Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 227

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 180

Pomlajevanje: odprava gubic - lifting obraza

V našem centru vam poleg svetovanja in anti age nege kože za pomlajevanje obraza, vratu in dekolteja vam za uspešno odpravo gub in lifting obraza, nudimo tudi aparaturne tehnike s pomočjo raznih neinvazivnih postopkov:

 

 

 

  1. DIAMANTNI PILING - MIKRODERMABRAZIJA
  2. KISIKOVA TERAPIJA
  3. RADIOFREKVENCA OBRAZA
  4. LPG LIFTMASAŽA OBRAZA
  5. IGLIČNA MEZOTERAPIJA
  6. POMLAJEVANJE S KISLINAMI 
  7. ANTI AGE NEGA

 

  1. Diamantni piling

 

 

Diamantni piling - mikrodermabrazija nam omogoča nežno abrazijo (luščenje) z diamantno glavo s pomočjo vakuma. Diamantne glave različnega premera in z različno debelino diamantnega granulata omogočajo kontrolirano luščenje kože plast za plastjo.

 

Po tretmaju diamantnega pilinga je koža  bolj gladka in nežna, tvorijo so nove bazalne celice, stimulirajo se fibroblasti, ki povzročajo sintezo kolagena in elastina, izboljša se struktura kože (zmanjšanje površinskih gubic, zmanjšanje brazgotin po aknah, zmanjšanje hiperpigmentacije). Koža je po postopku diamantnega pilinga čista, prekrvavitev tkiv je povečana in s tem je sprožena regeneracija kože.

 

 

2. Kisikova terapija 

 

 

 

Kisikova terapija, ki jemlje zrak iz okolice in s pomočjo posebnega filtra ločuje kisik od ostalih plinov. Z nanosom čistega kisika se poveča mikrocirkulacija, učvrsti se vezivno tkivo in regenerira kožo ter poveča nivo vlage v koži in je primerna nega za vse tipe kože. 

Kisikova terapija je posebej primerna za kožo, ki je suha, dehidrirana in kaže znake prezgodnjega staranja, kožo ki je občutljiva, poškodovano kožo od sončenja, kožo s pigmentnimi madeži, ter za glajenje drobnih gubic, gub in izboljšanje tonusa kože, globinsko nahrani kožo.

Zmanjša gubice, oža pore, revitalizira, vlaži ter poveča napetost kože.

 

 

3. Multipolarna radiofrekvenca obraza 

 

 

 

 

 

 

Multipolarna radiofrekvenčna terapija je zasnovana na tehnologiji radiofrekvenčnih valov, ki omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek radiofrekvenčne terapije je skrčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, s časoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen.

 

Multipolarna radiofrekvenca izboljšuje stanje povešene kože, povečuje njeno elastičnost, gladi oz. odpravlja gube,  ter ima učinek liftinga. Presenetljivi rezultati radiofrekvenčne terapije so vidni že takoj po zaključku, končni učinek  pa je viden nekaj tednov po končanih radiofrekvenčnih terapijah (ko se začne tvoriti nov kolagen).

 

 

4. LPG liftmasaža - globinska masaža obraza 

 

 

 

 

LPG liftmasaža je 100% naravna tehnika globinske obnove, pomladitve kože na obrazu, vratu in dekolteju, je naraven facelift učinek, LPG tehnologija združena z zdravniškim znanjem.  Skrivnost postopka LPG endermologie liftmasaže je, da globinsko delovanje spodbudi fibroblaste, da na naraven način pospešijo produkcijo kolagena, elastina. čvrsta in napeta koža se skriva v jedrih fibroblastov. Posebnost LPG liftmasaže je ta, da lahko učinkovito zmanjšamo gubice okrog oči, na vekah,… kjer ne moremo doseči teh mest z drugimi aparati. 

LPG lipomasaža pa učinkovito odpravlja maščobo na podbradku.

 

 

 

 

5. Iglična mezoterapija 

 

 

 

 

 

 

 

Sam tretma mezoterapije se uporablja predvsem za vzdrževanje zdrave kože ter za globinski vnos pomembnih učinkovin. Igle prodrejo v srednjo plast kože, kjer povzročijo mikropoškodbe ter se ena ta način spodbuja nastanek novega kolagena in novih krvnih žil v globino kože. Poleg vnosa učinkovin z napravo za iglično mezoterapijo poskrbimo za minimalne poškodbe vrhnjega tkiva, kar povzroči hitrejšo obnovo in pospešeno rast kolagena. Rezultat tega postopka je večja polnost kože, mlajši videz in črvstost.

 

 

 

6. Pomlajevanje s kislinami 

 

 

 

 

 

Kislinski piling je kemičen piling in raztopi povrhnjo, odmrlo plast kože in tako omogoči koži, da se hitreje obnavlja. Različne kisline imajo različna delovanja, zato jih izbiramo glede na problematiko kože (pigmentirani koži, razširjenih porah, brazgotinah,gubicah, pusti in utrujeni koži, nečisti koži in aknah). 

 

 

Glede na vaš tip kože in stanje kože vam lahko sestavimo individualni paket za učinkovito odpravo gub, lifting in pomladitev obraza, odstranitev podbradka,...

 

 

 

Brezplačen pregled in posvet za vse tretmaje pomlajevanja obraza, vratu in dekolteja

 

 

 

 

Glede na vaš tip kože in stanje kože vam lahko sestavimo individualni paket za učinkovito odpravo gub, lifting in pomladitev obraza, odstranitev podbradka,...

 

Brezplačen pregled in posvet za vse tretmaje pomlajevanja obraza, vratu in dekolteja

 Za naročilo na brezplačni pregled v zvezi z pomlajevanjem obraza lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišete na mail info@perfectbody.si.

Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .