Anticelulitna masaža

 

Anticelulitna masaža - masaža proti celulitu

Anticelulitna masaža je posebna vrsta masaže za odpravo celulita, ki je zelo podobna klasični švedski masaži, a se od nje razlikuje tehnikah, ki se jih izvaja, po intenzivnosti izvajanja in področju, ki se ga masira. 

Anticelulitna masaža je osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa, kjer je celulit, masira zadnjica in noge in se ne obravnava celega telesa, kot ga masiramo pri klasični švedski masaži. 

Anticelulitno olje

Pri anticelulitni masaži se uporablja anticelulitnego olje, ki je bogata kombinacija aktivnih naravnih snovi in dodatno pomaga priodpravi celulita.

Afroditino masažno olje  ANTI-CELULIT je podpora v boju proti celulitu, hkrati razstruplja telo in izboljšuje tonus kože. Anticelulitno olje pospešuje prekrvavitev kože, pomaga pri razgradnji maščob, aktivira delovanje limfnega sistema in pospešuje odvajanje zaostalih toksinov iz telesa.

Glavne aktivne sestavine anticelulitnega olja Afrodita:

  • kompleks eteričnih olj sladkega janeža (komarček, koromač), limone, grenivke, rožnega lesa, lavande in rožmarina,
  • sončnično in sojino olje,
  • olje pšeničnih kalčkov,
  • vitamin E.

 

Pri anticelulitni masaži najprej ogrejemo podkožno tkivo z glajenjem in otiranjem, s tem izboljšamo pretok krvi v mišicah, mikrocirkulacijo podkožnega tkiva, spodbudimo limfni in krvni obtok.

Uporaba naravnih in eteričnih olj pri izvajanju anticelulitne masaže je zaželena, ni pa bistvenega pomena in ne vpliva bistveno na rezultat masaže. Mnogo bolj pomembni so drugi dejavniki, o katerih se lahko s terapevtom pogovorite, kot na primer primerno gibanje, vadba, prehranjevalne navade in izvajanje nege telesa.

 

Čas trajanja anticelulitne masaže je 30 min.

 

Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišete na mail info@perfectbody.si.

Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .