Radiofrekvenca

Multipolarna radiofrekvenca - RF

 

Multipolarna radiofrekvenčna terapija je zasnovana na tehnologiji radiofrekvenčnih valov, ki omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek radiofrekvenčne terapije je skrčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, s časoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen.

 

 

Multipolarna radiofrekvenca izboljšuje stanje povešene kože (obraz, roke, prsi, trebuh, boki ...), povečuje njeno elastičnost, gladi oz. odpravlja gube, pomaga pri sanaciji strijaste kože, hkrati pa izničuje videz pomarančne kože na nogah (celulita) in zadnjici, ter ima učinek liftinga zadnjice. Presenetljivi rezultati radiofrekvenčne terapije so vidni že takoj po zaključku, končni učinek  pa je viden nekaj tednov po končanih radiofrekvenčnih terapijah (ko se začne tvoriti nov kolagen).

 

 

Multipolarna radiofrekvenca je zelo učinkovita pri:

  1. Ohlapni koži na rokah, stegnih in trebuhu. Kadar izgubimo maščobo v telesu,se pusti za seboj takoimenovan »prazen prostor« , kar v praksi pomeni ohlapno kožo. Radiofrekveca uspešno rešuje ta problem, saj ovelo kožo učvrsti in jo napne.
  2. Razgrajuje maščobne obloge in višek celulita na telesu.
  3. Zmanjšuje strije. 
  4. Obnavlja kožo, saj izboljšuje krvni pretok, presnovo in proizvodnjo kolagena.
  5. Izboljša tonus kože.

 

 

Multipolarno radiofrekvenco izvajamo tudi v kombinaciji z LPG lipomasažo in ultrazvočno inverzno osmozo ter X Body vadbo.Lepotna terapevtka ti bo sestavila individualen program s pomočjo kombinacije najučinkovitejših tehnologij za odpravo odvečnih kilogramov, celulita in preoblikovanje telesa tako, da je rezultat zagotovljen.

Ker verjamemo v učinkovitost naših tretmajev, ti nudimo 100 % garancijo na zadovoljstvo, brezplačen pregled in posvet ter testno radiofrekvenčno terapijo.

 

Zato rezerviraj svoj termin za BREZPLAČEN pregled, posvet in testno radiofrekvenčno terapijo na številki 031 760 280 ali preko maila - info@perfectbody.si, center Perfect Body, Lackova 41, Maribor

 

Možen nakup darilnih bonov. Vsem imetnikom kartice American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB .

 

 

Kontraindikacije:

Diabetes, srčne bolezni, pacienti s srčnimi spodbujevalci, slušni implantanti, kovinski materiali v telesu, motnje senzitivnosti.

 

Vsi aparati za preoblikovanje telesa v centru Perfect Body so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.