Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 227

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 180

Oblikovanje obrvi

Oblikovanje obrvi v centru Perfect Body

Pravimo, da so oči zrcalo duše, zato so obrvi okvir zrcala. Z obrvmi jasno izražamo veselje, začudenje, jezo in druga čustva. Pri oblikovanju obrvi gre za poudarjanje lepote obraza, urejene obrvi lahko optično odprejo veko – oko  ali celo videz  »liftinga«. Zato je zelo pomembno, da so obrvi pravilno oblikovanje glede na obliko obraza, saj se odpre pogled, utrujenost na obrazu zbledi. Obraz zgleda bolj svež, spočit in mladosten. Lepotna terapevtka za obrvi, pri oblikovanju upošteva pravilo zlatega reza in naravno obliko obrvi.

 

V centru Perfect Body smo se specializirali za popolne obrvi in ponujamo različne metode oblikovanja obrvi:

 

 

 

NOVO - Neyes brows oblikovanje obrvi

 

Neyews metoda urejanja obrvi je personalizirana za vsako stranko – pri delu ne uporabljamo vnaprej oblikovanih šablon, temveč opravimo meritve obrvi za vsak obraz posebej. Neyes brows metoda oblikovanje obrvi ni agresivna uporabljajo se le najkvalitetnejši materiali, ki so primerni tudi za občutljivo in tanko kožo. Pri Neyes brows metodi obrvi izmerimo, pobarvamo, voskamo, ponitkamo, morda pristrižemo, po potrebi pa si pomagamo tudi z izjemno natančno pinceto. Če je potrebno obrvi tudi zasenčnimo in premažemo z gelom za daljšo obstojnost.
Senčila, barvice in obnovitvene korektorje Neyes brows lahko kupite tudi za domačo uporabo.
 
Za vzdrževanje oblike obrvi po Neyes metodi priporočamo obisk na 4 do 6 tednov.

 

 

10 KORAKOV DO POPOLNIH OBRVI

   1. Posvet s stranko

                                                                                               Ob prvem obisku določimo optimalno obliko in barvo obrvi.

 

2. Čiščenje

Očistimo in pripravimo obrvi.

 

 

 

 

 

 

3. Barvanje

Barvamo obrvi z izbranim odtenkom.

 

 

 

 

 

4. Merjenje

Izmerimo optimalno dolžino obrvi.

 

 

 

 

 

 

 

5. Oblika

Zarišemo izbrano obliko obrvi.

 

 

 

 

 

 

 

6. Striženje obrvi

Odstrižemo predolge dlačice.

 

 

 

 

 

 

7. Voskanje

Z voskom odstranimo obrvi izven zarisanega okvirja.

 

 

 

 

 

 

8. Nitkanje

Odstranimo drobne dlačice z nitko.

 

 

 

 

 

 

9. Fino delo s pinceto

Posamezno, fino odstranimo dlačice s pinceto.

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Zaključek

Zapolnimo vrzeli s pomočjo NEYES svinčnika za obrvi.

 

 

 

 

Različne metode oblikovanja obrvi, ki so primerne za vse, ki imajo košate in goste obrvi, želijo pa lepo obliko:

-          Neyes brows metoda (vključuje barvanje, voskanje, nitkanje, pinceta in zapolnitev s svinčnikom)

-          Oblikovanje obrvi z šablono

-          Oblikovanje obrvi z voskom

-          Nitkanje obrvi

 

Oblikovanje obrvi za tiste, ki nimajo dovolj svojih obrvi (manjkajo dlačice):

-          Microblading – japonska metoda vrisovanja obrvi (obstojna nekaj mesecev)

-          Sleek Brows 3d vrisovanje in zgoščevanje obrvi (obstojna nekaj tednov)

 

 

Vse te metode oblikovanja obrvi  (oblikovanje  s  šablono, voskanje ali nitkanje) so primerne v kolikor imamo svoje obrvi košate in je potrebno samo narediti pravilno popolno obliko obrvi.

 

 Microblading – japonska metoda vrisovanja obrvi in Sleek Brows 3d vrisovanje in zgoščevanje obrvi pa sta poltrajni metodi, primerni  za vse, ki  imajo redke obrvi ali obrvi, ki so asimetrične, kakor tudi za tiste, ki so z dolgotrajnim puljenjem obrvi uničile naravno obliko in debelino kot tudi tistim, ki so zaradi bolezni ali drugih razlogov izgubile obrvi.

 

Za oblikovanje obrvi lahko uporabljamo  pinceto, odstranjevalec z britvico ali odstranjevanje dlačic z voskom. Lahko pa se tudi odločimo za trajno oblikovanje obrvi z najnovejšo microblading japonsko metodo vrisovanja obrvi ali za do 4 tedne obstojno metodo Sleek Brows 3d vrisovanje in zgoščevanje obrvi

 

Oblikovanje obrvi s šablono

 

Oblikovanje obrvi s šablono se razlikuje od klasičnega oblikovanja obrvi po tem, da poteka oblikovanje obrvi s posebnimi šablonami, ki so različnih oblik in velikosti tako, da ustrezajo različnim potezam, oblikam obraza.

 

Pri oblikovanju obrvi poskušamo ohraniti naravni lok in širino obrvi. Lepotna svetovalka izbere najprimernejšo šablono glede na vaš obraz (velikost in oblika), nato zariše linijo obrvi, ostale obrvi, ki so izven te linije pa nežno populi s pinceto ali voskom.

Pred prvim obiskom oblikovanja obrvi je najboljše, če si pustite rasti obrvi najmanj tri tedne.

 

Voskanje obrvi

 

Voski brez trakov Perron Rigot so namenjeni depilaciji za zelo občutljiva področja na obrazu in za voskanje obrvi. Perron Rigot depilacija obrvi je  popolna za depilacijo trdih, kratkih in težavnih dlak. Voskanje obrvi s Perron Rigot voski je posebej prijazno do kože in po sami depilaciji ni rdečice in vraščenih dlačic.

 

 

Oblikovanje obrvi z voskom  poteka tako, da najprej nanesemo vosek, počakamo, da se strdi, nato potegnemo od kože in z njim vred tudi dlačice. Na koncu še po potrebi oblikujemo s pinceto.
 

 

 

Nitkanje obrvi

Nitkanje oz.  threading  je stara metoda oblikovanja obrvi in odstranjevanja dlačic z obraza, ki izvira iz Orienta. Metoda odstranjevanja dlačic z nitkanjem je zelo natančna in primerna tudi za najbolj občutljivo kožo.

 

 

Pri nitkanju se uporablja bombažna antiseptična nit, ki je zavita v zanko. Ko terapevta potegne nit, se dlačice, ki so pred zanko ujamejo v zavoj in v gibanju vijaka izpulijo s koreninico. Zaradi tega so rezultati nitkanja trajni do 4 tedne. Z eno potezo pri nitkanju  odstranimo več dlačic tudi puh, odpravite tudi najtanjše in še tako nevidne dlačice, in to s korenino vred.  Nitkanje  je primerno tudi za dlačice nad zgornjo  ustnico, brado in ostale dlačice.


Nitkanje ima veliko prednosti:  kože ne poškoduje in ne razteguje zato ne pospešuje nastanek gubic, tako kot voskanje, je natančno, hitro in enostavno.  Velika prednost nitkanja je tudi ta, da odstrani še tako tanke in svetle dlačice, in to s korenino vred.

 

 

Sleek Brows 3d vrisovanje in zgoščevanje obrvi

Zadnja inovacija – popolne obrvi – najbolj učinkovita, neinvazivna metoda oblikovanja obrvi na tržišču. Od redkih do popolnih obrvi brez uporabe svinčnika, senčila, neinvazivna, vodoodporna tehnika, ki traja do 4 tedne – mogoče samo  z Sleek Brows 3d metodo.

Sleek Brows  3d je nova revolucionarna metoda, primerna  za vse, ki svojih obrvi nimajo, saj jim z 3d vrisovanjem ali zgoščevanjem obrvi dopolnimo in zapolnimo prostore kjer dlačice več ne rastejo.  Sleek brows 3d metoda vrisovanja obrvi je primerna tudi za stranke, ki imajo tanke obrvi zaradi preveč puljenja, nesimetrične ali pomanjkljive obrvi zaradi poškodb,brazgotin. Sleek brows 3d metoda je so koži prijazna in popolnoma hipoalergena, saj so lepila in barvila s katerimi delamo medicinska in proizvedena v največjem in najbolj znanem laboratoriju Velike Britanije.

3d Sleek  Brows metoda zgoščevanja obrvi

Z 3d Sleek  Brows metodo zgoščevanja obrvi lahko brez bolečine ali trajnega barvanja oz. tetoviranja  vaše kože zgostimo vaše obrvi. Zgostimo jih z naravnimi dlačicami različnih barv in dolžin  in z koži prijaznemu lepilu.  Umetne dlačice – obrvi se prilepijo s posebnim antialergičnim lepilom na naravne obrvi 1 na 1, da zapolnimo luknje, dobimo gostoto in dosežemo popolno naravni videz.  3d Sleek  Brows metoda zgoščevanja obrvi je ob pravilni negi obstojna do 4 tedne.

 

3d Sleek  Brows metoda zgoščevanja in vrisovanja  obrvi je primerna tudi za tiste, ki si želijo microblading – japonsko metodo vrisovanja obrvi pa ne vedo kakšen bo končni izgled.

 

3d Sleek  Brows metoda vrisovanja  obrvi

3d Sleek  Brows metoda zgoščevanja in vrisovanja  obrvi se od ostalih metod na tržišču razlikuje v vrisovanju obrvi s posebno 3d teksturno, obstojno barvo s katero se s tankimi črtami ustvarja polnost in zapolni prostore kjer vaše dlačice ne rastejo.  3d učinek teksturne barve  omogoča poponl videz obrvi tudi za tiste, ki so jih morda z leti zaradi puljenja izgubile ali za tiste, katerim na določenih mestih sploh ne zrastejo.  

 

3d teksturna barva Sleek Brows je popolnoma drugačna od navadne barve za obrvi, svinčnikom in senčilom. 3d Sleek  Brows metoda vrisovanja  obrvi se obdrži na naši koži od 3 tedne s primerno nego obraza.

 

Microblading obrvi - japonska metoda vrisovanja obrvi 

Microblading obrvi - japonska metoda vrisovanja obrvi je metoda pri kateri se dlačice oziroma obrvi s posebnim micro rezilom vrišejo med obstoječe tako, da so v skladu z videzom in smerjo rasti ostalih dlačic obrvi, s tem dosežemo  100 % naraven videz obrvi. 

 

 

Pri japonski metodi vrisovanja obrvi se tako vriše vsaka dlačica obrvi posebej, vse do popolnega videza obrvi, saj samo tako lahko dosežemo naraven videz obrvi. 

 

 

Rezultat japonske metode permanentnega vrisovanja obrvi je obstojen do 2 let in tako naraven, da je popolnoma neopazno, da gre za vrisane dlačice.

 

Več informacij o japonski metodi vrisovanja obrvi: http://www.estetika.perfectbody.si/ponudba/32/Japonska-metoda-obrvi#ponudba

 

Za brezplačen posvet ali na naročilo na oblikovanje obrvi  lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si, center Perfect Body, Turnerjeva 41, Mb.

Za popoln pogled vam nudimo tudi podaljševanje trepalnic po metodo 1 na 1, 3d volumen podaljševanje  in podaljševanje spodnjih trepalnic ter metodo za permanentno barvanje trepalnic MYscara.

