Hujšanje

Hujšanje in odprava maščobnih oblog in celulita

 

Hujšanje je zelo zapleten proces, katerega se velika večina ljudi loti na napačen način. Izbirajo si diete in kot vemo se vsaka dieta slej kot prej konča. Kljub izgubljenim kilogramom s tem ne spremenimo življenjskega stila in zato se le ti začnejo ponovno kopičiti.

 

Hujšanja se je potrebno lotiti v celoti, zato vam bomo na pomoč priskočili v medicinsko estetskem centru Perfect Body z raznovrstnimi vrhunskimi pripomočki, pomoč pri sestavi jedilnika zdrave prehrane, spodbuda in strokovni nasveti. Odstranjujemo celulit in maščobne obloge, izboljšujemo videz kože, prekrvavljenost in splošno dobro počutje.

 

Stres, tempo življenja in še kaj so dejavniki ki vplivajo na našo nepravilno prehrano. Vse to vodi do debelosti, debelost pa ponovno vodi do stresa in drugih psihičnih težav.

 

Tukaj vam na pomoč priskočimo mi z individualnimi paketi za hujšanje in odpravo maščobnih oblog, celulita in učvrstitev kože, ki so sestavljeni iz terapij z aparatom LPG Cellu INTEGRAL,  radiofrekvenca z aparatom OxyNova, elektrostimulacija CACI Quantum, body wrappingom, peel off maske, limfne drenaže in anticelulitne masaže, sestave jedilnika, osebno svetovanje o prehrani, osebni trener za pomoč pri telesni aktivnosti.

 

Z veseljem vam bomo svetovali kateri paket za hujšanje je za vas najprimernejši!

 

Lahko pa izbirate med paketi za hujšanje, ki so sestavljeni vsem, ki bi radi uspešno začeli hujšati, spremenili svoj videz, navade in dosegli popolno preobrazbo in tako zablesteli v novi podobi.

 

 

Paket hujšanja se izvajaj tri mesece. V povprečju se izgubi od 3 - 12 kilogramov, do 45 cm obsega oz. dve konfekcijski številki.

Za uspešno izgubo kilogramov, maščobnih oblog je potrebna kominacija pravilne prehrane, telesne vadbe, ter terapije za pospešitev metabolizma in izločanje maščobe iz maščobnih celic. Koliko kilogramov in centimetrov boste izgubili je odvisno od upoštevanja navodil strokovnega osebja. Paket hujšanja temelji na postopnem načinu zniževanja teže in redefiniciji telesa, saj le tak način omogoča tudi dolgoročno vzdrževanje rezultata. Primerna izguba teže je nekje med 3 do 4 kg na mesec.

 

Po končanih terapijah bo vaša koža spet čvrsta, zmanjšan bo vaš obseg in povečano dobro počutje.

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

Možen nakup darilnih bonov.

Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB in osvojite lahko brezplačen tretma za hujšanje.

 

BREZPLAČEN pregled in posvet!

 


Za brezplačen pregled, posvet lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.