Razstrupljanje telesa

Hujšanje, razstrupljanje in še kaj

   

Nezdravo prehranjevanje izjemno obremenjuje naše telo, predvsem notranje - vitalno pomembne organe, kot so srce, jetra, želodec in črevesje. Na dolgotrajno zlorabljanje razmeroma dobrega počutja, čustvovanja in prehranjevanja se telo odzove najprej z motenim metabolizmom ali prebavo. Ta se pokaže v povišani ravni holesterola, sladkorja, krvnega pritiska, pretirani vzkipljivosti, motnjah spanja.

Ker zaradi pomanjkanja časa pogosto spregledamo opozorilna znamenja, ki nam jih daje telo, tvegamo, da se v kasnejši fazi razvije kakšno resno obolenje. Pri preprečevanju tega nam lahko pomagajo razni programi za razstrupljanje telesa.

Detoksinacija je metoda za razstrupljanja telesa s pomočjo aparaturne limfne drenaže, lpg limfne drenaže, peel off maske Afrodita, pilinga.

 

Detoksinacija učinkovito uravnava celično ravnovesje pozitivnih in negativnih ionov, ki v zameno pospešijo razpršitev neželenih toksinov. Rezultati terapij za razstrupljanja telesa so obnovljena raven energije, tako fizične kot psihične ter vsesplošni občutek dobrega počutja.

 

 

 

Presoterapija ali aparaturna limfna drenaža  je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže. 
Aparaturno limfno drenažo uporabljamo predvsem za:
- pospešitev krvnega obtoka,
- izločanje strupenih snovi iz telesa s tem da stimulira venozni in limfni pretok,
- odpravljanje občutka težkih nog ter njihovo otekanje,
- pospeševanje izločanja odvečnih tekočin iz telesa,
oblikovanje postave,
- ohranjanje napetosti in elastičnosti kože med hujšanjem,
odstranitev celulita in maščob,
- blagodejno in sproščujoče vpliva na celoten organizem,
- uravnavanje prehajanja hranilnih snovi v kri,
- splošno regeneracijo in dvig odpornosti organizma.
 
Aparaturna limfna drenaža je odlična preventiva in kurativa.

 

BREZPLAČEN pregled in posvet!

 

 

 Za brezplačen pregled, posvet  lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB.