Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 227

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 180

Elleebana Lash Lift

Najbolj vroč trend - naravno vihanje trepalnic Elleebana lash lift v industriji, ki se ukvarja s trepalnicami. Hitro, neboleče in naravno.

 

Postopek Elleebana lash lift traja samo približno 30 minut, rezultat pa so bujne trepalnice, ki trajajo vse od 8 - 12 tednov. Ko boste videle, kakšna je razlika, si boste želele postopek spet ponoviti. Trepalnice se ne razmažejo in ne dražijo oči.
Z Elleebana Lash Lift lahko plavate tako v morju kot v kloriranih bazenih, obiskujete savne, se ukvarjate z športom ali spite z obrazom v vzglavniku. Vaše trepalnice bodo čudovite in idealne karkoli boste počeli. Elleebana Lash Lift je naravna in varna metoda, ki ne poškoduje naravnih trepalnic. Keratinska nega vaše naravne trepalnice nahrani in jih okrepi vse od korena do konice. Super je tudi za vse tiste, ki ste si ravno odstranile umetne trepalnice, saj pomaga pri obnavljanju trepalnic.
 
 
 

Elleebana lash lift naravno vihanje trepalnic
 
 
Cena: 
 
Elleebana lash lift 40,00 eur
Elleebana lash lift z barvanjem 45,00 eur
 
 
 
Rezultat Elleebana lash lift vihanja so temnejše, daljše, privzdignjene in privihane naravne trepalnice, obogatene s keratinsko nego. Ta jih nahrani, vašemu obrazu pa omogoči odprt in lep pogled. Elleebana Lash Lift je vodilna znamka v svetu lepotne industrije, kar dokazujejo tudi številni certifikati in nagrade. Certifikati ustrezajo novi uredbi EU o kozmetičnih izdelkih.
Znamka Elleebana prihaja iz Avstralije in je na njihovem področju vodilna v industriji vihanja trepalnic. Metoda Elleebana lash lift je že dolgo zelo priljubljena v državah EU, v Veliki Britaniji, ZDA in Rusiji, zdaj pa je na voljo tudi v Sloveniji.
Ker se trudimo, da smo vedno v koraku s časom, jo imamo seveda tudi pri nas v Perfect Bodyu.
Vedno radi slišimo mnenja naših strank, gospa Janja je o Elleebani povedala tole: "Po dolgem času sem se odločila, da si privoščim nekaj zase. Da ne bo vedno masaža, sem se tokrat odločila, da naredim nekaj s svojimi trepalnicami. Odkrila sem Elleebano. Privzdigne in priviha naravne trepalnice, pa še ne poškoduje jih. Super, to moram poizkusiti. Moje trepalnice so sicer dolge, ampak ravne. Včasih sem uporabljala vihalnik za trepalnice, in se vsak dan mučila z njim, da so vsaj nekako izgledale. Šla sem v Perfect Body, kjer mi je prijazna terapevtka vse lepo razložila in se lotila dela. Če bi imela svetlejše, bi mi jih lahko tudi pobarvala, in takrat bi se šele videla razlika. Torej, po približno tridesetih minutah sem bila gotova. Ko mi je pokazala sliko prej in potem, se je res videla razlika, ampak pravi šok sem doživela naslednje jutro. Pozitivni šok seveda ;) Ko sem si zjutraj namazala trepalnice z maskaro, sem si rekla: Wow, kakšna razlika! Zelo lepo in že vidim, da bo to postala moja stalnica. Nekaj si pač moramo privoščiti tudi zase. Vedno sem občudovala lepe, opazne trepalnice, zdaj pa jih imam tudi jaz.
 
 
Če si tudi ti želiš naravno zavihanih trepalnic z metodo Elleebana lash lift, obišči center Perfect Body, Lackova 41, Maribor, 031 760 280, info@perfectbody.si.

Elebana Lash Lift je vodilna znamka v svetu lepotne industrijem kar dokazujejo tudi številni certifikati in nagrade. Certifikati ustrezajo novi uredbi EU o kozmetičnih izdelkih.

 

Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .