VACUSLIM 48

Vacuslim 48

 

Vacuslim 48 je najnovejša, profesionalna metoda za preoblikovanje postave in izgubo maščobe, ki s pomočjo kreme z aktivnimi sestavinami in vakuma poskrbi, da je rezultat vedno in takoj.

 

 

Vakum in aktivne sestavine iz kreme topijo maščobo, ki omogoča že po prvem tretmaju vacuslima 48 takojšnje vidno zmanjšanje obsega (tudi do 20 cm). Opazni učinki vacuslim terapije so tudi glede izgleda kože in sama čvrstost, ki jo občutite po terapiji. 

Občutek lahkotnosti po tretmaju vacuslima je vrhunski, saj se s tretmajem odstrani odvečna voda, ki povzroča napihnjenost.

 

 

Kako poteka VACUSLIM 48 terapija za preoblikovanje telesa, izgubo maščobe?

 

 

1) Na začetku vas čaka izpolnitev kartoteke, slikanje, tehtanje in meritev različnih delov telesa za primerjavo pred in po tretmaju vacuslima 49.

 

2) V drugem koraku vas terapevtka namaže s kremo. Aktivne sestavine se osredotočijo na razgradnjo maščobe in odpravo viška tekočine. Krema ima termo-krio učinek in pusti prijeten občutek na vaši koži.

 

3) V tretjem koraku vas terapevtka povije do pasu v posebno vrečo za povijanje.

 

4) V spodnji del wrapp vreče za povijanje se vtakne cev sesalca. Prične se izsesavanje zraka, da se ustvari vakuum. Po izsesavanju zraka vas terapevtka pokrije in nato počivate najmanj 30 minut, tako da vse aktivne sestavine iz VACUSLIM 48 dosežejo svoj najboljši in največji učinek.

 

5) Po 30 minutah se odstrani vreča za povijanje, z brisačo popivnamo odvečno tekočino in nato naredimo kratko anti-celulitno masažo z masažnim oljem.

 

6) V zadnjem koraku vas čaka ponovno tehtanje in merjenje na enakih mestih in občudujete lahko neverjetni rezultat.

 

 

 

 

 

Za najboljše rezultate priporočamo Vacuslim 48 vsak drugi dan, približno 6 do 12 tretmajev. 

Za naročilo na vacuslim 48 tretma ali za brezplačen pregled, posvet  lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB.