Ultrazvočna inverzna osmoza

O.U.I.™ ultrazvočna inverzna osmoza ali nekirurška kavitacija je najnovejša, najnaprednejša metoda za trajno, neinvazivno odpravo lokalizirane maščobe.

 

Kaj je ultrazvočna inverzna osmoza in kako deluje?

Ultrazvočna inverzna osmoza je bazirana na novi tehnologiji, ki predstavlja evolucijo ultrazvoka pri  tretmajih oblikovanja telesa.

Pri ultrazvočni inverzni osmozi se koristi inovativni sistem ultrazvočnih valov, ki spreminja prepustnost membrane maščobne celice na neinvaziven način in s tem omogoča sproščanje maščob. Sproščena maščoba se nato izloči po naravni fiziološki poti.

Rezultat ultrazvočne osmoze je trajen in opazen že po prvem tretmaju.

 

 

Ultrazvočna osmoza je namenjena ženskam in moškim z normalno do prekomerno telesno težo, odstranjuje pa predvsem maščobne obloge na trebuhu, zunanji in notranji strani stegen in pasu.  

Ultrazvočna inverzna osmoza  je najboljša potrjena alternativna metoda tradicionalni kirurški liposukciji in drugih starejših metod, brez reza, povojev, anestezije, dolgega okrevanja.  Rezultat je trajna odprava maščobnih oblog na tretiranem področju.

 

Kakšna je razlika med ultrazvočno inverzno osmozo in kavitacijo?

Kavitacija je naravni pojav, ki nastane pod vplivom nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja. Ultrazvočno polje sproži nastanek mehurčkov, ki zrastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. Pri tem se sprosti energija v obliki toplote (zanemarljiv učinek) in pritiska (prevladujoč učinek). Slednji zlahka razbije povečane maščobne celice v podkožju, ker njihove membrane niso odporne na nastale vibracije in minimalne spremembe nastale v pritisku tkiva. Kar pomeni, da se pri kavitaciji maščobna celica uniči, razbije.

 

 

Pri ultrazvočni inverzni osmozi pa se spreminja prepustnost membrane za adipocite na neinvaziven način in s tem omogoča sproščanje maščob. Kar pomeni, da se maščobna celica ne uniči, osmoza spodbuja sproščanje maščobe iz maščobne celice. Kar pomeni, da je tretma bolj varen, saj uničenje velikega števila maščobnih celic ni povsem varno.

Aparat O.U.I. se od ostalih aparatov na tržišču razlikuje po tem, da je ultrazvočna osmoza  preverjena in varna metoda, dokazana s kliničnimi študijami in certifikati v skladu z najvišjimi evropskimi standardi.

aparat O.U.I. za ultrazvočno inverzno osmozo

 

 

Kako se ultrazvočna inverzna osmoza razlikuje od ostalih tretmajev?

Aparat O.U.I. za ultrazvočno inverzno osmozo je opremljen z štirimi tretmanskimi glavami:

  • Konveksna glava (za 1-2 cm globine),
  • konkavna glava (za 2-3 cm globine),
  • ravna glava (za 3-4 cm globine),
  • mala glava za majhna področja (za 1-3 cm globine).

Tretmanske glave prenašajo energijo in povzročajo želeno reakcijo (sprostitev maščobe iz maščobne celice) v hiperdermisu.

Vsaka glava deluje na različni globini (od 1 do 4 centimetrov) in zaradi svoje oblike z različnim valovanjem ultrazvoka, zato lahko tretiramo tudi osebe, ki imajo zelo malo lokalizirane maščobe in tretma ultrazvočne osmoze je tako učinkovit in varen.

Kako vemo katero tretmansko glavo moramo izbrati nam pokaže ultrazvočna slika Adipometra,  ki nam prikazuje, kje točno se nahaja maščobno tkivo in koliko centimetrov je globoko.

 

 

Kako poteka tretma ultrazvočne inverzne osmoze?

Zelo pomembno je, da vaša terapevtka ve kaj želite s tretmajem doseči, kakšne so vaše želje, pričakovanja, zdravstveno stanje. Prav tako je pomembno, da se opravi pregled in posvet.

Nato sledi merjenje, ki ga opravljamo s posebnim aparatom Adipometer, ki deluje s pomočjo ultrazvoka. Ultrazvok omogoča Adipometru odkriti pravo maščobno debelino v vsaki merilni točki. S tem, ko izvajamo meritve na različnih točkah na telesu, lahko določimo natančen odstotek telesne maščobe.


 

merjenje z Adipometrom

Tako lahko tretma ultrazvočne inverzne osmoze prilagodimo točno za določeno mesto, kjer se nahaja lokalizirana maščoba.

Tretma ultrazvočne inverzne osmoze traja do 45 minut, odvisno tretiranega predela, tretma ultrazvočne osmoze se ponavlja vsakih 7 do 10 dni. Po tretmaju osmoze je obvezna limfna drenaža, ki spodbuja odstranjevanje maščobe iz telesa.  

tretma ultrazvočne inverzne osmoze

Ultrazvočna inverzna osmoza je tretma odstranjevanja lokaliziranih maščob na hiter, učinkovit in siguren način. Garancija rezultata je dokazana v kliničnih študijah. Rezultat je dolgoročen in  opazen že po prvem tretmaju.

Ultrazvočna osmoza omogoča trajno odpravo maščobnih oblog na hiter, učinkovit in varen način. 

 

 

Kako dolgo traja tretma osmoze in koliko tretmajev je potrebnih?

Tretma ultrazvočne inverzne osmoze traja do 45 minut, odvisno tretiranega predela, tretma ultrazvočne osmoze se ponavlja vsakih 7 do 10 dni. Po tretmaju osmoze je obvezna limfna drenaža, ki spodbuja odstranjevanje maščobe iz telesa.  Za optimalen rezultat je potrebno je od 3 - 8 tretmajev.

 

 

Ali je ultrazvočna inverzna osmoza boleč postopek?

Ne, ultrazvočna osmoza je popolnoma neboleč postopek oblikovanja telesa.

 

 

Ali je ultrazvočna inverzna osmoza varen postopek?

Da, ultrazvočna inverzna osmoza je popolnoma varen postopek, saj ne uniči maščobne celice.

 

 

Na katerih predelih na telesu se lahko uporablja ultrazvočna inverzna osmoza?
Ultrazvočna osmo se lahko uporablja povsod, kjer so na telesu območja z lokalizirano maščobo. Stegna, trebuh in zadnjica so najprimernejši in najpogostejši predeli, kjer uporabljamo osmozo, vendar ni posebnih omejitev, kje vse se lahko uporabi osmoza.

 

 

Ali lahko izgubim telesno težo z ultrazvočno inverzno osmozo?
Ultrazvočna inverzna osmoza  v osnovi ni mišljena kot tretma za izgubo telesne teže, ampak je predvsem tretma za preoblikovanje telesa.  Ultrazvočna osmoza  je namenjena razbijanju trdovratnih maščobnih oblog na telesu, ki se jih z navadno dieto in telesno aktivnostjo ni mogoče znebiti. Tako izgubimo maščobo na določenih predelih, kjer se izvaja osmoza, vendar se to v kilogramih ne pozna dosti. Težo izgubimo, če se držimo navodil pravilne prehrane.

 

Ultrazvočna inverzna osmoza je tretma odstranjevanja lokaliziranih maščob na hiter, učinkovit in siguren način. Garancija rezultata je dokazana v kliničnih študijah. Rezultat je dolgoročen in  opazen že po prvem tretmaju.

 

Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišete na mail info@perfectbody.si.

Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .