Odprava celulita

Učinkovita odprava celulita

Za odpravo celulita vam ponujamo široko izbiro anticelulitnih tretmajev LPG lipomasažo, nekaterim znano kot lpg endermologija – nekirurška liposukcija. Ponujamo tudi ostale učinkovite metode za odpravo celulita: body wrapping, povijanje s povoji, anticelulitno masažo, piling telesa, peel off masko, Fango blato, anticelulitni piling ter razne anticelulitne obloge, ki odstranjujejo celulit.

 

Katera tehnologija za učinkovito odpravo celulita je za vas najprimernejša, da dosežete vitko postavo in telo oblikovano po vaši želji, bo pokazala analiza telesa in definiranje tipa kože.

 

 Metode za odstranjevanje celulita:

  •  LPG anticelulitna lipomasaža

 Anticelulitna LPG lipomasaža je odlično orožje proti odvečnim maščobam in celulitu, ki napade vašo zadnjico in stegna. Če redno telovadite, skrbite za zdravo prehrano in ste poskusili številne shujševalne kure, pa kljub temu niste dosegli pričakovanega rezultata, vam svetujemo, da poskusite tako imenovano lipomasažo, ki aktivira receptorje maščobnih celic in v njih sproži sproščanje maščob. Poleg tega spodbuja še krepitev tkiva, raztaplja nabrano maščobo, zgladi jamice v koži in spodbuja izmenjavo tekočin.

Lipomasaža je torej povsem nekirurška rešitev za trdovratno maščobo, celulit in povešeno kožo. Prve informacije vam bo lahko dal že vaš osebni zdravnik, zato naj vam ne bo nerodno in ga le povprašajte po tem znanstveno potrjenem postopku, ki navdušuje čedalje večje število žensk. Da ne bo pomote, lipomasažo morate izvajati skupaj s telesno vadbo in zdravo prehrano, če si res želite, da bo učinek čim boljši.

Ali kot pravi Gunnar Peterson, svetovno priznani trener fitnesa: »Lipomasaža je idealno dopolnilo k vadbi, ki sem ga pripravil za svoje slavne stranke.« In prav Peterson je lipomasažo spopulariziral med slavnimi zvezdami, ki brez nje ne znajo več živeti in jo na svojem telesu izvajajo zelo redno. Če ne verjamete, vprašajte Sylvestra Stallonea, Gwen Stefani, Jennifer Lopez in recimo Penelope Cruz, še pravi Peterson.
 

Lipomasaža je učinkovita tudi brez upoštevanja strogih diet in telovadbe, vendar je za doseg optimalnih rezultatov svetujemo, da se uživa zdrava prehrana, pije voda. Strankam priporočamo, naj zaužijejo več svežega sadja in zelenjave, naj se izogibajo nasičenim maščobnim kislinam v prehrani in naj vsakodnevno hodijo na sprehode. Da bi dosegli najboljši možen rezultat, je potrebno spiti več vode, kot jo ponavadi.
 

 

  • Body wrapping

Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah.

Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov.

Učinek je viden že po prvem body wrappingu. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.
Kremo za body wrapping vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo ovijemo z posebno folijo, ki zagotavlja, da vse sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in detoksifirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

  

BREZPLAČEN pregled in posvet!

 

 Za brezplačen pregled, posvet za odpravo celulita lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na naslov: info@perfectbody.si.

Možen nakup na obroke. Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo obročno plačevanje do 12 obrokov brez obresti, ne glede na znesek nakupa.

 Spremljajte nas na Facebooku Perfect Body MB in osvojite lahko brezplačen tretma za odpravo celulita.