Strict Standards: Non-static method groups::get_type() should not be called statically in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/groups.php on line 67

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 322

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 227

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/slofit/estetika.perfectbody.si/class_lib/groups.php on line 180

LPG Lipomasaža

LPG lipomasaža ali LPG endermologie 

 

Rezultat LPG lipomasaže je izguba odvečne maščobe, preoblikovano telo, odprava celulita ter izboljšan tonus kože. 

 

 

Lpg endermologie - lipomasaža najprej poveča elastičnost septe, spodbuja izločanje maščobe ter izboljša cirkulacijo. S to tehniko pripomoremo k ustvarjanju novega vezivnega tkiva (kolagen in elastin), pospešujemo lokalno mikrocirkulacijo in limfo (tudi do 400-krat), pospešujemo metabolizem celic in izločanje toksinov iz telesa ter s tem odpravljamo celulit in topimo nakopičene maščobe.

 

 

 

 

 

 

Louis Paul Guitay (LPG), Zgodba o uspehu:

 

Leta 1985, je Louis-Paul Guitay doživel preizkušnjo, ki mu je spremenila življenje. Huda prometna nesreča, v kateri se je poškodoval in po poškodbi okreval s pomočjo rehabilitacije je gospoda Loisa napeljala do prvega LPG aparata v letu 1986. V njegovem rojstnem kraju Valence, Francija, je Louis zasnoval prvi delujoč prototip LPG aparata za Cellu M6.

V centru Perfect Body izvajamo LPG lipomasažo z najnovejšim aparatom LPG Cellu M6 Integral, keymodul – ročka je velika 8 cm, medtem, ko je lahko LPG aparat za kozmetične salone manjši in dela se z ročko 5 cm.  

 

  

 

 

Louis-Paul Guitay  je na rehabilitaciji ugotovil, da je kvaliteta masaže odvisna od masera do masera, od termina masaže ali jo ima zjutraj ali popoldan, počutje masera,… Želel je narediti aparat, ki bi  olajšal delo maserja oziroma ga popolnoma nadomestil. Tako je nastal leta 1986 prvi lpg aparat, ki se je uporabljal za izboljšanje videza brazgotin in opeklin. Po raziskavah so ugotovili, da je tretirano tkivo dosti boljšega videza, da se spodbuja izločanje maščobe in nastanek kolagenskih vlaken,.. in tako se je LPG aparat začel uporabljati v lepotni industriji. 

 

Lpg uporabljajo povsod po svetu, napravljenih je več kot 128 kliničnih raziskav, kjer je vsaka trditev podprta z dejanskimi rezultati. Vsi študije se lahko preberejo na strani podjetja LPG - endermologie. Lipomasaža je znanstveno dokazana in priznana s strani FDA. Cellu M6 Keymodule je edini aparat v boju proti celulitu, ki je priznan s strani svetovne asociacije plastičnih kirurgov (ISAPS). 

 

 

LPG lipomasaža- endermologie je globinska mehanska masaža, patentirana tehnika, ki z mehansko stimulacijo, z različnimi ROLL LPG tehnikami (npr. ROLL'In, ROLL'Up, ROLL'Out) sproži intenzivne biološke odzve:

 

 

 

 • stimulacija maščobnih celic,
 • aktivira se izločanje maščob,
 • pospešena je tvorba fibroblastov ("učvrstitev" celic),
 • pospeši se proizvodnja kolagena in elastena.

 

Dva neodvisna motorizirana valjčka roll masažne glave, ki sta patentirane s strani LPG, dvigujeta kožo s tremi različnimi možnimi smermi gibanja, odvisno od zastavljenega cilja. Nastali pregibi obdelujejo različne tipe vlaken, ki vsebujejo celulit, maščobo, edeme, fibroze, sprijeto, tanko, krhko in ohlapno tkivo.

 

 

 

 

 

LPG lipomasaža - endermologie je globinska, mehanska masaža, ki spodbuja maščobne celice, da izločijo maščobo, pospešena je tvorba fibroblastov ("učvrstitev" celic), s tem se pospeši proizvodnja kolagena in elastina. 
 
Rezultat LPG lipomasaže je izguba odvečne maščobe, preoblikovanja telesa, odprave celulita ter izboljšanje tonusa kože.
 
2. Z LPG lipomasažo odpravljamo 4 vrste težav:
1. Odpravimo celulit in preoblikujemo telo.
2. Odpravi se lokalizirana maščoba.
3. Izboljša se tonus kože – znebimo se povešene kože, ki nastane od hujšanja.
4. Strojna limfna drenaža potisne in odstrani strupe iz telesa.


LPG lipomasažo (endermologija) izvajamo z najnovejšo generacijo LPG aparatov - LPG Cellu M6 INTEGRAL.

 

BREZPLAČEN pregled in testna terapija LPG lipomasaže (30 min)

 

Za brezplačen pregled, posvet in prvo terapijo lipomasaže lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

 

Kaj o LPG lipomasaži pravi Ana , 25 let, dipl. Industrijska oblikovalka

"Razlog za obisk centra Perfect Body, kakšen je bil problem preden ste opravili storitev, kakšno je bilo prepričanje o storitvi prej, kaj ste že storili prej, da bi rešili problem:

Center Perfect Body sem obiskala zaradi želje po odstranitvi nezaželjenega in vidnega celulita. Po pregledu rezultatov vašega salona na spletu so me ti navdušili in sem želela tudi sama preizkusiti. Zaradi prekomernega sedenja v službi cele dneve in pomanjkanja gibanja se je celulit začel kopičiti in postati preveč viden, kar je seveda postalo preveč moteče. Problem sem poskušala reševati še nekaj časa s telovadbo, a hitro opustila, ker se ta ni rešil niti ni bilo prave volje in časa, ki bi ga želela nameniti temu.

Prvi vtisi so bili vrhunski, že po nekaj tretmajih LPG lipomasaže je bila vidna razlika. Ne samo, da se je videz celulita popravil, še bolj mi je bil všeč rezultat privdignjene ritke. Po prvih 7-ih tretmajih je ta že praktično izginil, nato pa je prispela faza, ko se je pojavil še v večji meri – kot tudi pričakovano in opozorjeno. Po dodatnih 7-ih tretmajih smo se znebili še preostalega. Koža na stegnih je postala res napeta. Izgled pred prvim tretmajem je bil po storitvi vidno izboljšan in moje zadovoljstvo s storitvijo neprecenljivo. Sama bi priporočila vsem, še posebej, ker je sam LPG tretma koristen tudi za izločanje toksinov iz telesa, ker pospeši delovanje limfe in prinaša res dobre rezultate.
Še dodatni plus je bila res dobra komunikacija s puncami v salonu, kjer sem se ob obisku počutila domače in vedno z veseljem prihajala, kljub dolgi vožnji (1 uro in 15 minut do salona). Generalno bi izjavila, da se je res splačalo! :)

Vse skupaj je seveda vplivalo na samozavest nošenja kratkih hlač in kopalk. Problem se je v primerjavi s prvotnim stanjem zelo izboljšal je pa seveda potrebno za to tudi dodatno poskrbeti, da je rezultat viden čim dlje. Sama bi priporočala obnovitev tretmajev vsaj enkrat mesečno in še dodatno doma ali v salonu bodywrappinge."

 

4. poglavitni cilji LPG lipomasaže:

1. zmanjšanje maščobnih celic
2. odprava celulita
3. izboljšan tonus kože
4. preoblikovanje telesa

 

 

 

1. Zmanjšanje maščobnih celic z LPG lipomasažo:
Želite izgubiti lokalizirano maščobo na določenih predelih (jahalne hlače, boki, zadnjica, roke, podbradek) in preoblikovati svoje telo?
Lipomasaža je globinska mehanska Roll stimulacija, ki spodbuja maščobne celice, da izločijo maščobo (lipoliza).
Rezultat lipomasaže pri zmanjšanju maščobnih oblog je odprava maščobe - aktivacija lipolize povečana za 70% *
* LAFONTAN M.: Evaluation of the effects of LPG® Technique on lipolysis and gene expression using respectively microdialysis and DNA microarray technologies. Clinical Investigation Center, Toulouse Hospital, France. Research Report 2009.

 

 

2. Odprava celulita z LPG lipomasažo:
Celulit, prava nočna mora, prizadene skoraj 90% žensk!
Celulit je posledica odvečne maščobe v maščobnih celicah, zadrževanje vode, ter neprožnosti septe. Vedno večje maščobne celice deformirajo kožno ovojnico, kar povzroči učinek pomarančne lupine - celulita.
LPG anticelulitna lipomasaža lahko zmehča tkivo, pospeši delovanje limfe, poveča elastičnost septe in pomaga pri zmanjšanju maščobnih celic ter izboljšuje tonus kože in odpravlja celulit.
Rezultat anticelulitne lipomasaže je bolj gladka in mehkejša koža, celulita postopoma in trajno izgine!

 

 

3. Izboljšan tonus kože z LPG lipomasažo:
Spremembe teže, nosečnost ali starost vplivajo na to, da koža postopoma izgubi svojo čvrstost in prožnost. čeprav povešanje kože vpliva na celotno telo, so nekatera območja bolj občutljiva, vključno z notranjo stranjo stegn, trebuh in roke. To je mogoče razložiti z počasnejšo proizvodnjo elastina in kolagena.
LPG lipomasaža spodbuja delovanje fibroblastov in aktivira proizvodnjo kolagena in elastina.

 

 

4. Preoblikovanje telesa z LPG lipomasažo:
Hujšanje je dobro, toda obdržati obline na pravem mestu (prsa, zadnjica) je še boljše.
LPG lipomasaža lahko preoblikuje postavo in odpravlja maščobo na določenem mestu. Telo tako doseže idealno obliko.

 

 

LPG ROLL stimulacija (lipomasaža) v kombinaciji z ciljno usmerjenenimi gibi (antigravitacijska tehnika) lahko preoblikuje linije telesa.

 

Kako poteka tretma LPG lipomasaže?


Lepotna izšolana strokovnjakinja tretma izvaja na najnovejšem LPG aparatu - LPG CELLU M6 Integral.
Masažna glava (keymodul) z dvema neodvisnima motoriziranima valjčkoma in z vakumskimi ventili nežno dviguje kožna vlakna, pri čemer vam s popolno usmerjenostjo na različna področja telesa ali obraza izvajamo 100 % naravno terapijo, ki temelji na principu mehanske stimulacije.

Kaj je LPG mehanska stimulacija?


LPG mehanska stimulacija je način delovanja, ki je znanstveno dokazana in priznan v strokovni javnosti. Mehanska stimulacija na površini kože pošilja signal globoko v celice (v maščobne celice in fibroblaste) ter spodbudi nastanek kolagena in elastena ter pospešuje lipolizo – izločanje maščob.

 

Tehnologija ROLL (roll in, roll up, roll out)
Dva neodvisna motorizirana valjčka roll masažne glave, ki sta patentirane s strani LPG, dvigujeta kožo s tremi različnimi možnimi smermi gibanja, odvisno od zastavljenega cilja. Nastali pregibi obdelujejo različne tipe vlaken, ki vsebujejo celulit, maščobo, edeme, fibroze, sprijeto, tanko, krhko in ohlapno tkivo.


Tehnologija LIFT
S svojimi mikropulzi (izmenični prijem in popuščanje), lift masažna glava, ki je patentirana s strani LPG), stimulira kožo. Uporabljajo se tri različne frekvence (4, 8, ali 16 pulzov na sekundo), in sesalna moč (nastavljiva intenzivnost), lift masažna glava ustvarja različne stimulacije za različne lepotne ali terapevtske cilje. Lifmasaža obravnava različne tipe težav, kot so fibroze, edemi, brazgotine, gube, tanka in ohlapna koža.

 

Lipomasaža in odprava celulita

V hipodermisu - podkožju nahaja septa - kolagenska vlaka. Razporeditev kolagenskih vlaken poteka pravokotno na usnjico in tvorijo prekate, v katerih se nahajajo maščobne celice,
Ko se maščobne celice povečajo, na usnjico in povrhnjico pritiskajo neenakomerno. To daje videz pomarančne kože ali celulita.

Povečanje maščobnih celic pritiska tudi na krvne in limfne žile, kar povzroča zastoje v cirkulaciji, zmanjša se pretok krvi in limfe, upočasni se drenaža. Prav tako se zmanjša presnova, slaba prekrvavitev po vodi do propadanja vezivnega tkiva. Lipomasaža najprej poveča elastičnost septe, spodbuja izločanje maščobe ter izboljša cirkulacijo . S to tehniko pripomoremo k ustvarjanju novega vezivnega tkiva, pospešujemo lokalno mikrocirkulacijo in limfo (tudi do 400-krat), pospešujemo metabolizem celic in izločanje toksinov iz telesa ter s tem odpravljamo celulit in topimo nakopičene maščobe.

 

LPG lipomasaža- endermologie je globinska mehanska masaža, patentirana tehnika, ki z mehansko stimulacijo, z različnimi ROLL LPG tehnikami (npr. ROLL'In, ROLL'Up, ROLL'Out) sproži intenzivne biološke odzve:

 • stimulacija maščobnih celic,
 • aktivira se izločanje maščob,
 • pospešena je tvorba fibroblastov ("učvrstitev" celic),
 • pospeši se proizvodnja kolagena in elastena.

 

Zadovoljivih rezultatov lipomasaže ni v primeru:

 • povečanjega ali premajhnega delovanja ščitnice
 • jemanja antidepresivov
 • jemanja zdravil, ki upočasnjujejo presnovo
 • hormonske terapije

 

Najpogostejša vprašanja o LPG lipomasaži.

 

 

Si vedela, da ima podjetje LPG lopravljenih več kot 110 znanstvenih študij, ki dokazujejo, da je LPG lipomasaža odličen način za preoblikovanje telesa?
Preproste trditve niso dovolj, zato je podjetje LPG smatra, da je njegova dolžnost, da vse znanstveno dokaže.
LPG pomeni:
    -  30 let raziskav
    -  patentirane tehnike
     - Mednarodni znanstveni odbor za raziskave (www.cosire-lpg.com)
     - nenehno se razvijajo

Rezultati najnovejše znanstvene študije podjetja LPG:
- 70% aktivacija lipolize (izločanje maščobe)
- 240% aktivacija proizvodnjo kolagena
- 160% aktivacija elastina

Vse znanstvene študije najdeš tukaj: http://www.lpgsystems.com/endermologie/lipomassage/scientific.php
 

 Za brezplačen pregled, posvet in prvo terapijo LPG lipomasaže lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB in osvojite lahko brezplačen tretma za lpg lipomasažo.