Učvrstitev trebuha

Trebuh sestavljajo različne vrste tkiv in organov, zaradi katerih je to tudi občutljivo področje, velikokrat pa mesto neprivlačnega nabiranja odvečne maščobe ter boleče napetosti. Glede na ukrivljenost hrbtenice in mišic, ki oblikujejo abdominalno steno, je trebuh lahko različnih oblik in volumna. Začarani krog slabe mišične aktivnosti, slabe prehrane, nepravilne drže telesa, debelosti ... vodi do vse večjega nezadovoljstva zaradi videza trebuha, velikokrat pa tudi do zdravstvenih problemov.

 

 

Zaradi svojega delovanja na lokalizirano maščobo, vensko in limfno cirkulacijo se LPG lipomasaža izjemno uspešno kosa s temi pogostimi problemi. Rezultati klinične študije, nastale v medicinskem centru v Rouenu, so pokazali izrazite učinke pri reševanju tovrstnih problemov in posledično tudi edinstvene rezultate na obravnavanem predelu: trebuhu.

 

Za tretma hujšanja in odprave maščobnih oblog je najbolj priporočljiva metoda ultrazvočne inverzne osmoze – nekirurška kavitacija, ki na podlagi ultrazvoka spodbuja sproščanje maščobe iz maščobnih celic in daje hitre in trajne rezultate. S pomočjo ultrazvočne inverzne osmoze bomo odpravili lokalizirano maščobo  na trebuhu ter na zunanji in notranji strani stegen in pasu. Gre za potrjeno alternativno metodo tradicionalni kirurški liposukciji brez reza, povojev, anestezije in dolgega okrevanja. Rezultat je trajna odprava maščobnih oblog.

 

V centru Perfect Body vam v ta namen ponujamo BREZPLAČEN in NEOBVEZUJOČ pregled na katerega se preprosto naročite na telefonski številki 031 760 280 ali nam pišete na e-mail naslov: info@perfectbody.si
 

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB