Body wrapping

Body wrapping je tudi znan pod imenom odstranjevalec celulita, saj je le temu tudi namenjen.

Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah.

Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov.

Učinek je viden že po prvem body wrappingu. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.

Kremo za body wrapping vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo ovijemo z posebno folijo, ki zagotavlja, da vse sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in detoksifirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

Metoda Kozmetike Afrodita za oblikovanje lepega telesa brez celulita je v zadnjih letih dobila nove razsežnosti, ki so plod dolgoletnih izkušenj, najnovejših spoznanj in vedenj o celulitu, ter izjemnega poznavanja sestavin rastlinskega izvora, ki imajo tudi znanstveno dokazljive učinke.

KREMA CIMET AHA FORTE: Spodbuja in povečuje izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, pospešuje odvajanje vode in zaostalih produktov metabolizma. Deluje tudi kot organski peeling in spodbujevalec kolagena in elastina.

KREMA GRAPEFRUIT & CECROPIA: Zahvaljujoč izjemni sinergiji izvlečka cekropije in eteričnega olja grenivke je zelo unčikovit preparat za intenzivno razgradnjo maščob, odvajanje vode in toksinov ter za raztezanje ohlapne kože.

Že po enkratnem tretmaju bo viden dosežek - izboljšanje tonusa kože, odprava celulita in zmanjšanje obsega in maščobnih oblog. Prednost tega načina je, da kreme v telesu delujejo še nekaj ur. Po končanem tretmaju je priporočljivo da se ne tuširate vsaj dve uri. Za dobre rezultate priporočamo od 8-12 terapij.

 KDAJ IZBRATI BODY WRAPPING?

- pri celulitu (pomarančna koža)

- za povečanje tonusa kože

- pri oslabelem z vodo nakopičenem tkivu

- za zmanjšanje obsega

- za prožnost kože po nosečnosti in po ali med shujševalnimi kurami

Body wrapping je odlično dopolnilo drugim tretmajem oblikovanja telesa, (lipomasaža, ELOS tehnologija - Vela Shape).

Pri nas lahko kupite tudi anticelulitni gel Afrodita za nadaljno nego doma.