 

LUXUS LASHES - podaljševanje in zgostitev vaših trepalnic

Podaljševanje trepalnic je modni trend, ki osvaja svet. Čudovite LUXUS LASHES trepalnice so izjemno priljubljene po vsem svetu, uporabljajo jih celo največje Hollywoodske dive. 

Urejen izgled brez vsakdanjega nanašanja maskare je le ena od prednosti permanentnega podaljševanja trepalnic. Efekt vaših trepalnic je izjemen, videz pa popolnima naraven. Zahvaljujoč posebnemu lepilu, ki ga je razvilo podjetje Luxus Lashes, podaljšane umetne trepalnice držijo , dokler ne izpade naravna trepalnica, kar je odvisno od cikla rasti posameznika. Postopek je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč.

 

 

Podaljšane trepalnice izgledajo popolnoma naravne in so tako lahke, da jih ne čutite in jih zato lahko nosite vsak dan ali ob posebnih priložnostih (poroka, modni styling, maturantski ples..).

Lep, gost in naraven videz podaljšanih trepalnic bo dodal vašim očem lepoto, ki bo očarala ljudi okoli vas. 

 

3d volumen podaljševanje trepalnic

Pri 3d volumen podaljševanju trepalnic se na 1 naravno trepalnico naneseta  2 ali 3 tanjše trepalnice, ki so debeline 0,07 mm. Prednost te metode je, če stranka nima gostih svojih trepalnic na katere bi se zalepila umetna trepalnica. 3d volumen metoda podaljševanja trepalnic tako daje popoln videz tudi osebam z redkimi trepalnicami.

 

 

Podaljševanje spodnjih trepalnic

Za popolni videz se lahko opravi tudi podaljševanje spodnjih trepalnic. To podaljševanje nam omogoči še bolj odprt pogled in izrazitost ter poudarjenost oči. Lahko se podaljšajo vse spodnje trepalnice,ali vsaka druga pri osebah z zelo gostimi svojimi trepalnicami. Spodnje trepalnice se podaljšujejo po 1na1 metodi s krajšimi in manj ukrivljenimi umetnimi trepalnicami.

 

Permanentno barvanje trepalnic MYscara

Pri MYscari gre za trajno maskaro, ki je ob pravilnem nanosu in uporabi obstojna do 3 tedne. Barva iz mikrovlaken in poseben akrilat dajeta MYscari maskari obstojen in lep videz, povečata volumen in navidezno podaljšujeta trepalnice. Extra črni pigment MYscare poskrbi za čudovito obarvane trepalnice. Material Myscare ima gumijaste lastnosti, kar daje MYscari maskari fleksibilnost,elastičnost in vododopornost. 

MYscara je edinstveno zasnovana tako, da ne povzroča hlapov in s tem ne draži očesa med samim postopkom ali po njem. Primerna je tudi za uporabnice leč.

Za brezplačen posvet ali na naročilo lahko obiščete center Perfect Body, Turnerjeva 41, Mb ali  pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

 

Nasveti za lepo oblikovane obrvi:

·         Obraz naj bo čist in področje, kjer boste pulili naj ne bo mastno ali naličeno.

·         Nikoli ne skušajte svoje naravne oblike popolnoma spremeniti.

·         Ne posegajte  pretirano v naravno obliko svojih obrvi.

·         Prav tako ne skušajte na vsak način doseči “idealnih” obrvi.

·         Odvečne dlačice odstranjujemo tako, da jih vedno pulimo v smeri rasti dlak.

·         Ko si odstranjujete odvečne dlačice, to počnite pred povečevalnim ogledalom.

·         Kadar se lotite oblikovanja obrvi, bodite pazljive in se držite raje načela “manj  je več”.

·         Bolje, da so obrvi malce širše kot pretanke.

 

 

 

 

Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišete na mail info@perfectbody.si.

Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .