WAUUU efekt - poseben tretma

WAUUU efekt tretma za preoblikovanje telesa

 

Kombinacija učinkovitih tehnologij združena v en tretma, ki nam da perfect rezultat že po prvi terapiji.

 

 

Wauuu efekt tretma se najprej začne z ultrazvočno inverzno osmozo O.U.I., ki koristi inovativni sistem ultrazvočnih valov in spreminja prepustnost membrane maščobne celice na neinvaziven način ter omogoča intenzivno sproščanje maščobe iz maščobne celice.

Tretmanske glave osmoze prenašajo energijo in povzročajo želeno reakcijo (sprostitev maščobe iz maščobne celice) v hiperdermisu.

Vsaka glava deluje na različni globini (od 1 do 4 centimetrov) in zaradi svoje oblike z različnim valovanjem ultrazvoka, zato lahko tretiramo tudi osebe, ki imajo zelo malo lokalizirane maščobe in tretma ultrazvočne osmoze je tako učinkovit in varen.

Kako vemo katero tretmansko glavo moramo izbrati nam pokaže ultrazvočna slika Adipometra,  ki nam prikazuje, kje točno se nahaja maščobno tkivo in koliko centimetrov je globoko.

Ultrazvočna osmoza  je namenjena razbijanju trdovratnih maščobnih oblog na telesu, ki se jih z navadno dieto in telesno aktivnostjo ni mogoče znebiti. Tako izgubimo maščobo na določenih predelih, kjer se izvaja osmoza, vendar se to v kilogramih ne pozna veliko.
 
Tretma ultrazvočne inverzne osmoze traja do 45 minut, odvisno tretiranega predela, po tretmaju osmoze je sledi LPG lipomasaža, ki s svojim delovanjem pospešuje lokalno mikrocirkulacijo in limfo (tudi do 400-krat), pospešuje metabolizem celic in izločanje toksinov iz telesa ter s tem odpravlja celulit in topi nakopičene maščobe.
 
 
 
Rezultat lipomasaže pri zmanjšanju maščobnih oblog je odprava maščobe - aktivacija lipolize povečana za 70% *
* LAFONTAN M.: Evaluation of the effects of LPG® Technique on lipolysis and gene expression using respectively microdialysis and DNA microarray technologies. Clinical Investigation Center, Toulouse Hospital, France. Research Report 2009.
 

Po LPG lipomasaži sledi nanos kreme, body wrapping terapija s pomočjo grelne blazine -  saune. Pred sauna terapijo na kožo nanesemo glede na želeni cilj izbrane kozmetične preparate, da bi pospešili presnovo in potenje, izboljšali tonus in pospešili izločanje maščobe.

Rezultat wauuu efekta je razstrupljanje, prečiščenje kože ter zmanjšanje celulita in obsega že po prvi terapiji. Po wauuu efekt terapiji priporočamo povečano pitje vode, vsaj pol urno telesno aktivnost (s potenjem).

 

Cena wauu efekt terapije, ki vključuje:

1. O.U.I. ultrazvočno inverzno osmozo, 45 min

2. LPG lipomasažo, 30 min

3. Body wrapping, 30 min 

4. terapija z grelno blazino, 30 min

 

84,00 eur (namesto 184,00 eur).

 

 

Za naročilo na wauuu efekt tretma lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.