Odprava celulita

Recite celulitu stop

 

in si s pomočjo sodobnih metod zagotovite gladko in čvrsto kožo brez celulita.

S kozmetično - estetskimi tretmaji za odpravo celulita povečujemo cirkulacijo, presnovo v celicah, razstrupljanje telesa, izboljšamo tonus kože

V našem centru Perfect Body smo združili več načinov odprave celulita, odvisno od vrste celulita in splošnega stanja podkožnega tkiva.

 

Za odpravo celulita vam ponujamo široko izbiro anticelulitnih tretmajev:

 

Madero terapijo za odpravo celulita

Madero terapija kot jo izvajamo pri nas, izvira iz Kolumbije in je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi lesenimi pripomočki. Pri madero terapiji se uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).  

 

Maderoterapija je alternativa masaži kot tudi različnim aparaturnim tehnikam za odpravo celulita in preoblikovanja telesa. 

 

Pri medero terapiji uprabljamo različne lesene pripomočke:

  • lopatico
  • skodelice različnih velikosti
  • valjarje različnih oblik in velikosti

 

 

V eni masaži, ki traja najmanj 30 min uporabimo vse pripomočke, vsak pa ima svoj namen. 

 

LPG lipomasažo, nekaterim znano kot lpg endermologija – nekirurška liposukcija

 

Anticelulitna LPG lipomasaža je odlično orožje proti odvečnim maščobam in celulitu, ki napade vašo zadnjico in stegna. Če redno telovadite, skrbite za zdravo prehrano in ste poskusili številne shujševalne kure, pa kljub temu niste dosegli pričakovanega rezultata, vam svetujemo, da poskusite tako imenovano lipomasažo, ki aktivira receptorje maščobnih celic in v njih sproži sproščanje maščob. Poleg tega spodbuja še krepitev tkiva, raztaplja nabrano maščobo, zgladi jamice v koži in spodbuja izmenjavo tekočin.

Lipomasaža je torej povsem nekirurška rešitev za trdovratno maščobo, celulit in povešeno kožo. Prve informacije vam bo lahko dal že vaš osebni zdravnik, zato naj vam ne bo nerodno in ga le povprašajte po tem znanstveno potrjenem postopku, ki navdušuje čedalje večje število žensk. Da ne bo pomote, lipomasažo morate izvajati skupaj s telesno vadbo in zdravo prehrano, če si res želite, da bo učinek čim boljši.

Ali kot pravi Gunnar Peterson, svetovno priznani trener fitnesa: »Lipomasaža je idealno dopolnilo k vadbi, ki sem ga pripravil za svoje slavne stranke.« In prav Peterson je lipomasažo spopulariziral med slavnimi zvezdami, ki brez nje ne znajo več živeti in jo na svojem telesu izvajajo zelo redno. Če ne verjamete, vprašajte Sylvestra Stallonea, Gwen Stefani, Jennifer Lopez in recimo Penelope Cruz, še pravi Peterson.
 

Lipomasaža je učinkovita tudi brez upoštevanja strogih diet in telovadbe, vendar je za doseg optimalnih rezultatov svetujemo, da se uživa zdrava prehrana, pije voda. Strankam priporočamo, naj zaužijejo več svežega sadja in zelenjave, naj se izogibajo nasičenim maščobnim kislinam v prehrani in naj vsakodnevno hodijo na sprehode. Da bi dosegli najboljši možen rezultat, je potrebno spiti več vode, kot jo ponavadi.

 

Multipolarna radiofrekvenca - RF

Multipolarna radiofrekvenčna terapija je zasnovana na tehnologiji radiofrekvenčnih valov, ki omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek radiofrekvenčne terapije je skrčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, s časoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen.

 

 

Ponujamo tudi ostale učinkovite metode za odpravo celulita: body wrapping, povijanje s povoji, anticelulitno masažo, piling telesa, peel off masko, Fango blato, anticelulitni piling ter razne anticelulitne obloge, ki odstranjujejo celulit.

 

Katera tehnologija za učinkovito odpravo celulita je za vas najprimernejša, da dosežete vitko postavo in telo oblikovano po vaši želji, bo pokazala analiza telesa in definiranje tipa kože.

 


Celulit se najlažje odstranjuje v zgodnji fazi. Da bi rešili problem celulita je potrebna ponovna vzpostavitev elastičnosti in prožnosti iz vezivnega tkiva, se rešiti  škodljivih snovi in  jih odpraviti.
Celulit se uspešno odstranjuje z rednimi terapijami in z vztrajnostjo.

 

 

V našem centru Perfect Body smo združili več načinov odprave celulita, odvisno od vrste celulita in splošnega stanja podkožnega tkiva, vendar je potrebno upoštevati naslednje nasvete:

 

  • Posebni dodatki tretmaju odprave celulita  – kozmetična sredstva za odpravo celulita (blato, kreme in geli), ki vsebujejo zelene alge, kofein, izvlečke bršljana, divjega kostanja, breze, in guarana, in delujejo proti celulitu, zmanjšujejo maščobno, spodbujajo izločanje vode iz telesa, pospešujejo cirkulacijo.
  • Pravilna prehrana.
  • Telesna dejavnost.
  • Vnesite čim več tekočine - vode.

 

 Za boljše rezultate v času obiska pri nas, priporočamo zdravo prehrano, veliko zaužite tekočine (najbolje 2-3 litra vode ali nesladkanega zeliščnega čaja na dan), povečano telesno aktivnost in izbrane vaje za odpravljanje celulita, za dopolnilno domačo nego pa uporabo anticelulitnih izdelkov.

Ponujamo vam že naprej sestavljene pakete raznih storitev, ki so cenovno ugodni. Paketi oziroma tretmaje lahko osebno prikrojimo, da dosežemo optimalne rezultate.

 Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

Možen nakup darilnih bonov.

Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB  in osvojite lahko brezplačen tretma za odpravo celulita.

 

  

Brezplačen pregled in testna LPG lipomasaža

 

 

 

Pokličite 031 760 280 in se naročite na brezplačen pregled, analizo telesa in pripravo individualnega paketa.

 

 

Kaj je celulit?

 


Kaj je celulit? Ali veš kakšna je razlika med moško in žensko kožo? Oziroma zakaj moški nimajo celulita? Pa ne zato, ker je to grdo. :)

 

Da bi pojasnili zakaj moški (večinoma) nimajo celulita najprej poglejmo kaj sploh je celulit. 

 

Koža je sestavljena  iz  treh osnovnih plasti: epidermisa, dermisa in  hipodermisa. V hipodermisu - podkožju se nahaja  septa - kolagenska vlaka.

 

Poznamo dva tipa septe – kolagenskih vlaken, ki se razlikujeta po razporeditvi kolagenskih vlaken na usnjico:  pri moškem podkožju in pri ženskem podkožju :

  • moško podkožje : razporeditev kolagenskih vlaken poteka pod kotom 45 stopinj,
  • žensko podkožje: razporeditev kolagenskih vlaken poteka pravokotno na usnjico in tvorijo prekate, v katerih se nahajajo maščobne celice,

 

 

Če se maščobne celice povečajo (se zredimo), maščobne celice zapolnijo prekate.

 

Pri moških je zaradi razporeditve kolagenskih vlaken –(pod kotom 45 stopinj) septe pritisk ob povečanju maščobnih celic na zgornje plasti kože dokaj enakomeren.

 

Pri ženskah  maščobne celice na usnjico in povrhnjico ne  pritiskajo enakomerno. To daje videz pomarančne kože ali celulita.

 

Povečanje maščobnih celic pritiska tudi na krvne in limfne žile, kar povzroča zastoje v cirkulaciji, zmanjša se pretok krvi in limfe, upočasni se drenaža. Prav tako se zmanjša presnova, slaba prekrvavitev po vodi do propadanja vezivnega tkiva. Sprememba mikrocirkulacije je povezana povečanjem medceličnega pritiska zaradi nezadostne prepustnosti, pretok krvi se zmanjša. Nepropustost vodi do povečanja koncentracije proteinov v medcelični tekočini, ki ima za posledico zabuhlost, zastajanje tekočin, slabšo preskrbo tkiva s kisikom, kar privede do sprememb v tkivu. Kolagenska vlakna - septa v podkožju se skrajša, to pa še dodatno poslabša videz pomarančaste kože - celulita.

V začetni fazi celulita lahko  s pravilnim programom prehrane in vadbe ter s tretmaji, ki pospešujejo cirkulacijo, večajo prožnost septe – kolagenskih vlaken ter zmanjšujejo maščobne celice, izboljšanje estetskega vidika celulita 100% uspešno. To ne pomeni popolne odprave celulitna, pač pa možnost za izboljšanje videza celulita.

LPG lipomasaža z svojim delovanjem spodbuja maščobne celice, da izločijo maščobo, povečuje se elastičnost septe, pospeši se limfni pretok in presnova. 

 

 

  

BREZPLAČEN pregled in posvet!

 

 Za brezplačen pregled, posvet za odpravo celulita lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB in osvojite lahko brezplačen tretma za odpravo celulita.