Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 227

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 180

Manikura

NOVO!!!

Gelish ponudba soak off lakov in gelov.

 

Gelish®. Naredi prav. Od začetka. Kot profesionalni umetnik nohtov, izumitelj in ustanovitelj Danny Haile se zaveda, da je najpomembneje biti v koraku s časom. Nič ni bolj zahtevno kot ostati inovativen. Zaradi tega je in bo kakovost vedno na prvem mestu. Gelish® je prvi gelni lak v steklenički s čopičem in je številka 1 v svetu.

 

 

O GELISHU


Gelish® je proizvod inovativnega ameriškega podjetja Hand & Nail Harmony, vodilnega na področju kozmetike. Danny Haile je ustanovitelj podjetja in hkrati tudi izumitelj najbolj inovativnega in revolucionarnega produkta v nohtni industriji - Gelish® sistema za permanentno lakiranje. Zanj je prejel številne nagrade. Je tudi mednarodni Nail Champion, ameriški Nail Champion in priznani mednarodni edukator.

 

Gelish® je patentirana in znanstveno dokazana formula nove tehnologije sprijemanja in sušenja gelnega laka v LED lučki. Obstojen je kot gel, nanaša se kot lak. Gelish® vsebuje keratin, ki nohte učvrsti, neguje in spodbuja rast. Gelish® sistem je tanek premaz barvnega gelnega laka, ki na nohtih deluje povsem naravno. Gelish®  se suši pod UV ali LED svetlobo, odstranjuje pa preprosto z Gelish soak off removerjem v 10-ih minutah. Odstranjevalec, ki gelni lak preprosto raztopi, vsebuje hranilne dodatke, ki preprečujejo izsušitev nohtov in jih obenem negujejo. 

 

GELISH V SVETU

Gelish® je prejel naziv za najbolj inovativen produkt leta 2010 in številne nagrade po vsem svetu, kot so najboljši zunanji videz (videz stekleničke), odlične možnosti nanašanja in lakiranja, najboljše tehnične lastnosti, nagrado za top ameriški izdelek ... Gelish® je v svetovni nohtni industriji na prvem mestu - najboljši, najhitrejši in najkvalitetnejši proizvod med ogromno konkurenco Soak Off sistemov. 

 

 

 

Za kolekcijo Gelish® Candy Land je podjetje Hand & Nail Harmony prejelo prestižno nagrado BEAUTY LAUNCHPAD READERS CHOICE AWARD 2012 za najboljši izdelek v kategoriji nege nohtov.

 

GELISH - obstojen 3 do 5 tednov, zelo tanek, kot navadni lak. Postopek nanašanja je podoben kot pri lakiranju z navadnimi laki. Najprej se nanese zelo tanka plast podlage gelish fundation (kot pri lakiranju podlak), sledita 2 sloja gelish barve in na koncu zaključni sloj gelish top it off (kot nadlak pri lakiranju).  

 

 

 

Več slik: www.facebook.com/katja.valiser inwww.facebook.com/kavali.nails.makeup

 

 

GELISH PLUS - obstojen tudi do 8 tednov (izjemni primeri do 12 tednov). Razlika med GELISH in GELISH PLUS je v enem dodatnem sloju, ki se namaze med podlago in barvo, preostali postopek pa je popolnoma enak. Ta sloj nohtu daje dodatno trdnost in oporo, veliko daljšo obstojnost ter je prav tako soak off, torej se odstranjuje s topljenjem.

 

GELISH VITAGEL - prvi vitaminski utrjevalec nohtov, ki se suši z LED ali UV svetlobo. Je revolucionarni sistem za učvrstitev in rast naravnih nohtov. Utrjuje in krepi naraven noht, preprečuje lomljivost in povečuje fleksibilnost. Lahko se uporablja kot samostojen utrjevalec na naravnih nohtih ali v kombinaciji z Gelish® barvnimi odtenki.

 

Gelish® VitaGel sistem deluje ZNOTRAJ samega nohta.  Nanese se pod katerimkoli  soak off gel barvnim lakom in deluje kot zaščitni plašč, lahko se pa nanaša kot tretma za rast in učvrstitev naravnih nohtov. Ta prodorni okrepitveni sistem deluje v notranjost nohta v nasprotju s tradicionalnimi izdelki za nego nohtov, ki delujejo zgolj na površju nohta.

 

 

Gelish® VitaGel dejansko spoji zgornje plasti nohta skupaj z interpenetrirajočo polimerno mrežo (IPN). Ta aktivna patentirana formula se samodejno oklene nohtne povrhnjice kot stalni dodatek, ki ga ni nikoli potrebno odstraniti.

 

Gelish® VitaGel sistem s pomočjo močno prodornih vitaminov A, B5 in E prodre v notranjost nohtne povrhnjice in deluje od znotraj navzven.

-        A (pomemben pri ohranjanju zdravih nohtov in pomoč pri poškodovanih),

-        B5 (vlaži, pomirja, zdravi in obnavlja)

-        E (močan oksidant, ki ustvarja prožnost in s tem preprečuje lomljenje)

 

Priporočeni tretmaji za najbolj optimalne rezultate izboljšanja poškodovanih naravnih nohtov so 1x tedensko štirikrat, nato na dva tedna in za vzdrževanje le 1x mesečno.

 

 

Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 041 717 282.

 

Storitev izvaja Kavali - Katja Vališer s.p., 041 717 282. 

 

 

 

 

 

 

 Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 041 717 282 ali pišete na mail info@perfectbody.si.

 

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .