju maščobnih celic na zgornje plasti kože dokaj enakomeren.

 

Pri ženskah  maščobne celice na usnjico in povrhnjico ne  pritiskajo enakomerno. To daje videz pomarančne kože ali celulita.

 

Povečanje maščobnih celic pritiska tudi na krvne in limfne žile, kar povzroča zastoje v cirkulaciji, zmanjša se pretok krvi in limfe, upočasni se drenaža. Prav tako se zmanjša presnova, slaba prekrvavitev po vodi do propadanja vezivnega tkiva. Sprememba mikrocirkulacije je povezana povečanjem medceličnega pritiska zaradi nezadostne prepustnosti, pretok krvi se zmanjša. Nepropustost vodi do povečanja koncentracije proteinov v medcelični tekočini, ki ima za posledico zabuhlost, zastajanje tekočin, slabšo preskrbo tkiva s kisikom, kar privede do sprememb v tkivu. Kolagenska vlakna - septa v podkožju se skrajša, to pa še dodatno poslabša videz pomarančaste kože - celulita.

V začetni fazi celulita lahko  s pravilnim programom prehrane in vadbe ter s tretmaji, ki pospešujejo cirkulacijo, večajo prožnost septe – kolagenskih vlaken ter zmanjšujejo maščobne celice, izboljšanje estetskega vidika celulita 100% uspešno. To ne pomeni popolne odprave celulitna, pač pa možnost za izboljšanje videza celulita.

LPG lipomasaža z svojim delovanjem spodbuja maščobne celice, da izločijo maščobo, povečuje se elastičnost septe, pospeši se limfni pretok in presnova. 

 

 

Za brezplačni pregled in testno terapijo anticelulitne LPG lipomasaže pokliči center Perfect Body, 031 760 280 ali piši na info@perfectbody.si

 

Več informacij o odpravi celulita: